- Форум
 - По малко от всичко
 - Всичко тийн накуп
 - s kakvo ste oble4eni v momenta

ne se smeite samo. s edin star ancung , zapasan v shushoni . bluza zapasana v ancunga i edna ogromen suitshurt do kolenete oranjeev !
MI S 1 BLUZKA S GOLI RAMENE S EDNI DUNKI S NOGO CIP4ETA S 4ERNI BOTU6KI I S 1 ZELENO QKE S DRAKON I OTGORE S 1 4ERNO.A INA4E E QKA TEMI4KATA:}
ti si em4e ti si krem4e ti si shtastie za men4eThE SwEEtEsT ThiN` I`vE EveR sEEn...
с една широка синио-червена блуза,светли дънки...и това е![]()
s narodna nosiq![]()
In the middle there is no beginning and no end...
az predi malko izleznah ot banqta i sam samo po 4erveni boxerki i sin sutien(golqma kombinacia![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
С пижама
Samo s boxerki
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
Mi s tamnosini danki,tamnosin kolan s mnogo nadpis4eta i 4erna bluza s nadpis DKNY!Tva e!
Btw temata ne e tupa!
Всеки път печеля,освен когато губя,но това не се брои!
s doma6no obleklo sam-ancug
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Mi sys sini dynki 6t0t0 me myrzi da gi sybuq i s nqkyf pleten pul0ver i 4ern0 g0rni6te 0tg0re!
s obyrnata na opaki nishtnica,no nqma i da q opravq mn mi se spi...aide leka![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Mi s pola(dylga)..s nqkwi raeta.Otgore bluza s cip(na kapenca i leko puhkava)..i pod neq sinio polo.V bejova gama...
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
амиии...ако може да се нарече облечена![]()
само по хавлия съм защото сега се къпах![]()
С пижамка съм![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Neveroqtno no s pijamkaNe 4e ne haresvam no poprincip spq samo po bokserki no sega ne6to hladno i po pijamka
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Прекаленно ми се спи да кажа ... с широки дънки и черна блуза...
...With every day , that goes by
it sure gets lonely in this
... this world of mine ...
I az tei shtoto sega stavamПървоначално написано от lover4e
![]()
широки бежави джинси..една блуза бежава с дълъц ръкав отгоре...една бяла с малко бежаво,тя е с къс ръкав..
![]()
..But why?...
ami s dynki bluza s 3/4 rykavi i s nqkva jiletka na maika mi{koqto hi4 ne e za gledane:P}
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
gola sum
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
Корсет![]()
![]()
Emi sq sam po pijama...Makar 4e ne e mn kasno,de,ama vikam aideama ina4e dneska bqh oble4ena s edni novi danki si kupih,mnoooou qki
i s edno takova zeleno sportno gorni6te mn dobro
![]()
ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe
S bqla riza i dynkiI zaminavam na daskalo
![]()
te si dreshki..danki i ele4e![]()