.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88

Тема: nai-perverznoto...

Повече от фен

Re: Perverziq

Цитирай Първоначално написано от NewLover
    Probvah da go vkaram celiq v ustata na edno momiche. Za celta zastanahme v poda 69 (tq otgore) i tq bavno zapo4na da si go vkarva. Kogato mina malko sled gyrloto tq sprq za moment 4e i se dopovryashtalo. No az ne izdyrjah i hvanah glavata i i i go nabutah celiq. Tq qvno ne lajeshe zashtoto mi go izkara ot ustata si i mignovenno povyrna v/u onaq mi rabota. E posle za da izmie srama si posbra s usta 4ast ot povyrnatoto v/u men ei tva beshe !
    tva ne be6e perverzno,a gadno

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Фен
    Град
    anywhere but here
    ne mislq che imam nqkakvi frapirashti perverzni izpulneniq, po-skoro ekspiremtiram ,no tova ne e perverziq
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Фен
    Град
    На гъза на географията
    На капака на кола при 0 градуса навънка и при положение че в колата имаше хора
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Цитирай Първоначално написано от flying_girl
    На капака на кола при 0 градуса навънка и при положение че в колата имаше хора
    а пък на мене ми викат Батман през почивните дни!
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    BABY_SEXY_GIRL ама тфа докато си ходила на детска градина ли става ? :P
    ha ha ha! Tva me izkefi!
    ...и мен!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    BABY_SEXY_GIRL ама тфа докато си ходила на детска градина ли става ? :P
    ha ha ha! Tva me izkefi!
    ...и мен!
    Hahaha tva me razbi

Фен
    Град
    Varna
    da e i mene mn ma iskefi.ae vidqh i posta na onaz Deathrow_f deto bila devstvena i znaela ko e perverzno mi ai obqsni ni malka devstvenice ???

Respect ti slagam samo zaradi Nicka ! 2pac For Ever !

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    az 4i sum devstvena znam ko e perverzno.... tc tc tc opredeleno ne zna4i tva kude si spal i s koi..ma doesn`t matter..moe mnenie
    .. S tEb SuM .. lol i az taka!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Фен
    Град
    Varna
    ahaha DevStvena Ataka hOra !!!!!

Guest
    Нещо се бях презорил.
    От секс ли от какво ли? Ама долу бях се уголемил много...Няма да ви говоря в сантиметри и цолове, но много. И постоянен мерак и индикация за такъв (ерекция)

И тогава се случи това. Момичето беше на около 25, но с вагина на петокласничка. Ей такава мъничка, с перчем. На сасон. Абе красота. То да я снимаш и да си я поставиш в рамка. За вагинката говоря

Спестявам подробности за свалка. Ще ви разправям директно за секса в леглото.

Стигаме до проникването.
    Хоп?
    Тц!
    Не влиза.
    Я пак
    Пак тц!

Не влиза и не влиза...Взех един крем Нивеа, бръкнах и си напълних шепата и ще мажа вече. Тя ме спря защото не искала да влиза такъв крем във влагалището й. Обърсах се в пердето и й предложих маргарин.
    Забаламосах я, че е на растителна основа и че няма проблеми. Намазах я.
    Пак тц!
    Половин кутия маргатин отиде зян. Взех малко хляб да я поизбърша долу. Тя ме изтърпя докато я бърсах с меки филии, но когато минах на прeпечени взе да се дърпа.

Предложих с краве масло. Съгласи се. Ама да е меко. Сложих едно пакетче в чаша. В микровълновата. За 10 мин. Извадих го като горещо олио.
    Без малко да я ощавим. Цялата се зачерви долу и подпухна.
    Ама пак тц! Не влиза!

Сетих се, че комшията си поставя лещи на очите с някакъв уред дето му разтваря клепачите. Метнах един балтон и по джапанки слязох на долния етаж. Изпросих му го с обяснението, че трябва да будувам на нощна смяна довечера. Даде го. Душа човек

Поставям тази джажда долу и почнах да разтварям. Тъкмо се появи разкритие около 3 см и пак реших да опитам. Опит!
    Щрак!
    Ужасттттттттттттт!
    Джажата ме защипа долу. Боли, скимтя и не знам как да я махна.
    Мъчих се. Успях
    Ама после пулсирах половин час
    Отидох пак до хладилника
    Намазах се с майонеза.
    За да съм по-желан цръкнах и малко горчица. Пикантност на ситуацията така да се каже.
    Пак напъвах, опъвах...не ще и не ще...

