- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ai da mi kajete...
Tva kvo ob6to ima sas sexa?Първоначално написано от Beyonse^^
Sandi .. Richi .. Sevi..
т. 2, 9
i kyde po-to4no nameri mqsto za tfa v SEX?!
Za mujko moje da opita6: Masur men mn ze rabiqvaa za jensko mery
mujko : Grob ili Trup
jensko : Ada (e tva mi e liubimoto ime za ku4e)
a ina4e vinagi me e razsmivalo neshto - imashe edin pich deto si beshe krustil ku4eto Briz i kato go vikashe i se poluchavashe neshto ot roda na -"briz briz burzo briz burzo burzo briz bruz bruzo brizbroz " i taka si zaplitashe ezika 4e napravo umirah ot smqh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Галатеа, Хера, Муцацончо, Цербер, Минка
хахаха айде стига толкова
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
А това какво общо има със заглавието на форума - секс?!![]()
Ама темата ми харесва, нищо, че мястото й не е тук. Аз имах кокерче - чисто черничък беше и мноогооо си го обичках. Още си държа снимката му на бюрото, макар че се наложи да го продадем преди около...3-4 години (леле кога минаха толкожа много). Мога да ти кажа, че си направила мнгоо добър избор. тези кучета са страхотни - игриви и любвеобилни. Само трябва много да се грижиш за ушичките му - много са чувствителни към тях.
А за именце - моето се казваше Роналдо /Рони/. Иначе много ме кефят някакви производни също - Ромуалдо/Алдо/ или Орландо /Орльо или Ландо/. Също и Алексис / Алексей ме кефят. За женски не съм мислила сериозно, но може например - Ема, Силви, Лора, Мила, Нели, Ники(мно яко), Нина...
Завиждам ти, че ще си имаш кокълче!
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
shadow,lex
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
Балкан!![]()
Tema ot 2004- ta?!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
здраве да еПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
To lo6o nqma, ama 4ovekut 100% si e vzel ku4e i do sega da go e krustil 3925 puti :P
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
ша мислиш,че е базик ма аз мойто исках да си го кръстя Страхил мноо ме кефи туй,а за женско Стефка или Пенаповече ме кефят тия по шантавите имена
![]()
mene me kefi Haralampi![]()
Темата наистина е стара и неактуална,затова ще я заключа.Първоначално написано от Sinister_Doll