- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Piercing
amia z imam na papa, no nai mi haresva na ustnata i na bradi4kata.......
dori imam namerenie skoro da slagam
No MaN, No CrY!!!
\m/
ето тука първата е на майкати путката !!!
A...Moдераторите дали биха така добри да махнат тия ужасни снимки и да кажат на тоз над мен да си смени картинката в подписа. Уважавам неговата принадлежност към социал-национализма на Хитлер, но все пак...Нито сме в германия, нито е Втората Световна Война!
Колкото до въпроса:Аз мисля утре да си направя още 3 дупки на ушото. На коремчето също ме кефи, но по принцип съм много чувствителна към такива неща и ме е бъзе, но може по-нтатък и там да си сложа. А на веждата или носа също ме кефи, но само на някои хора им отива. Не на всчки.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Кефи ме на носа и на веждата.На ухото е вече банално... Но на веждата ме кефят такива обички като на Ейми Лее(жената на аватара ми).Иначе на брадичката също е яко :P
бах предните два зъба....бах обществото..на кво запреличахаа..ужасТТТТТТТТ ТТТТТТТТТТТ как ще спя?
![]()
..But why?...
Що да е гадно бе хора? Аз например като видя някоя пичка с обица на клитора и направо се разбивам от кеф!! Много ме кефи!Първоначално написано от Murderdoll
Изключвам снимките по горе щото това e ненормално брутално!
А иначе много се кефя и на обица на езика и в най-скоро време ще си сложа. Там според мен и за двата пола е най-добре, най-малко, заради това, че изглежда супер мръснишко!!
Ich will eure blIcke spuren
jeden herzschlag kontrollieren!
rammstein
pyp4eto , ezi4eto , nosleto i na ustnata.../kato Chester -Lp/
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Mnogo mnogo mnogo se kefq na obichka na ezika
Iskammm iskam ama nqma..
sushto taka i na pupchetooo..
na ushite imam dostatychno![]()
леле ква мания... тва е най-4есто обсъжданата тема напоследък и въпреки 4е 4ета постовете ви не мога да проумея кое аджеба му е хубавото на тая история...
На пъпа определено.Аз вече си направих там де.
Na ezika opredeleno e nai veliko..
На пъпа и на езикаСУпер много ме кефи там за момиче, а за момче -> няма спор - на веждата
![]()
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
Az vaznameriavam v nai-skoro vreme da si sloja niakolko topcheta na huia.Kato korona da stane glavata.
Ostanaloto purshing e glupost.
супер, после ми го покажи!!Първоначално написано от KGW
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
zna4i kefi me na vejdata (estestveno),
na ezika, na vrata(otzad), na rukata (malko po
nagore ot kitkata), na nosa (mejdu o4ite),
pod ezika. ima i drugi mesta ama me muri da
izbroqvam)