Кой сериал гледате(следите) в момента![]()
Аз сега нямам особено свободно време,но когато мога - клонинг и хотел българия(знам че е тъп,ама..) :P
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
gzsz po rtl :P
Трима братя, три сестри![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Трима братя,три сестри и Жоун :P
а и някой път за среднощната маряна![]()
Еми..ехехеТрима братя три сестри...ама ми става тъпо и го зарязах по едно време.А когато съм тъжна и искам да се смея от сърце гледам Хотел България май така мо беше тъпото име
![]()
преди гледах страшно много сериали абсолютно всички които даваха потелевизията но напоследък нямам никакво време и гледам само от време навреме 3 братя 3 сестри
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
"Тъмна орис" и "Хотел България" :P
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
"jenenei s deca"
gledam povtoreniata ve4er
: AMG Corporation
::
"Jeneni s deca" super mnogo mu se smeq na toz film![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ооооооо!!!КАто стане дума за сериали..Аз съм като някоя стара бабичка......Гледам.."Трима братя три сестри" "Джоун" "Али Мак Бийл" "Сексът и гредът" "Приятели"(за стотен път вече)
[/b]
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Az gledam "Sex and the city" i "Gilmore girls" :P
ami az poneje v momenta imam mnogo svobodno vreme gledam po4ti si4ki serqli koito ima nqkude e da ne broim po nekvi tam izmisledni televizi no taka po populqrnite si gi gledkam ma ne im se vjivqvam koi znae kolko de gledam gi samo kogato nqma drugo![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Аз гледам Приятели, един сериал по нтв, който не знам как се казва (към 1, 1 и нещо през ноща, разказва се за една бавачка), и още един, който го дават след този за бавачката - май че се казваше Бевърли Хилс нещо си...![]()
They can trigger me, but they'll never fugure me out!
Every moment is another chance.
I'ma make you hate me, cause you ain't me
NikoiTe ne sa li za babi4kite
![]()
...
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
mi az gledam serialkite po btv i dvete nz 6to prosto nqma ko da pravq i po edno vreme mi stana interesno i se pristrastih![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Priqteli,kogato go hvana, za jalost naposleduk vse po-rqdko!
trima tratq i tri sestri
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Zavisi ot seriala, "hotel Bulgariq" naprimer da kakto i tezi brazilskite. Az naprimer gledam "Krugat na Dousun" po NTV subota i nedelq ot 18:30h ili na povtorenie ot 01:00h (no6ta) i e teenagerski i e super gotin!Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
If you wanna love, fInd your love and fly above!
i az sam takaПървоначално написано от The Goodbye Girl...
no gledam i "Tq i Toi"
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
преди кат бях на 13 гледах фокс кидсссссс леле колко веселко беше..са порасТнах...(на14 съм-хахах) и не гледам такива детски ми ти работи...след женени с деца..мн интересно сериалче...ахахахахха поне не е сапунка) благодарение на живота на ал бънди се научих че няма полза от брака ахахахах то мъжете не изкарват достатъчно пари..не за друго(бъзикам се..) следа и али макбийл..преди кат даваха-прятели..ма са ги повтарят и е тъпо...гледам тя и той..ии тоя преди него..се го забраям
може да има още..ма винаги забраям по нещо(моля на сериалчетата да не се чувстват пренебрегнати-и тях ги обичам
![]()
![]()
..But why?...
"Женени с Деца" много ме радва ...