.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: shampoo

На Пантен са и двете, но само вмомента. Като свършат ги сменят, защото ако продължавам дълго с един и същи спира да ми действа. Най-често си купувам или за обем или за цъфтящи краища и изтощена коса...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Guest
    Head & Shoulders polzvam i edin na Nivea svetlosin pak za parxot ....kogato sam sas niveata sam i sas sa6tiq balsam....pak kogato sam sas Head & Shoulders polzvam maska za boqdisvana edna 4ervena takava ne6to s E be6e...abe vaob6te moita kosa mn trydna....sega pak iskaraxa nqkakav nov za prava i si go kupix i nego i balsama ama o6te ne sam gi probvala

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Аз съм фенка на Pantene мн ми помага и ме кефи а от Wash & go получавам мн пърхот

Супер фен
    Град
    In Heart of my SweetY
    Shamplan izpozlvam ili pantent ili ot avon sys krastafica ili portokal a balsam ne si slagam ..inache lak i gel na mi na Styling
    Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.

Повече от фен
    Град
    ямбол
    Mnogo mi haresva Herbal Essensis ama ne znaq kak to4no se pishe i tozi shampoan s uhanieto na roza e mnogo hubav
    az sam s nego ...

Фен
    Град
    Sofia
    Mnogo sum dovolna ot 6ampoana i balsama na DOVE! su6to i "head and shoulders" i "Shauma"
    If you wanna love, fInd your love and fly above!

Guest
    Az izpolzvam ELSEVE na L`OREAL za 18 4asa obem , uhae mnogo priqtno a i ima efekt pone pri men

ups tova posledni4koto sum az

На Palmoliv за боядисана коса
    Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!

аз исползвам HERBAL ESENSIS ОТ РОЗИ И МНОГО МЕ КЕФИ :P

Супер фен
    Град
    sofia
    as sega sum s herbal essences

Guest
    Цитирай Първоначално написано от torti4kata_ irma
    аз исползвам HERBAL ESENSIS ОТ РОЗИ И МНОГО МЕ КЕФИ :P
    ami i men mi haresva!ot nego kosata mi satva mnogo hubava,osven tova 6ampoana miri6e strahotno!

С Нивея съм в момента, този с протеините срещу цъфтящи краища. Балсама ми е един с бадем, ама не знам коя е марката.

Shaumata ми свърши преди 1 час, бях решила да си взимам някакъв на Дева, но в една друга тема всички бяха писали, че много харесват Garnier Fructisтака че, ще си взема него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си