.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: pishtovi

^BellisiMa^
    Guest
    az p1k...nikoga do sega ne sam pravila i polzvala pi6tof nito sam prepisvala ot dr mqsto...

Голям фен
    Град
    United We Love You
    хаха много ми е смешно с тея пищови .. аз ако седна да правя пищов.. хубав пищов .. първо ще си науча материала и вече няма да ми е нужен тоя пищов .. и се пак тея пищови са за хора които не могат да помнят.. аз от един прочит или едно слухово вазприятие и сам готова за ... напрао за отли4ен ахахах (в пове4ето случаи обаче се оказва че сам писала само простотий и си мъкна тройкит xaxa )
    т. 2, 9

Guest
    аз пак точно пищови сам си правила само няколко пъти,защото по принцип запомням почти всичко в час и макар че не уча в материала имам 6 :P а пак и в нашия клас има доста зубари и всеки по нещо е по-добър и си помагаме взаимно

Голям фен
    i az 4esto prepisvam.....prosto se nalaga
    pove4eto pyti pravia taka: na edna tetradka s prozra4na podvarzia slagam pi6tova,a varhu tetradkata kontrolnoto. prosti4ko,no deistva vinagi. a po istoria minalato godian poniakoga si pi6eh po podmetkite na kecovete i tova deistva. a pri niakoi daskalki mi e tolkova lesno da prepisvam.........napravo si otvariam tetradkata .
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Град
    On The Dark SIde Of The Moon
    amii pi6tovi znam li..pravq ot vreme na vreme kogato vlqza v 4as..emi kriq si go mejdu krakata..tam ne vqrvam da mi gledat...ako ne e nqkoq perverzna daskalka!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    awe kak da ne polzvam pi6tovi??? dori da si znam materiala ponqkoga si pravq- ei taka za po-sigurno , dori ne gi izpolzvam.....ama ima predmeti po koito prosto trqq da si napravi6 pi6tov ili da nazubka6 vsi4ko i posle da go zabravi6..predpo4itam purviq variant
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

moje da povtorq nqkoi,domurzq me da do4itam kakvo sa pisali drugite.Ta za pishtovite obi4am kato sam s pola da si gi sladam v 4orapogashnika i nai-dobre kato e muj u4itelq zashtoto dori i da se osumni nqma da te nakara da si vdignesh polata :P ....ina4e moje i v 4orapite i kato sedna po turski s ediniq krak-ili kakto sqdat mujete (1nq v\u dr) leko da si povdigam kra4ola i tn...oba4e ima i taiva u4iteli pred koito kakvoto i da pravq nemoa da prepisvam...ima i takiva na koito ne im puka i izobshto ne gledat,dori i ako si ostavish u4ebnika na masata(kato naprimer daskala ni po istoriq e takav )......Wow do godina kak shte mi lipsva naprejenieto ot prepisvane....4uvala sam ,4e v uni e mn po-trudno...za prepisvaneto stava na vuoros ama.....oko da vidi ruka da pipne

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Kakto me myrzi da u4a me marzi i da pi6a pi6tovi to po dobre da seden6 i da si go nau4i6 :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    По купоните
    pishto vinagi si pravq nezavisimo dali shte mi trqbvat mm xvashta li sa me ama ne sa mi pisali 2 a samo mi go vzemat prazvai ili na china ili na lista ili kazva li sa mi na kesiikata i stava
    Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядко Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    да права си,не не са ме хващали даскалите са супер тъпи майна.Ама най-добрия ми пищов беше отдолу на подметката на едни розови маратонки и си качих крака малко на стола и преписвам оная не се усети.А иначе веднъж по биология бях изкарала един лист с всичко оная минава и не ме вижда абе киорави са!!!

au pishtovi mnogo chesto gi polzvam liubimo mi beshe kato biah v bg po himia da si napisha s izhaben himikal formulkite na edin list i kato me vdignat da me izpitvat pismenno si vzimam listcheto i si prepisvam kvoto mi triabva)))

