Аз , ако имах материалната възможност, да следя модата , сигурно пак не бих я следила. Имам твърде високо мнение за собствената си преценка. Аз обаче съм човек, който знае какво е модерно. Така си мисля поне. Опитвам се да рисувам модели и смятам, че някои не са толкова лоши. Но не ходя на уроци (да бе за 10 кинта на час, про положение , че трябвало поне по 4 на ден, ей сега!). Модно е сега завръщането към миналото. Модата на 6те по-точно - каскетите, блузите с широко деколте, които се изсулват на една страна; Жокейските панталони от кадифе;високите ботуши;като цветове, нестандартното тази зима е, че са модни светлите и ярки цветове. Обикновено зимата се обличаме в по-тъмни тонове, но не и тази зима. Тази зима особено се налага розовот и по-специлано пепл от рози. Мога да кажа, макар и не официално, а по мое мнение, че има нещо като подмода. По нея е модерно синьото и по-спортното. Тези маратонки, които се връзват нагоре бяха модни есента, но не бих казала, че и сега са модерни. Те по-скоро са остатък от предишната мода. Още са модерни кафявото и зеленото. Макар че всички списания някак си се опитват да наложат отново панталоните с висока талия не мисля, че това ще стане. Въпреки това така пише и такава е официалната тенденция. Аз не я споделям лично... Ами това е то - моето мнение. Млъквам вече, споко
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.