- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- bratq/sestri
Имам малък брат-на 2 години и 4-5 месеца..само крещи по цел ден и хвърля некви работи по мене..ко да се прай![]()
ami imam sestra na 20![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Имал съм брат,който е починал при раждането.
Сега иначе нямам нито брат,нито сестра.
Имам и сестра и брат, на 25 и 22 години. Със сестра ми се разбираме много добре, с брат ми не чак толкова...![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Сама съм по принцип, но тая година ми се наложи да разбера какво е да имаш сестра в пълния смисъл на думата и с всичките му екстри. На почти 17 е, мн е готина и се разбираме страхотно, най- любимото ми нещо е, че можем да си заемаме дрехите една на друга... изобщо идилия.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Sestra po-golqma razbirame se
az sym na 17 i imam polu-sestra na 30 s koqto se razbirame u4udva6to dobre,moje bi za6toto razbrah za neq predi 5-6 godini...
аз може и да имам брат или сестра но незнам ... осиновена съм ии....
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Имам 1 сестра.по голяма е от мен с 4 години.преди години бяхме като куче и котка(аз бях кучето).но това с времето отмина(за голяма радост).и сега много се обичаме макар че сме много далеч една от друга.
![]()
![]()
![]()
boje imam dvama bratqedin e s pet godini po golqm ot men drugiqt s deset ne se razbirame mn ujasss
![]()
Obojawam go .... na 17 e .. a az na 14 . super si e .. ;]]]] obache mn se biem i se karame non - stop kogato sme zaedno ... obichaino ;]
Имам сестра по-малка с една година...направо не я понасям, но се налага![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
аз нямам нито брат нито сестра...и от една страна е добре но от друга не
Не![]()
as imam edna setra po golqma e ot mene s 6 godini razbirame se no ne vseki pattt![]()
![]()
![]()
![]()
Имам брат ... със 7 години по-голям от мен /на 24 е/ ... дали се разбираме ли ... мииии 50 на 50 наща работа![]()
imam sestra s 9 godini po-golqma,ama ne jivee s nas![]()
имам по-малка сестра на 13. Доста често се караме....няма ден без който да не се здърпаме за нещо - било то и най-голямата глупост, ама хубавото е, че бързо се сдобравяме. Има и много моменти в които се радвам, че не съм самичка и че си имам сестричка![]()
Нянам нищо![]()
Имам брат, на 19 години и се разбираме много![]()
Everything happens for a reason..
имам сестра на 19 -по-голяма от менда..разбираме се
![]()