- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- коса : очи ?
аз най харесвам момчета с тънма коса(ама да не е черна) и зелени очи...и аз съм със зелени очи и супер много си ме радват,даже и момичетата със зелени очи ме кефят :P иначе ако не са зелени да са кафеви...мрази сини очи
а още повече пък мразя класиката в жанра-руса коса+сини очи
![]()
![]()
Ami az obicham za momcheta kombinaciqta sini ochi-cherna(ili tamno kafqva kosa)
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
Мен много ме кефят момчетата с черна(или тъмнокафява)коса и тъмнокафяви очи...Така като се замисля май все такива си харесвам!Имам една приятелка,която си пада по русите момчета със сини очи.Направо се разтапя като види някое такова момче.
Но...всеки си има различен вкус.
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Руса коса сини очи и големи цици.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
na men mi haresva 4ervena ili kestenqva kosa i tymni o4i![]()
Не си избирам човека до мен по очите и косите, но много ми харесват зелените и сините очи.Не е фатално,ако ги няма.Иначе очите ,които се променят според цвета на дрехите също са яки.Моите и на бившия ми приятел са такиваНо мисля че комбинация-трепач е да имаш две различни очи (ако може зелено и кафяво)
![]()
Косадобре е да има
![]()
Очипо възможност две, но не по-малко от едно
![]()
e po4ti sym ideala ti za jena :P 4ervena kosa ama zeleni o4iПървоначално написано от Pe666o
![]()
Keep smilin'
Ot li4en pogled moga da kaja 4e desi DeSsi mi dopada mn kato saotno6enie o4i kosaПървоначално написано от DeSsi
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
kestenqva kosa,kafevi o4i![]()
Ami umiram si za momi4e s 4ervena ili 4erna kosa i sas sini ili moje bi zeleni o4i.
A za mom4e-kesteniava kosa,sini o4i,ili 4erna kosa ili rusa i sini o4i![]()
![]()
No kafiavite o4i mi sa slabost![]()
Umiram po kombinaciqta sini o4i s rusa kosa... ima i izklu4eniq no zelenite i pastrite o4i ne sa mi po vkusa....stra6no mi izglejdat ...ina4e vsi4ko ostanalo stava za izklu4enie![]()
A kakvo 6te kajete za momiche s rusa kosa,porcelanov cvqt na kojata,i kafqvi ochi?????Haresva li vi tazi kombinaciq i kakvo mioslite za takiva momicheta?Moje li da vi pleni ot purviq pogled momiche s takava vun6nost?
Ami nezam...malko strashnichko mi zvuchiПървоначално написано от Zlatinka_f
![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
Черна коса и котешко-зелени очи и шоколадова кожа![]()
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares!!!
Reach out and touch faith!
evala ti praim we takmo sa otchaqh che ne sam za toq svqtПървоначално написано от Angel4e-to
Taina{} a i teb nema ta propusna....
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
I men me kefqt mnogo Svetlookite,osobeno svetlo sini ochi i tymna kosa i ne da e murgav,ama da ne ei kato pukanka...ohhh perfektno![]()
Mene hiper mnogo me kefqt,mom4eta s tumni o4i i kosa,ili tumna kosa i sini o4i.a i da imat malko brada nqma da e losho
Forever And One I will Miss You!However I kiss you!See you in Neverland-the place where my dreams'll come true.I love you!