Влез

View Full Version : Похарчих 200 лева на вятъра

someone_there
12-23-2023, 21:35
Запознах се с едно момиче, похарчих 200 лева за нея на вятъра. В началото се разбирахме и уважавахме, но след време тя ме замени, предаде и ме нарани. Замени ме с друг, аз я оставих разбира се. Обаче продължавах да плача за нея, после и писах колко много плача за нея, но тя ме обиждаше, вместо да проявява съчувствие. Лъже хората че я тормозя, а просто и казвах да се постави на моето място. Ако това е тормоз, не знам...

haritov
12-26-2023, 14:40
Парите се изработват. Поне бъди с малко мъжка чест и си реви сам. Не е нужно някой да знае и най-вече тая дето ще омръзне на още някой.

Hunter Riley
12-28-2023, 02:08
Просто я игнорирайте, живейте и правете каквото трябва. Всички ще видят, че не сте такъв човек и че тя е просто шега. Чувствайте се късметлия, че сте й избягали.pumpkin panic (https://pumpkinpanic.com/)

bmwsasho
12-28-2023, 11:09
Имаш даваш :D

ForzaInter
12-31-2023, 09:06
Бъди мъж

+1

NosferatYY
11-05-2024, 20:50
Запознах се с едно момиче, похарчих 200 лева за нея на вятъра. В началото се разбирахме и уважавахме, но след време тя ме замени, предаде и ме нарани. Замени ме с друг, аз я оставих разбира се. Обаче продължавах да плача за нея, после и писах колко много плача за нея, но тя ме обиждаше, вместо да проявява съчувствие. Лъже хората че я тормозя, а просто и казвах да се постави на моето място. Ако това е тормоз, не знам...

Маняк затова се ходи на кафе и даваш 10 лв. Ако се окаже че не е стока, поне да не се набуташ като гущер