.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 123

Тема: bratq/sestri

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    moq rat e s 1 godina po golqm ot men i e nai dobriq mi priqtel ... e slu4va se da se sdurpame no nikoga ne me izpqva na na6te za gluposite koito pravq kakto i az nego

az imam sestra, s 5 godini po-malka ot men. ponqkoga se razbirame, no ponqkoga ne mojem da se gledame napravo. ama neinia harakter e otvratitelen, s neq 4ovek mnogo trudno moje da se razbira

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Imam sestra ama tq e baq golqma ve4e na 27 e
    Predi se karahme i e stigalo do boi No otkakto se pribrahme v Balgariq a tq si ostana v Kipar kogato me vidi nemoje da mi se naradva
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Anelia_2
    Guest
    Gotin vupros!!!!

Ami da ti kaja 4estno imam 2 sestri i edin brat!!!!!!Prosto v ku6ti e ludnica!!!!!Ednata mi sestra e na 10 god. drugata na 7!!!Brat mi e na 2!!!!Sus sestra mi koqto e na 10 nai-mnogo se razbiram no s Vikito toest sestra mi deto e na 7 prosto e absurdno!!!!!Tq e mnogootvoreno lape i vinagi si tursi boq!!!!!E kato q nabiq na men mi vikat ma si zaslujava!!!!

Град
    Burgas
    iskam brat4e, da si go obi4am i da go zashtitavam ..
    Ama mai ve4e mi e vreme i za deca
    ehehehehhe
    zamylchi i ... prosto se zaslushai v tishinata ...

сам
    Guest
    аз нямам нито брат, нито сестричка. вече две години........да 2 год. откакто уча в 93-о соу си имам един ИСТИНСКИ приятел, който ми е като брат и много си го обичкам и държа на него, имам и две най-добри приятелки, които чувствам като сестрички.

аз имам сестра - 7 години по-малка от мен. сега е 7-ми клас и в тази възраст е направо непоносима. но има и моменти, в които се разбираме...
    nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!

nqmam si nito brat,nito sestra.ponqkoga si mislq,4e taka e po-dobre,no na momenti mn mi se iska da si imah

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    i az sum SAMA

Фен
    Град
    Вкъщи
    imam sestra 7 godini po-golqma ot men ... razbira me se gore-dolo dobre
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    az imam bratche .. po-golqmo ot men
    т. 2, 9

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    :P Мухахахаха, пък аз имам две сестри- и двете са по- малки от мен- с две и с 10 години, сега са на 16 и 8 . Отношенията ни са като сапунен сериал :"Любов и омраза" - ту си крещим отвратителни неща, ту не можем една без друга, ту изобщо не си обръщаме внимание... Абе лудница.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    az si imam sestri4ka tq sega e na 9 po4ti i imame 7 godini razlika abe kakvo da kaja obi4kam si q oba4e tq e s dosta truden harakter az sym po spokoina i nz ponqkoga i na dvete ni izbivat ludoriite karame se ama byrzo se sdobrqvame az si q obi4kam nali mi e malkata sestri4ka )

аз пък си нямам брат,нито сестра..Тези които имат са благословени,ако не друго то поне имат с кой да се сбият, а аз и това нямам...
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

az imam sestra na 2 godini i nqkolko meseca...adski mn si q obi4kam no ponqkoga mn me nervi...
    Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!

Град
    неизвестно
    imam dvama bratq ediniq e na 9 i mi lazi po nervi4kite ama ina4e mnogo si go obi4kam a drugiq e na 26 i jivee v sofiq i rqko go vijdam ama ina4e toj er super to4en i e bahti opi4a ne poznaqvam po svesten 4ovek ot nego(e malko se izhvarlih ama se taq)
    обичам те и пак ще те обичам
    за тебе мисля до зори
    макар пред всички да отричам
    и пред себе си дори

Imam si brat.I e na 5 Ponqkoga se razbirame,no v pove4eto slu4ai o6te kat se vidim i po4vame da se karame.Ama toi e mnogo zaqdliv i si umira da me drazni
    Liubovta e 4uvstvo koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvo koeto nikoga ne si 4uvstval

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Имам сестра, която е на 12.Дали се разбираме ли?Ами малко от малко...Ама да ви кажа най-много я обичам като спинка.... Толкожа ми е сладка и поне не плямпа непрекъснато тогава
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    ами аз си имам кака, с 5 години по-голяма от мен. обожавам я! а след 1 месец някъде ще ставам леля и съм страшно щастлива!! е, не винаги сме се разбирали, особено когато аз бях на 7-10 бях кошмар и съм сигурна, че съм и късала нервите, но се радвам, че ме е издържала и сега сме в страхотни отношения
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Nqmam Ponqkoga si mislq, che taka e po-dobre ponqkoga ne uhh nz

Аз имам и брат и сестра. С брат ми сме близнаци, а сестра ми съвсем скоро ще стане на 24.
    С двамата много добре се разбираме и мн. си ги обичкам. :P Въпреки че понякога се караме де...

AMi az si imam 2ma bratq... Po-golemi ot mene. Az sum na 14 te na 17 i 20 i moje da se kaje 4e gore-dolo se razbirame. Predi se karahme pove4e, ama vupreki si4ki karanici mnogo si gi obi4am :P

mi az imam dve bratcheta bliznaci na 8 meseca....za sega se razbiram s tiah

az imam 1 Sisterka /po-malka/ po princip se razbirame no ot vreme na vreme prehvar4at i iskri ) Btw mn si q obi4kam :P
    Kakvoto I da stava ne se mrashti, zashtoto nikoga ne znaesh koi e vliuben v usmivkata ti !

imam brat s 6 godini po goliam ot men na 24 e uff ne sam go vijdala ot 4 godini v USA e i mi lipsva ujasno mnogo abe razbirame se ama ne mnogo xiix

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си