Фен
    Град
    na krilete na lubovta
    Ami az kato bqh 5/6 mai 4e i 7 klas si praveh pi6tovi ama sega ve4e ne 6toto vremeto koeto si gybq za pi6tovi e sa6toto kato da go nay4a.Ta mno tehniki znam no ne vsi4ki sam izpolzvala.Pravih si pi6tova na edno malko list4e cql yrok sam sabirala lele i si go obvivam zalepqm s tikso za da ne 6umi v djoba mi i taka NO edin pat po biologiq me xvana no ne mi ze kontrolnoto i imah 6 :P No ot togava mai ne si pravq pi6tovi e imalo nqkoi dryg slu4ai no mno rqdko ne kato predi.Znam edin mno qk na4in no ne vinagi se polu4ava.Zna4i na himikala si slaga6 pi6tova i kato go zavarta6 toi se pokazva aaa tfa e mno qko edin pat po matematika tai si naraih kontrolnoto kazaha mi otgovorite i az si gi napisah i gi butnah v himikala.I s 4asovnika e mno qko no nego nikoga na sam yspqvala da go napravq.Slaga6 pi6tova na strelkata i prez 5 minyti se pokazva i ti trqbva da go ptrepi6e6 no tfa e mno gadnu za6toto trqbva da ima6 mno barzi refleksi pak i trqbva da e supper sitno napisano ta za drygo sqga ne se se6tam :P

kvo tolkova da si igraesh otvarqsh MS WORD prashkash shrift 7-8 kato iskash i po maluk i pochvash da pishish ili na tablica si go praish ili kakto ti e udobno tova e da si profesionalist buhahahah

Guest
    mn 4esto si praiq pi6tovi..no nai qkiq mi bew6e na klasnoto po literatura v 7mi klas vtoriq srok..napisah si si4ki temi na golemi list i posle si gi presneh..est stanmaha mn sitno napisani..no 4etlivi4ko..i si4ko si prepiasah..ili na izpita sled 7-m9 klas..si4ki temi gi imah zapisani na uokmen..i poneje imam mn d1lga kosa si navrqh slu6alkite ...sled kato kazaha temaa..si pusnah uokmen4eto..i poneje pi6a b1rzi4ko..a i tam si gi bqh zapisala na glas..i goveroh dosta bavno..si napisah cqlata tem..poznaite kolko imam..xixixiix

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Аз не шправя точно пищови. Изваждам си най-важното на едни малко листчета и от там уча, защото ми е по-лесно, ама никога не съм преписвала от тях!Незнам самата идея, че може да ме хванат направо ме побърква...
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Град
    вкъщи
    Da vinagi si praa pishtovi i az si nau4avam materiala dokato gi pravq ,no tva drug vypros.Nikoga ne sa me hvashtali, a az si zalepvam pishtovite pod noktite(pri men tova e vyzmojno zashtoto imam mnogo golemi manikuri)
    Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!

Dobra ideq e i na GSM !Ili kato sms ili snimka.Vednyj sam probvala i me hvanaha!Cqla tema po literatura zamina na kino tai 4e po litreratura ne e uda4no!!!Moje da se pi6e i na dogramata v staqta ot vyn6nata strana i se edno se otvarq prozoreca da se provetri staqta) Ili na parnoto...Moje i po stenite

На мен почти не ми се е слъчвала досега контролна на която да не преписвам.От чантата гледам в учебниците,драскам си по ръцете краката,пъхам си лишчета по ръкавите.Няма да забравя веднъж в 7ми клас при класната по биология.Тая вижда че преписвам идва до мен и не може да ми намери пищова претърси ми чантата преджоби ма и като не можа да намери нищо ма остави да си довърша контролната ама на първия чин.Така и не са осети че докато са движеше към мен аз лапнах пищова и са направих че дъфча дъвка.Просто беше голямо шоу аз са насирам да са хила а госпожата ми бучи и търси пищова.Ама никога не са ма хващали с пищов.
    Често ми са случва и да си скрия лист с формулите по физика в чорапа.Винаги съм се кефил и на вътрешните джобове по якето.Абе въобще преписването найстина е голямо изкуство

