- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momi4eta,vazmojno li e?
zdraveite! vazmojno li e momi4e koeto ima menstorbaciq da nqma taka da se kaje dypka za ..... polov akt? obesnete mi plS!kade po to4no se namira i kade e cipata!THANKs!
Супер тъп въпрос... Виж сега това че има ципа не и пречи на менструалния цикъл, а ципата е там, където се вкарва пениса( във вагината) и тя просто се скъсва при полов акт...
Lele male....malko dosta typ vypros....ama sled kato ne znae,obqsnqvaite na momi4eto sega....ne vsi4ki se razjdat nau4eni....
Човек е човек,когато се чувстева такъв...и все пак важното е да си млад...
vij kakvo!Първоначално написано от *****
Ne si misli 4e kato nqma6 menstruaciq nqma6 dupka (vlagali6te), to ne se otvarq ili zatvarq. Cipata e na vhoda (leko navutre) i na neq ima malki dup4ici prez koito te4e kruvta. tova e! Qsno?!
![]()
![]()
If you wanna love, fInd your love and fly above!
Първо ми обесни к'во е менсторбация и после пак ще си поговорим![]()
Da 0bi4a6, kogato te 0bi4at, e krasiv0.
Da mrazi6, kogato te 0bi4at, e pozorno.
Da 0bi4a6, kogato te mrazqt e veliko!
off off murderdoll,EVALA!!!ama ti 6to ne pita6 maika si?
kak moje da zadava6 takiva tupi vuprosi?mi to..i az nz kak da ti go obqsnq no e mnogo prosto-vaginata ti e mejdu krakata mejdu uretrata i anusa,pod klitora!!!
a pak `cipata` e himen,i e ne6to kato liuspa,koqto ne ti obhva6ta celiq otvor i e promukaema-t.e. ne pre4i na menzisa.
i ne se kazva `menstrubaciq` a MENSTRUACIQ!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Male male mn zabludeni hora ima vaiiii.Toq vapros me utrepa.Horata ti otgovoriha na vaprosa.As samo 6a popitam ne6to-nerazbrah dali si mom4e ili momi4e.Kaji ko si.
Be happy![]()
abe ti si mnogo ymen be
: AMG Corporation
::
Takav sam za razlika ot tebeПървоначално написано от AMG-to
![]()
Ta kakvo te podrazni v otgovora mi.
ahahahahhaha![]()
хахахахахахахахахахахах аве хора ще ме побъркате![]()
![]()
![]()
Тя понеже си мисли за мастурбация, затуй, а инак не че е тъпа или неграмотна нещо...Първоначално написано от Murderdoll
Az zalagam 4e si hemafrodit![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
aahhahahah bahti tupata taq osven dupka mai nqma i akul axhaxhaxhaxh kak she pita dali ima dupka e basi zloto axhaxhaxhaxh![]()
КРЕТЕН! Пише се менструация.Хахахаххахаха хахаа...ебати невежествотоПървоначално написано от *****
Да човече ! Те нямат дупки. И серат през устата! Хахахаххахахаххахахахахах ахха...лудница.Кефиш пич. Искам да ти се падне девственицата с най здрава ципа
Напрао да са чудиш ко да праиш
:P
![]()
Maii tov a vaji za avtora na temata :PПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
Te ti otgovoriha k'vo e t'va "DUPKATA"
Ako iska6 ela i 6te ti SPRASKAM devstvenata cipa :P:P:P:P:P:P:P:P:P
хахаха добре измислено![]()