.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Q mi kajete

Azzzz
    Guest

Q mi kajete

Zna4i sled kato si pahnah onova v ... minaha nqkolko meseca, da badem po to4ni dva meseca, sled kato si go pahnah, mi e idvalo dva mseca to4no kogato trqbva, ne mi zakasnqva vsi4ko si e ok, ne mi se gadi, ne me bolqt gardite ili ne6to takova, prosto po 4esto hodq do toaletna po malka nujda, ima li veroqtnost da sam v Cvetna bremennost??? kak da razbera???

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    spoko ne si bremenna
    ni6tu ti nqma...
    a koe si pyhnala 4e ne6to ne sfa6tam
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Не, естествено...
    При цветната бременност мензиса не е същия и няма начин да не го забележиш...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не, естествено...
    При цветната бременност мензиса не е същия и няма начин да не го забележиш...
    I s kakvo po-to4no se razli4ava? I sled kato tvurdi6 4e se razli4ava za6to ima tolkova mnogo jeni koito ni6to ne zabeliazvat 4e sa bremenni?

Супер фен
    Ми зависи какво си си пъхала и къде Дали имаш цветна бременност, може да ти каже само лекра. А това, че ходиш по-често до тоалетна няма нищо общо с това За колко често всъщност става въпрос? Ако наистина е много често ще трябва да идеш на лекар, защото това в много вероятно да се дължи на някакви проблеми с бъбреците, а пък може и просто настинка да е.
    Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
    Домакиня - вкъщи;
    дама - в обществото;
    курва - в леглото.

Град
    София
    След като про4етох проблема ти, ре6их да се поровя из нета и да се опитам да ти помогна. Установих, 4е то4но за този проблем има изкю4ително малко информация. И все пак ще ти дам един съвет, който дават лекарите из по4ти вси4ки здравни форуми. "НАПРАВИ СИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ !!!"
    Ich will eure blIcke spuren
    jeden herzschlag kontrollieren!
    rammstein

Супер фен
    Град
    sofia
    ave ni6to ti nqma, ne si bremena, makar 4e menzisa nqkoi put e su6tiq kakto i pri zvetna imam edna priqtelka koqto rodi na 15 6tot ne be6e razbrala do 4-tiq mesec, a kakto znae6 posle stava opasen aborta daje mojebo i ne e pozvolen

Ei hora i men mi e interesnu da razbera neshto poveche po tozi vypros...Ako mojete da dadete malko poveche info ili pyk da checkna nqkoe site-4e shte sym vi blagodarna
    I'm losing my favourite game you're lossing your mind again...

ako si si puhnala nekoq krastavica nema kak da si bremenna!!!
    Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!

Повече от фен
    Град
    HELL

Re: Q mi kajete

xixixi,spoko moito momi4e,ne si bremenna,nai-mnoo da ima6 problem s babrecite...

Guest
    ne si bremenna

Супер фен
    Град
    София
    Разбира се,че нямаш основание за какво да се притесняваш!!!

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Guest
    Mi te simptonite sa kato istinskata bramennost, ama nqma zarodi6. Gledaii da ne ti se poduva korema 6toto togava 6te qde6 golemiq bahurlik

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    Ama ne razbrah koe kade si si puhnala
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Ne znam kakvo si si pahnala, no k`voto i da e, vseki slu4ei NE SI BREMENNA
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    spoko ne si bremenna

i az vednuz taka :} ma se okaza samo zapek :} e pone posle si go krustix Go6o

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Spoksi.NE SI BREMENNA.Pri cvetnata bremennost menstruaciqta idva na tochnata data,no s malki razliki.Teche ti dosta po-malko.Ponqkolko kapki ( e moje i poveche zavisi kakvo e normalno pri teb ) I svarshva sravnitelno barzo.A shto se otnasq do hodeneto po-chesto po malka nujda - miiii spored men imash problem s barecite.No za da si nai-spokoina zemi si napravi edin test.Vapreki che sam sigurna- Ne si bremenna.
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    При цветна бременност (и аз ще го кажа товва) цикълът е много оскъдем и трудно може да се сбърка с нормално течени. Ако си стара жена и вече в критическата да си мислиш, че вече ти спира, а всъщност да си беременна - да, ама на младо момиче - няма начин да се объркаш. Сега е кофти сезон и ако ходиш с открит кръст нищо чудно, че много ти се пишка (то и на мен по тоя повод). А за гаденето - ти трябва да е най-вече рано сутрин и то много силно. Може нещо да си се простодила, но няма смисъл да се притесняваш за това, че може да си бременна - не е така
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Guest
    хммм....аз ли съм бавна или...
    тя си е пъхнала онова в .....
    и вие как разбрахте дали е бременна

ave ti li si pahnala ne6to ili NA TEB SA TI PAHNILI??? uto4ni se de plss

ne si bremenna spoko...kakto ti obsqsniha koa be6e cvetna bremennost 6te6e da ima6 pone simptomi na normalna bremennost a ti nqma6....ili si nastinala ili nqkvi problemi s bybrecite ima6 spoko ama vse pak idi na lekar za tova 4esto pi6kane.. uspeh
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Супер фен Аватара на sometimes_
    Do kolkoto znam cvetna bremennost ima pri veche rajdali jeni, s malki izkliucheniq ( pone taka sym chuvala, moje i da ne e vqrno). Samnqvam se da si bremenna.SpoX!
    I`m trying to make your dreams come true...

Гледайте датите на темите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си