- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- bratq/sestri
Имам сестра!По-малка е и опредлено много , ама много се караме.не мога да я понасям , когато започне да се прави на интересна или да се заяжда.Винаги и угаждам и изпълнявам желанията й , а в замяна получавам само обидите и и НЕБЛАГОДАРНОСТТА й!!!!
Брат имам 7 год и нещо по-голям от мен и да разбира ме се![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
grrr imam po-malka sestra.. vseki den se karameno vapreki tva useshtam,che sme si pak sestri i sa obichame.. i tei kato sam po-golqma i tq po nqkaf nachin iska da prilicha na men .. zabelqzala sam q,no nishtu ne sam i kazala shtot shte se skarame pak
a da i sashto se biem chesto
![]()
nqmam nito brat,nito sestra
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
На 17 съм.. имам брат на 20Винаги сме се разбирали ужаааааасно много, но той замина да учи в София, а аз съм си в Буграс... иначе с него никога не сме се карали, не сме се били, като си е в Бурас (което се случва веднъж на 3 4 месеца за по 3 4 дена)... от 2 години сме така, но аз още си плача от време на време за него. Обичам го многооооооооо
![]()
На 16 съм ,сестра ми е на 3 годинки и бих казала че разликата във възрастта ни е огромнаПонякога много ме ядосва ,но иначе е страхотно хлапе и много я обичам!
"Oпита не ни пречи да правим глупости,но ни пречи да ги правим с удоволствие"
Имам по-малка с 3 години!Ми караме се често ама ако не беше тя нз ко щях да прая по цял ден!!!![]()
imam brat na 7 god "ynikalno tapo sa6testvo" po cql dan se karame,bieme
(e ne naistina
) no vsa6nost mn se obi4ame
prosto po nqkoi pat naro4no se draznim ne6to kato igra i naistina nz kvo 6tqx da pravq bez nego...
Ima dva tipa xora:
1.Tezi koito me xaresvat
2.I tezi koito mogat da varvqt po dqvolite...
ako ne az - Koi...?
ako ne taka - Kak...?
ako ne sega - Koga....?
миии 2 сестри си имам аз по големи и двете... с едната се разбираме чудесно с другата не съм говорила не помня откога![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Ami imam sestra po-malka e i ponqkoga se razborame ponqkoga se karame ,no e normalno nemoje vs da e perfektno![]()
az imam NAJ-STRAHOTNIQ BRAT NA SVETA!!!!toy e na 21 i mn se griji za men,adski mn go obicham i se gordeq s nego!!OBICHAM TE,BATKUUUUUUUUUUU![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
Имам брат,на 21.Разбираме се чудесно.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Имам сестра,която е с четири години по-малка от мен.Понякога се караме за всякакви неща,но въпреки това си я обичкам много.![]()
Brat-25 godini-debil-raboti-mrazq go-o6te pove4e go mrazq
Дъ бест аватар от галерията
Значи имам брат.Казва се Станислав и е на 20 год.С него малко се караме иначе се разбираме.Винаги ми е помагал и винаги ми е давал пари когато са ми трябвали.Все пак трябват ми пари за излизане по кафенетата.
Човек не е победен,докато не се признае за победен.
Brat mi e s 4 godini po-golqm.I v pove4eto slu4ai kogato se karame e za nqkakvi gluposti...za komputyra(nai-4esto) i za razni prostotii...Ponqkoga se biem,no ne seriozno deGotino e da ima6 po-golemi bratq/sestri 6toto ponqkoga ti si vinoven ama te go otnasqt v pove4eto slu4ai :P
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
sestra 2 godini po malka ot men
Имам сестра, която не живее с нас, голяма е вече, много е добричка.![]()
Не помня дали съм писала в тази тема, но както и да е: имам братче на 4 години, родени сме на една и съща дата- 13.05 ( май ), но аз съм 1990 година, а той 2002... може да се караме понякога, но сме страхотна компания и се забавляваме много, когато сме заедно...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Да. Имам брат на 18. И не, не се разбираме, защото не му говоря. Изхвърли ми котката нещастника шибан. Няма и да се разбираме повече.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
az imam brat na 17 i ne se razbirame mnoogo ama si jivurkame bez boi ot vreme na vreme polu4avam zaplahi ot sorta na "6te te metna prez prozoreca" ama tva e normalno ...![]()