Той не умира!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fucker
    Така и не са осети че докато са движеше към мен аз лапнах пищова и са направих че дъфча дъвка.
    Ami tva prosto e super...ahahhaha))A az ne pomnq koga sam pravila pi6tov...amaaaa ... s edni fr kak si podskazvameeee...mdeueuue...nqma na test na koito da ne si sme podskazali...daje i na izpitvane.....v 4-ti klas imahme test..koito be6e s a) b) v) g)...i se edno momi4e kato bqhme gotovi...vzehme da si kazvame otgovorite s prysti i mimiki...a i s edno mom4e si sme izmisli na testove kak da si podskazvame...s himikalkata 4ukame po 4ina...toest ako iskame otgovor na vpr4...4ukame 4 pyti..i toi mi dava verniqt otgovor...ilii pak ako toi e gotov...vzeme list4eto ..dvigne go...demek si proverqva..i taka...a imame i edna g-ja po istoriq deto kato dade testa ..pro4ete vaprosite...i nai nakraq dade edno ponqtie...i kat gu kaja naprimer na moqta grupa ..priqtelka mi se pravi 4e razglejda testa i uj si govori ne6to..a mi kazva otgovorite...a pk vednyj me ispitvaha po biologiq...i trqbva6e da risuvam na daskata...ama imahme 3 risunki..i az ne znaeh koq to4no ... i vzeh da risuvam edno po edna vsi4ki...i kogato zapo4na da risuvam....edin fr mi kazva6e koe trqbva6e da risuvam...a we..pri mene nqma 4esto pi6tovi...samo 4ee mn pyti si iskaram otdolu tetradkata..razbirase bez da me hva6tatA da vi kaja vednyj po matematika....az trqq6e da otida da peq pri edna u4itelka..no v sy6toto vr imam matematika,a g-jata dala kontrolna na formuli i ozna4eniq..i az si flizam v klasnata..i taq vika sqdai i pi6i..ima6 5min..i az sednah i ve4e pi6a..i tq kazva po edno r daite list4etata..i az vikam e gospojo az ne sam gotova..i tq vika ...dobre dopi6i si..i az ve4e gotova ama edna formula ne q znam..i se 4uda kfo da pravq ...i kogato zavyr6ih decata o6te si davaha list4etata i pred 4ina g-jata be6e pylno..i tq ni6to ne moje6e da vidi..i az otivam da dam kontrolnata..i pitam edna fr..da mi kaje poslednata formula...ama tq pak ne iska ..i az otidoh do 4antata na dr fr ...i vzeh tablicata s formulite...i si prepisah pred g-jata bez da vidi...i taka...a sega da ve popitam kak se pravi carski pi6tov...4e nz...ae 4ao

Tva ot gore be6e ot mene... i ako ne iskate da go pro4ete 6toto e dalgo..vapros4eto mi e ..kak se pravi carski pi6tov

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    vinagi si praq pi6tovi , dori kogato sum u4ila (rqdko) za da sum sigorna ... za vsi4ko ne pomnq da sa me hva6tali

Ами аз.. почти никога не използвам пищови
    не че седа и уча дни наред преди това ама .. не мога да използвам пищов. Даже ако си направя просто го ползвам да си уча от него. Само по история имена и години си ги пиша на чина, щото не съм мн на ТИ с историята

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

Guest
    Abe hora ... daskalite sa pe4eni hora (pone nekoi ot tqh de). Az popadnah na razbrani hora deto znaqt vuv kakuv etap sum i .... kakvo da vi kaja ...
    predi mi padna pi6tova na zemqta i me murze6e da si go vzema i pomolih daskalkata da mi go dade i tq .... dobra du6a ... podade mi go . A ... tova 4e ne vi kazvat ni6to ne ozna4ava 4e ne vi hva6tat ... vajnoto e da razbere6 kakuv 4ovek e u4itelq i da se durji6 sus nego na nivo - ne da mu se podmazva6 a da si iskren .... dori moje da prostee6 po negov adres ... kakto vi kazvam U4ITELITE SA RAZBRANI HORA

Град
    To ThE Mo0n AnD BaCk
    mislq,che tazi godina sum stanala maistorka na pishtovite.. Osobeno sq kakto imam adski mnogo specialni predmeti i .. povqrvaite mi nqma zapomnqne ..vsichko se pravi na pishtov .. hvashtali sa me 2 puti,no ne mi pyka .. nali vseki pak ako ne probvam nqma da razbera dali moga ili ne Pyk i .. naistina daskalite sa pecheni.. nqkoi no i te sa bili kat nas znaqt kak e.. verno e che ima nekfi izrudi det ako te vidqt s pishtof sha ti otrejat glavata no bez takiva nqma da e interesno .. nqma da ima s koi da se karame ili kato sednem na dvora da pushim .. nqma da ima koi da psuvame yeah :P
    Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!

Ne pravq pishtovi , zashtoto me murzi ..chesno kazano predpochitam da si naucha.. taka nqma kak da te xvanat i nqma da si suzdadesh problemi a is hte ti ostane neshto v glavata
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си