.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: py6eneto

Ами те повечето пропушват точно заради това...И заради това и аз започнах да пуша, но разбрах, че е тъпо и спрях... :P
    Чудя се обаче защо все още пушенето е на мода? И защо тези, които пушат се мислят за големи гъзари...Тва е супер тъпо...Но има врме, на всеки му идва акъл в главата по някое време, но за някои става твърде късно.
    И тва, че пуши, защото приятелките и пушат аз не мисля, че е тъпо оправдание...Въобще думата оправдание за мене значи, че това не е истинската прични...А според мен това си е наистина причнината сестра ти да пуши и все пак какво толкова? Ти си си казала мнението сега тя си решава...Все пак белите доробове са си нейни, нали?

Re: py6eneto

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Mislite li 4e replikite "Py6a za6toto i prietelite mi py6at" e glypavo izvinenie ili naistina moje niakoi da se vliaiat tolkova ot mnenieto i povedenieto na drygite?
    sorka
    ama samo nqkoi palen ubitak she po4ne cigarite ot gazariq i shot priqtelite
    mu pusheli ...tfa ne e izvinenie
    samo nqkoi O-mega tup 4ovek ili ograni4en she po4ne po tozi na4in
    az li4no po4nah da pusha cigari za zatapka i tova vze da mi dostavq udovolstvie.
    ball till i fall

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    de da znam...sestra ti na kolko e?
    6toto tfa deto e napravila mi zvu4i
    kato deistviq na 12-13 godi6no momi4e
    det neiska da e razli4no ot priqtelkite si...
    de da znam 6to ne i obqsni6 4e ne e nujno
    da podrajava na priqtelkite si..de da znam
    se pak re6enieto si e neino...moje pyk naistina
    ako priqtelkite i sprat da pu6at da spre i tq
    Mi sestra mi e na 14 . Az ve4e spriah da i pilia na glavata za tva kvoda pravi ili da ne pravi 6toto taka i taka ne me sly6a. Abe 6te i doide akula ma vuprosa e koga...
    da ama vish maina znachi iskam da ti kaja !! Che po dobre da ne i davash akul zashtoto tq pove4e shte po4ne da pravi na puk maina ostavi q!!!
    FEN NA LOKOMOTIV PD

[quote="Съни"]
    Mi sestra mi e na 14 . Az ve4e spriah da i pilia na glavata za tva kvoda pravi ili da ne pravi 6toto taka i taka ne me sly6a. Abe 6te i doide akula ma vuprosa e koga...
    Само дано не е твърде късно Опитай да я вразумиш, едва ли някой друг би могъл да го направи
    Abe da.....men sestrami me vrazumqva ot 5 godini na sam ama nishto ne e postignala!
    Obi4ai dulboko otmu6tavai jestoko, i nikoga na kolene pred kogoto i da e!!!!!!!

Ти защо пушиш???

Re: py6eneto

Mislite li 4e replikite "Py6a za6toto i prietelite mi py6at" e glypavo izvinenie ili naistina moje niakoi da se vliaiat tolkova ot mnenieto i povedenieto na drygite?
    Naistina sa6testvuvat adski mnogo bezli4ni hora Jalko
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    ami mislq 4e si e 4isto izvinenie - mnogo istyrkano ! saglasna sam 4e naistina takiva hora naistina si nqmat sobstveno mnenie... a tova ako moje da se nare4e 4ovek de...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Vsi4ki si misliate 4e ako i priatelite pu6at i ti traa da propu6i6
    da tva e gazaria,ama 10 4oveka okolo men v daskalo pu6at-te sa moi priateli
    ama az ne pu6a i nikoi niama da me nakara,za6toto tva ne e edinstvenia na4in da si velik
    viarno e 4e s kakvto se sabere6 takav stava6,no pri men ne e taka
    Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!

Vinagi kogato me popitat za6to pu6i6 im otgovarqm istinata,a tq ne e 4e moite priqteli sa takiva a prosto,kogato pu6a se uspokoqvam ot nqkoi problem i sqka6 ve4e po4ti samo s tova se uspokoqvam!

Голям фен
    i az pu6a,no pri4inata da zapo4na ne be6e takava. mislia,4e tezi hora sa mnogo bezli4ni! kak moje da pravi6 ne6to,za6to go pravi niakoi drug?! mnogo e glupavo. nikoga ne mi se e slu4valo da kaja: "Tozi ne pu6i;ne pie i zatova ne go haresvam i niama da se dvijim zaedno."
    glupava rabota
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Град
    na zemqta!
    ami vseki e podvlasten na nqkogo!mislq 4e ne e izvinenie!ne trqa da se pu6i prosto za gazariq ili 6toto drugite pu6at!

Град
    g0rE v 0bLaCitE
    ami az po4nah predi tri godini 6tot mi be6e lubopitno i me kefe6e da praq ne6ta koito na6te mi zabranqvat!sq ne moa gi spra 6tot sviknah!

pone malko gi namalih
    Jivota e padeniq i vazhodi
    gotini ili gadni periodi
    na koito ne moje6 da opredeli6 goleminata!
    ProSto stoi6 i izjivqva6 momenta
    i vsi4ko se varti i se povtarq kato na lenta!
    No edin den lentata zapo4va da nabira....skasva se....i ti umira6!

spored men tva e super tupo-ako iska6 pu6i6,ako ne iska6-ne,no mnogo hora si kazvat"ami toi pu6i i go haresvat i az 6e pu6a 4e i men da me haresvat"-ne e taka-purvo,4e nikoi ne e haresvan,za6toto pu6i ili ne6to takova i ne trqbva da se vliqem po priqtelite si za takiva ne6ta.e sa ako vsi4kite ti priqteli NE PU6AT,togava moje i bi trqbvalo i ti da gi posledva6,no samo v tozi slu4ai ina4e ne trqbva da se vliqe6 ot priqteli za takova ne6to

:))

Mi po princip kato si po maluk opitvash na nqkoi ot cigarkite , koito pushi Obache po kusno dali shte pushish ti izbirash problema e che sled kato pochnesh da pushish po seriozno po trudno mojesh da se otkajesh osobeno ako si v kompaniq na pushachi .Zashtoto trqbva silna vilq sa gledash do vchera si pushil dnes si kazvash nqma obache kat zapalqt drugite s kafenceto ti se chudish chudish i ako nqmash silna vilq ZABRAVI za otkazvane ))
    My life will never be the same

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Blq 4ovek prost 4ovek kat vi gledam si4ki pokrai priatelite....e golemi ste gazari az sam na 16 si4kite mi priateli pu6at osven mene! 4uvsvam se supper komfortno i ne mi pre4at kato pu6at okolo men ne se 4uvstvam razli4en ne se 4uvstvam i otcepen i ne bi trqbvalo prosto te pu6at az ne trqbva li te kato pu6at i az da pu6a??
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен

:)

taka pravqt samo glupacite a glupacite sa mnogo ...

ем яко тъпо си е
    то и моя слу4ай беше
    същия аз осъзнавах
    4е тфа е тъпо и безмисленно
    ам...нз и аз как стана
    първо бях на принципа по
    3-4 фаски на ден и ся за една сутрин
    1 кутия отива навятъра
    ЖАЛКО НО ФАКТ
    Ако току що сте си намазали филия с лютеница, то непременно ще я изпуснете на най чистото място около вас и филията непременно ще падне с намазаната страна надолу.

Guest
    MI otdavna da gi biah spriala ako ne pu6eha priatelite mi...

Guest
    Pu6eneto vav foruma e zabraneno!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си