- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nai-perverznoto...
tva ne be6e perverzno,a gadnoПървоначално написано от NewLover
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
ne mislq che imam nqkakvi frapirashti perverzni izpulneniq, po-skoro ekspiremtiram ,no tova ne e perverziq![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
На капака на кола при 0 градуса навънка и при положение че в колата имаше хора
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
а пък на мене ми викат Батман през почивните дни!Първоначално написано от flying_girl
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
...и мен!Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
![]()
Hahaha tva me razbiПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
da e i mene mn ma iskefi.ae vidqh i posta na onaz Deathrow_f deto bila devstvena i znaela ko e perverzno mi ai obqsni ni malka devstvenice ???
Respect ti slagam samo zaradi Nicka ! 2pac For Ever !
ahaha DevStvena Ataka hOra !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо се бях презорил.
От секс ли от какво ли? Ама долу бях се уголемил много...Няма да ви говоря в сантиметри и цолове, но много. И постоянен мерак и индикация за такъв (ерекция)
И тогава се случи това. Момичето беше на около 25, но с вагина на петокласничка. Ей такава мъничка, с перчем. На сасон. Абе красота. То да я снимаш и да си я поставиш в рамка. За вагинката говоря
Спестявам подробности за свалка. Ще ви разправям директно за секса в леглото.
Стигаме до проникването.
Хоп?
Тц!
Не влиза.
Я пак
Пак тц!
Не влиза и не влиза...Взех един крем Нивеа, бръкнах и си напълних шепата и ще мажа вече. Тя ме спря защото не искала да влиза такъв крем във влагалището й. Обърсах се в пердето и й предложих маргарин.
Забаламосах я, че е на растителна основа и че няма проблеми. Намазах я.
Пак тц!
Половин кутия маргатин отиде зян. Взех малко хляб да я поизбърша долу. Тя ме изтърпя докато я бърсах с меки филии, но когато минах на прeпечени взе да се дърпа.
Предложих с краве масло. Съгласи се. Ама да е меко. Сложих едно пакетче в чаша. В микровълновата. За 10 мин. Извадих го като горещо олио.
Без малко да я ощавим. Цялата се зачерви долу и подпухна.
Ама пак тц! Не влиза!
Сетих се, че комшията си поставя лещи на очите с някакъв уред дето му разтваря клепачите. Метнах един балтон и по джапанки слязох на долния етаж. Изпросих му го с обяснението, че трябва да будувам на нощна смяна довечера. Даде го. Душа човек
Поставям тази джажда долу и почнах да разтварям. Тъкмо се появи разкритие около 3 см и пак реших да опитам. Опит!
Щрак!
Ужасттттттттттттт!
Джажата ме защипа долу. Боли, скимтя и не знам как да я махна.
Мъчих се. Успях
Ама после пулсирах половин час
Отидох пак до хладилника
Намазах се с майонеза.
За да съм по-желан цръкнах и малко горчица. Пикантност на ситуацията така да се каже.
Пак напъвах, опъвах...не ще и не ще...
Отидох до хладилника . Фризера. Напълних кофичка с лед. Поставих си тонгата вътре да се кротне. Понамаля малко и тичешком към спалнята.
Тя почна да се хили и да потреперва. Много съм бил студен долу....
Ядосах се и напънах....
Ждръъъм! Влезе!
Погледнах я...прибелила очи..нищо не казва. Почнах да й меря пулса. На китката, на шията. Ама чувах само собственото си пулсиране.
Еякулирах тревожно и пак й проверих пулса.
Слава богу, просто беше припаднала.
Но да ви кажа повече не ща и да чуя за "вагинка като на петокласничка"
Иначе имам подход към жените в секса, нали?
pahhahaha tfa me razbi :P
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
hahaha strahotnoo,tva me zakopa,hihi opredeleno ima6 podhod 6tom momi4eto 4ak e pripadnalo,hihihihihiПървоначално написано от Анонимко
![]()
ahahah ti si ebahti zvqra![]()