- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- bratq/sestri
ami az si imam sestra s 4 god po golqma i mnoo se obi4ame i dvete!az si spodelkqm mnoo ne6ta s neq! i tq s emn de!mnoo po hubavo e da si ima6 nqkogo ne da si sam sam e tapo!
[b]az imam sestra,koqto e po-maka ot men. az sam na 14,a tq e na 8.
predi mnogo se karahme,no sega sme v mnogo qki otno6enia. i si q obi4am mnoooooooogogordeq se s neq,za6toto se e metnala na men. hodi samo s 6iroki drehi,haresva i muzikata,koqto slu6am az.........
no e dosta po-podredena ot men. vinagi neinoto leglo e opraveno,a moeto..........![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
az imam brat s 4 godini po golqm ot meneponqkoga se razbirame kato po chydo ponqkoga ne,abe stava dobre e za sega
Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядкоНе е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...
Az imam 2-ma polubratq-ediniq e na 4-5 a drugiq e na 9-10
imam i brat i sestra i dvamata sa po golemi ot men.susu sestra mi se razbiram idealno s brat mi ponqkoga ne moga da go gledam!
И при мене е така...пък и аз така мисля!Първоначално написано от Анонимко
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Имам брат, дооста по-малък от мен.На 4 години е.Не се разбираме!В 90% от времето, в което се засичаме в къщи се караме, бием и к'во ли още не.Най-гадното е че майка ми е на негова страна и много често стават яки скандали!![]()
![]()
Но има и случаи, когато с него се разбирам доста добре.Удисвам му да играем на криеница например
![]()
![]()
![]()
Ми имам сестри4ка на 5 месеца. Мноу е сладка. Мога и снимки да и сложа ама някой друг път!!!
имам сестра по-малка от мен с 1 година.Доста често се караме за кви ли не глупости,но тва не ознаава че не се обичаме....![]()
имам по-малка сестра,която е на 7 годинки много сладко същество е и мн мн мн си я оби4кам
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
imam 2ma bratqgolemiq e na 5 a malkiq v4era napravi 2 :}} neshto tova lqto s golemiq mn`se drakahme
![]()
az ne mu hodeh po svirkata kakto mu hodqt baba i dqdo iiii ta skarahme se i toi oshte mi e surdit
puk malkiq e mn`sladuk i mn`dobri4uk :} s nego nikakvi problemi
![]()
Имам по-малък брат.Слава богу сме в различни смени.Абсолютна гадинка е.Понякога се разбираме,обаче редки са тези ситуации...![]()
Имам брат и сестра, които са по-големи от менБрат ми е на 23, а сестра ми на 28. В повечето случаи се разбираме много добре особено с брат ми - той ме прикрива винаги, както и аз него...
![]()
Имам си сестра , която е със 7 години по - голяма от мен.Разбираме се през повечето време ама понякога се гледаме на кръв
Иначе мн си я обичкам. Тя живее в друг град и само понякога си идва у нас ама такова е
![]()
Имам по-малка сестра на 13год.
чат пат се разбираме. Нали знаете трудна възраст!!!
ми имам сестра по-малка от мен с 5 години...понякога ме дразни уникално и не се разбираме, но друг път се разбираме...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
имам брат на 22 ...голям пич,понякога се разбираме,друг път не чак толкова..
абе голяма късметлийка съм с такова братле![]()
имам брат 7 години е по-голям от мен,и се разбираме чудесно,много сме близки
Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!
Sestra,koqto e po-golqma.Rqdko se karame,no kato se skarame stava losho![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Имам двама братя... Единият е 19, а другият на 26..... Разбираме се мн добре !
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Имам сестра близначка и двама доведени братя - на 20 и 23.
Имам брат на 22. В повечето случаи се разбираме.
Имам брат, с който сме родени на една и съща дата ( 13 май ) , но той е с 12 години по- малък от мен ( точно 12 )...
Резбираме се много добре с него, рядко се караме и постоянно си правим нещо като услуги един на друг, нищо че той е на 4 годинки, а аз на 16... :P
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Аз съм на 15 години имам по-малък брат който е на 8 години.Често се караме и все аз излизам виновната за пред наще.Но иначе честно казано аз съм тази която в повечето случаи го предразполагам към кавги като го дразня по всевъзможни начини но иначи страшно много си го обичкам и той мене въпреки че не го показва често.![]()