- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- s kakvo ste oble4eni v momenta
Po pi6ka eПървоначално написано от Murderdoll
Sas teniska s dalag rakav na nqkakvi veseli 6areni kartinki, sas rozov kolan, svetlosini danki sas krapki, cin sutien i sinq pra6ka![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Az sus rozova bluzka s kas rakav na koqto ima O5 i kama4eta po tva 05...Svetlo
Sini malko 6iroki dunki na koito kolana ime nisko i bqlo-rozovi maratonki -polovinki![]()
I am the substance and the one who has no substance.
s pijama![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
I az... :PПървоначално написано от AvLee
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
E i az puk sam s pijamkite !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Аммм аз съм облечена с един адски широк син анцуг и със една блузка.Анцука е тъмно син, блузката е тъмно синьо/червено/бяло и съм с червени пантофкиа бе сичко червено в тва е истинатаа :Р
Everything around you is HIP-HOP!!!
xex....ami, ko trea da sme 4estni, s edin mnoo mek halat i havliq za glava...i djapanki...
![]()
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
дънки тениска
uhhh mene ako nqkoi me vidi sega shte se pukne ot smeh ..........
s bokserki ..... ogromnaaaaaa teniska (do kolenata mi e i moga da vlezna v neq nqkolko puti ) , kosata mi e vurzana na edni takiva sturchashti plitchici ...ii sum s pufkavi pantofi pod formata na agunca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
***ne mi se smeite mnogo
Se sam samo po bokserki 6toto 6te vlizam v banqta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
sega sam sas edin tumnosin ancug
Любовта е най-висшата степен на омразата
mi v momenta s ni6to,4akam da se stopli vodata v boilera i da se kupq
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
Oooooo, aide da doida da te natisnaПървоначално написано от stasenceto^
![]()
hihihk baby_sexy_girl e trenirana v podvodnite napadeniq ve4e![]()
btw az da otbeleja 4e ve4e se oblqkah
и аз съм си с дрешкити за вкъщи ина черна блузка и едно синичко дънки с един огоромен колан дет жече не става за излизане за жалост много си го лофя
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Ammm....s bejowi "smyknati" 6iroki dynki s 4eren kolan,beli 4orapki,zeleno kyso potni4e i ot wreme na wreme zelen suit4yr...6toto mi e hem toplo hem studeno...
s teniska na me4eta do kolenata i s beli danteleni pra6ki na cvet4eta![]()
1.nqkoi hora minavat burzo prez jivota ni.drugi spirat za mig i ostavqt dirq v surcata ni.posle nikoga ne mojem da budem su6tite.
2.Jivei v nastoq6teto,a ne v minaloto i bude6teto 6te ti se otblagodari!
С един бежов панталон, е то панталон е малко силно казано... от ония широките с джобчета отстрани, които е на приятеля миедна розовичка блузка с джобчета отпред, която за съжаление вече става само за вкъщи
И сини чорапки с по едно розово прасенце отпред и едни гумени работи отдолу за да не се пързалят
![]()
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
Домакиня - вкъщи;
дама - в обществото;
курва - в леглото.
ami s 4erni 6iroki danki s lilav kolan i s sli4ar-bialo i 4erno s nomer 55![]()
Със сини дънки и бяла плетена блуза![]()