- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- последен филм
И аз го гледах с имато Mean Girls
А за Аз, Робота. Дам якичак е![]()
Днеска гледах "Dude, where's my car?", а последният филм, който много ми хареса беше White Chicks!! Много як филм :P
They can trigger me, but they'll never fugure me out!
Every moment is another chance.
I'ma make you hate me, cause you ain't me
beli madami leleiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Снoщи гледах един много хубав филм и много ми хареса препоръчвам го на всичко които си падат по по-романтични филми.Казва се А cinderella story :P В главната роля играе Hilary Duff а момчето е Chad Michael Murray![]()
"Dude, where's my car" е класика в дебилските комедииПървоначално написано от Diabolic Angel
За последно гледах American Wedding, защото го бях изпуснал, когато излезнаПриятно продължение на American Pie 1/2
... and all you have to say is "life rules, me too!"
Наскоро гледах "The Village" и ми хареса ...
ем преди 1 ч. изгледах The girl next door. много ми бяха говорили за него и реших да го видя. кефи филма![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
пфуууууууу...преди малко бях на кино ..як е филма "бели мадами"
Abe tva ne e li "Mean Girls"?Taka se kazva...Tva mi e edin ot lubimite filmi...I lindsay Lohan mi e lubimka...Първоначално написано от slun4ice
Az go gledah odavna o6te kato be6e na kino..Prepora4vam go..
Na4i iam edin nov kazva se "The Forgotten" s Julian Moore mnogo e dobar...Haresa mi!Ne6to kraq ne be6e super ma pak stava...![]()
I am the substance and the one who has no substance.
Toq i az go gledah kato zileze po kinata...I az i go prepora4vam GLEDAYTE GO...S Hilary Duff-obojavam q(kakto pove4eto ot vas predpolagam znaete)I Chad Mitchael Murray mnoo e gotin!Първоначално написано от ^cristin^
Аз вчера изгледах "Разходка с Лодка" - не е зле филма - очаквах че ще е по-зле
strastite hristovi![]()
Ma kolko puti triabva da go kaja!!!!Filma s Lindsay Loohan go gledah pod zaglavieto "Girls club" i izleze predi niakolko sedmici po kinata tyka! Ne znam koga e izliazul pri vas i kak sa go bili krustili!!!!
![]()
Posledniq film, koito gledah be6e Zakonite na privli4aneto, ina4e posledniq gotin be6e Dude, where's my car!
Az posledniq film, koito gledah beshe...White Chicks - gotino filmche. Inache moga da preporycham na tyrseshtite si qki filmcheta - The Butterfly effect, Mn me izkefi i I, Robot. Inache ot starichkite opredeleno Da Sreshtnesh Djo Blek e super qk, a oshte po-dobyr e Shokolad. Prosto me vdyhnovqva toq film. Drug film na koito mnogo dyrja e Intervu s Vampir i A. I. Izkustven Intelekt. A i ako ste propusnali Armageddon - losho ste napravili =). Drug film moga da vi preporucham siq ne se seshtam. Kato gi izgledate tiq - pishete pak , az razbiram ot svestni filmcheta.![]()
ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.
Sorry slan4ice...Vaob6te ne bqh pro4ela drugite otgovori...I ne vidqh 4e i drugite sa pisali za tva...Първоначално написано от slun4ice
Ne sum iskala da te zasegna ili qdosam ili t.n.!
sorry...
svaliam mean girls kato go hvalite tolkova
aa poslednia beshe white chicks super film.shtom me izkefi tochno kolkoto scary movie znachi e dosta dobyr![]()
в топла нощ през юли
winnie_girl az prepora4ah A Walk To Remember i NP za koeto..i na men tova mi e nai-qkiq film posledno,koito sam gledala...prepora4vam go i pak na ostanalite user-i...)Ina4e kato hronologiq posledno gledah "Honey",koito sa6to me nakefi,6toto nali se zanimavam s break ,a tam tezi hip-hop tancite..mn se kefq na samata neq,super e!
"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!
Belqzan da ymre
Underworld mn mi haresa![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!