- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- s kakvo ste oble4eni v momenta
haha.. sega staam i sum s edna bluzka na GURU s edno mo qko cvete i s boxerki na brat mi hihi.. s twa spq....:P
hahhahaah pak s pijama ...emi kFo da se prai ...predi edin 4as stanah ...nooo sled malko 6e se obli4am -s dunki i bluzkap
pepelqvi dynki i 6arena bluzka s dylyg rykav![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Преди малко излязах от банята и все още съм с хавлийката си :P
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Oranjev potnik GURU, su4ur(sin) i razkop4an (6to razkop4an kato e s cip?!?) , dunki Diesel (zelenikavi i 7/i 3/4 4orapi (6areni), be po doma6no
![]()
Тъмно син анцуки една моя любима оранжева блузка
![]()
zeleni dunki i sas siv sui4er na eminem
Любовта е най-висшата степен на омразата
Mi ko da vi kaja s kfo sym oble4en mi s ni6to GOL sym :P xaxa bazikam se e ama mai naistina sym gol
mi sas dunki.. i sui4ar.. vse pak stanah predi malko
hahaa da.. i s sini chorapii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С чопрапи Дафи Дък, зимни панталони Atomic суичър CAT тениска Quicksilver а боксерките нз ква марка са![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Az se gotvq da izlizam i sum s dunki i edna mnogo gotina jiletka v sinio i rozovo ( lubimite mi cvetove) :P
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
oble4ena samza6toto sa otivam na urok
![]()
sas sini danki i bial i 6aren kolan,4erno i rozovo bluzka s niakav nbadpis i nomer,i otgore jiletka:P
Kvi uroci da stane6 4ovek li
Моля пишете по темата !
Moderated by aBeP4eTo
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
ami sus oranjeva bluza i 7/8 dunki sus dulgi do kolenata 4erno - beli 4orapi i greikata na ba6ta mi![]()
ami s edni sini dynki i edna pletena bluzka i sini 4orapki![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
sus dunki,bluza,qkence,shapka i mokri kraka shtoto maratonkata mi ednata leko propuska ..![]()
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
С тъмно синя долница на анцунг и с розов потник![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
mi tuka e sravnitelno toplichko...
ama s roklia s mnogo shiroki rukavi,otpred ima edni krustosani dumno cherveni lenti ,i ot ednata strana e kusa a ot drugata dulga s kolan na tri reda shipove
s bqlo i 4erna bluza na raeta s dulgi rukav4eta s bqlo i 4eren pantalon s bqlo i 4erni 4orapki hehehe qkOoo :P
Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!
Mi s 4ervena bluza i sin pantalonma tva samo za v nas...
![]()
mi sas sini jinsi i s lilawa bluzka s nqkwi srebyrni nadpisi
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
mi 4eren pantalon 4erni 4orapi 4ern pantofi i 4erna bluza na koqto pi6e СМЪРТ s beli bukvi
hihihihihihihi iako!Първоначално написано от Анонимко