Отидох до хладилника . Фризера. Напълних кофичка с лед. Поставих си тонгата вътре да се кротне. Понамаля малко и тичешком към спалнята.
    Тя почна да се хили и да потреперва. Много съм бил студен долу....
    Ядосах се и напънах....

Ждръъъм! Влезе!

Погледнах я...прибелила очи..нищо не казва. Почнах да й меря пулса. На китката, на шията. Ама чувах само собственото си пулсиране.

Еякулирах тревожно и пак й проверих пулса.
    Слава богу, просто беше припаднала.

Но да ви кажа повече не ща и да чуя за "вагинка като на петокласничка"
    Иначе имам подход към жените в секса, нали?

pahhahaha tfa me razbi :P

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нещо се бях презорил.
    От секс ли от какво ли? Ама долу бях се уголемил много...Няма да ви говоря в сантиметри и цолове, но много. И постоянен мерак и индикация за такъв (ерекция)

И тогава се случи това. Момичето беше на около 25, но с вагина на петокласничка. Ей такава мъничка, с перчем. На сасон. Абе красота. То да я снимаш и да си я поставиш в рамка. За вагинката говоря

Спестявам подробности за свалка. Ще ви разправям директно за секса в леглото.

Стигаме до проникването.
    Хоп?
    Тц!
    Не влиза.
    Я пак
    Пак тц!

Не влиза и не влиза...Взех един крем Нивеа, бръкнах и си напълних шепата и ще мажа вече. Тя ме спря защото не искала да влиза такъв крем във влагалището й. Обърсах се в пердето и й предложих маргарин.
    Забаламосах я, че е на растителна основа и че няма проблеми. Намазах я.
    Пак тц!
    Половин кутия маргатин отиде зян. Взех малко хляб да я поизбърша долу. Тя ме изтърпя докато я бърсах с меки филии, но когато минах на прeпечени взе да се дърпа.

Предложих с краве масло. Съгласи се. Ама да е меко. Сложих едно пакетче в чаша. В микровълновата. За 10 мин. Извадих го като горещо олио.
    Без малко да я ощавим. Цялата се зачерви долу и подпухна.
    Ама пак тц! Не влиза!

Сетих се, че комшията си поставя лещи на очите с някакъв уред дето му разтваря клепачите. Метнах един балтон и по джапанки слязох на долния етаж. Изпросих му го с обяснението, че трябва да будувам на нощна смяна довечера. Даде го. Душа човек

Поставям тази джажда долу и почнах да разтварям. Тъкмо се появи разкритие около 3 см и пак реших да опитам. Опит!
    Щрак!
    Ужасттттттттттттт!
    Джажата ме защипа долу. Боли, скимтя и не знам как да я махна.
    Мъчих се. Успях
    Ама после пулсирах половин час
    Отидох пак до хладилника
    Намазах се с майонеза.
    За да съм по-желан цръкнах и малко горчица. Пикантност на ситуацията така да се каже.
    Пак напъвах, опъвах...не ще и не ще...

Отидох до хладилника . Фризера. Напълних кофичка с лед. Поставих си тонгата вътре да се кротне. Понамаля малко и тичешком към спалнята.
    Тя почна да се хили и да потреперва. Много съм бил студен долу....
    Ядосах се и напънах....

Ждръъъм! Влезе!

Погледнах я...прибелила очи..нищо не казва. Почнах да й меря пулса. На китката, на шията. Ама чувах само собственото си пулсиране.

Еякулирах тревожно и пак й проверих пулса.
    Слава богу, просто беше припаднала.

Но да ви кажа повече не ща и да чуя за "вагинка като на петокласничка"
    Иначе имам подход към жените в секса, нали?
    hahaha strahotnoo,tva me zakopa,hihi opredeleno ima6 podhod 6tom momi4eto 4ak e pripadnalo,hihihihihi

Фен
    Град
    Varna
    ahahah ti si ebahti zvqra

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си