- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- bratq/sestri
emi aide da sloja na4aloto![]()
q kajete imate li brat ili sestra i ako da,po golqmi ili po malki sa i razbirate li se![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Imam 2 sestri! Ednata e na 13 drygata stava ytre na 2! Mnogo si se obi4kame i se razbirame! :P![]()
Mi az nqmam bratq ili sestrionekoga se radvam
no ponqkoga e po-hubavo da imash bratche ili sestrichka
![]()
![]()
Имам по-малък брат(на 1 година и нещо).Не подскачам от щастие,ама...понякога е сладък!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Аз си имам брат, голям(8 години по-голям от мен). Живее и работи в София и много ми липсва, защото си идва във Варна два-три пъти в годината. Много добре се разбирам както с него така и с приятелката му и много си ги обичкам.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Аз нямам нит братя нито сестри ;( понякога ми е малко кофти за това понякога пък си мисля че така е по-добре. Но каквото и да е то няма да се промени, а иначе бих искал да имам брат или сестра, но задължително по-голям/а от мен.![]()
i want out... to live my life alone
i want out... leave me be
i want out... to do things on my own
i want out... to live my life and to be free
Az imam 1 brat, koito e 2 godini po-golqm ot men i gore-dolu se razbirame![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Аз имам по-малка сестра.4 год. ни е разликата(тя е на 11).Постоянно се караме и дразним за дреболии , но иначе много си се обичкаме.![]()
imam brat po-maluk, no se razbirame 4udesno![]()
az puk si imam sestra,koqto e 2 godini po-golqma ot men,MNOGO SI Q OBI4KAM,A I TQ MEN
pppppp
a kolkoto do tova dali se razbirame-ami 4esti4ko se karame,no vednaga sled tova se sdobrqvame![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
имам брат на 19)) естествено че не се разбираме
)
Имам по-малък брат, който имаше нахалството да стане по-висок от мен още преди година и половина. На моменти много се разбираме, но понякога ще се избием взаимно. Всъщност ние сме доста различни като хора и нямаме кой знае колко допирни точки, обаче си приказваме за всичко. Веднъж цял час сме спорили за произхода на човека, за сътворението на света и такива разни работи. Мъча се да му налея нещо в главата, ама... кат не ще.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
hehee imam si brat i sestra...
po to4no az na tqh sam im dovedena sestra
:P ama te sa golemi i sa jeneni daje taka 4e
si imam i plemennici![]()
![]()
mnogo sa gotini
ina4e osobeno brat mi e super,pomnq 4e kato bqh
malka i toi o6te jivee6e v mnt i svireshe v edna
metal grupa i mu hodeh na koncertite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам си брат...по-голям с 2 години....много ама много го обичам...макар да се караме понякога знам че е единствения човек който може да ме разбере....щот сме на един акъл хихиихих) абе много е печен
)
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
аз си нямам никого нито брат нито сестра преди ми беше много гадно и скучно и все мърморех на наште но сега вече пораснах и не ми пука особено въпреки че мечтата ми е да имам брат-батко но това си го компенсирам само че с истински батковци![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
nqmam edno dete sum - i si mi e super![]()
: AMG Corporation
::
Аз имам сестра с 6 години по-голяма от мен. Понякога ме дразни (даже много често), ама все пак я обичам. Братовчед ми си го чувствам като брат - винаги сме били заедно, винаги сме били близки, винаги ме е защитавал и т.н. (той е с 5 години по-голям от мен).
They can trigger me, but they'll never fugure me out!
Every moment is another chance.
I'ma make you hate me, cause you ain't me
Аз имам сестричка с 5 години по-малкаИ много си се обичаме с нея
Редовно ми идва на гости, а пък аз я водя по магазините и й купувам разни неща
Винаги мога да разчитам на нея, както и тя на мен
Направо идилия...
Е, не винаги е било така - като бяхме по-малки се посбивахме от време на време и по всяко време, ама пак си се обичахме -> Както се казва:"Кръвта вода не става", аз съм на мнение, че по важен и близък човек от нея няма как да имам -> все пак тя ми е сестра, една кръв сме, дето се вика
![]()
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
Домакиня - вкъщи;
дама - в обществото;
курва - в леглото.
dam imam sestra koqto e 2 godini po-golqma ot mene ..razbirame si se no estestveno ponqkoga i si se karame za gluposti![]()
Аз също съм самичкано винаги ми се е искало да си имам брат или сестра!
Imam bratgo0lqm go0lqm
Razbirame se da... obi4ame se pyk i toi mnogo me glezi...nali sym 'malkata mu sestri4ka'.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аммм аз имам брат, който е с 4 години по-малъкПреди адски много се карахме, случвало е и да се посбиваме (особено когато тренирах..правехме си спаринги)..Но сега той порасна, както и аз и се караме само за компютърчето...А бе общо взето си се разбираме, не мога да се оплача :РРррРрр
Everything around you is HIP-HOP!!!
ами и аз имам брат на годинка и един месецкво да ви кажа....как се разбираме.....като с едно доасдно бебе....никога не сам оби4ала бебетата....съдба....
...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...