.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 123

Тема: bratq/sestri

Град
    na zemqta!
    ami az si imam sestra s 4 god po golqma i mnoo se obi4ame i dvete!az si spodelkqm mnoo ne6ta s neq! i tq s emn de!mnoo po hubavo e da si ima6 nqkogo ne da si sam sam e tapo!

Голям фен
    [b]az imam sestra,koqto e po-maka ot men. az sam na 14,a tq e na 8.
    predi mnogo se karahme,no sega sme v mnogo qki otno6enia. i si q obi4am mnoooooooogo gordeq se s neq,za6toto se e metnala na men. hodi samo s 6iroki drehi,haresva i muzikata,koqto slu6am az.........
    no e dosta po-podredena ot men. vinagi neinoto leglo e opraveno,a moeto..........
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Град
    По купоните
    az imam brat s 4 godini po golqm ot mene ponqkoga se razbirame kato po chydo ponqkoga ne,abe stava dobre e za sega
    Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядко Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...

Az imam 2-ma polubratq-ediniq e na 4-5 a drugiq e na 9-10

imam i brat i sestra i dvamata sa po golemi ot men.susu sestra mi se razbiram idealno s brat mi ponqkoga ne moga da go gledam!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mi az nqmam bratq ili sestrionekoga se radvam no ponqkoga e po-hubavo da imash bratche ili sestrichka
    И при мене е така...пък и аз така мисля!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Аз пак да кажа нищо , че темата е на 3 години -> имам и братче на 26

Имам брат, дооста по-малък от мен.На 4 години е.Не се разбираме!В 90% от времето, в което се засичаме в къщи се караме, бием и к'во ли още не.Най-гадното е че майка ми е на негова страна и много често стават яки скандали! Но има и случаи, когато с него се разбирам доста добре.Удисвам му да играем на криеница например

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми имам сестри4ка на 5 месеца. Мноу е сладка. Мога и снимки да и сложа ама някой друг път!!!

Guest
    имам сестра по-малка от мен с 1 година.Доста често се караме за кви ли не глупости,но тва не ознаава че не се обичаме....

имам по-малка сестра,която е на 7 годинки много сладко същество е и мн мн мн си я оби4кам
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

imam 2ma bratq golemiq e na 5 a malkiq v4era napravi 2 :}} neshto tova lqto s golemiq mn`se drakahme az ne mu hodeh po svirkata kakto mu hodqt baba i dqdo iiii ta skarahme se i toi oshte mi e surdit puk malkiq e mn`sladuk i mn`dobri4uk :} s nego nikakvi problemi

Имам по-малък брат.Слава богу сме в различни смени.Абсолютна гадинка е.Понякога се разбираме,обаче редки са тези ситуации...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Имам брат и сестра, които са по-големи от мен Брат ми е на 23, а сестра ми на 28. В повечето случаи се разбираме много добре особено с брат ми - той ме прикрива винаги, както и аз него...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Имам си сестра , която е със 7 години по - голяма от мен. Разбираме се през повечето време ама понякога се гледаме на кръв Иначе мн си я обичкам. Тя живее в друг град и само понякога си идва у нас ама такова е

Град
    L'ombelico del mondo
    Имам по-малка сестра на 13год.
    чат пат се разбираме. Нали знаете трудна възраст!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    ми имам сестра по-малка от мен с 5 години...понякога ме дразни уникално и не се разбираме, но друг път се разбираме...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    София
    имам брат на 22 ...голям пич,понякога се разбираме,друг път не чак толкова..
    абе голяма късметлийка съм с такова братле

имам брат 7 години е по-голям от мен,и се разбираме чудесно,много сме близки
    Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Sestra,koqto e po-golqma.Rqdko se karame,no kato se skarame stava losho
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Имам двама братя... Единият е 19, а другият на 26..... Разбираме се мн добре !
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Имам сестра близначка и двама доведени братя - на 20 и 23.

Имам брат на 22. В повечето случаи се разбираме.

Имам брат, с който сме родени на една и съща дата ( 13 май ) , но той е с 12 години по- малък от мен ( точно 12 )...
    Резбираме се много добре с него, рядко се караме и постоянно си правим нещо като услуги един на друг, нищо че той е на 4 годинки, а аз на 16... :P

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

цвететооо
    Guest
    Аз съм на 15 години имам по-малък брат който е на 8 години.Често се караме и все аз излизам виновната за пред наще.Но иначе честно казано аз съм тази която в повечето случаи го предразполагам към кавги като го дразня по всевъзможни начини но иначи страшно много си го обичкам и той мене въпреки че не го показва често.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си