- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- абе постинор?
колко време е нормално да ти закъснее след като си пил, може ли въобще да пропусне и изобщо как може преди да е настъпило времето за тест да разбереш, че постинора е подействал![]()
сори, че се хиля, ама наистина никога не съм си представяла, че ще ми се наложи да ги задавам тея въпроси.
п.с. а имало ли е случаи(реално да познавате някой) на който не е подействал?
da na edna moq priqtelka ne i podeistva qvno ili ddz k'vo stana i sega ima dete na 9-19 god nz tochno na kolko e syvsem seriozno ne se bazikam ama to t'va e 1 na 100000 tei che spox
9-10 sorka za greshkata i za pravopisa mi no nqmam vreme segaaide sys zdrave
am nz na men maika mi go e razpravqla za neinata fr..az sega sym na 17 i sym pila postinor ama e nqmalo izdynki
Тя е говорела за някое друго хапче. То старите противозачатъчни (особено за спешна контрацепция) наистина бяха доста хайдук работа. Ама сега всички са на практика 100% сигурни.Първоначално написано от Анонимко
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не са 100%, защото примерно, ако не подейства напълно или просто за организмът на момичето е вече късно да се получи цветна бременност. Ама вероятността е минимална. А вероятността да се получи нормална бременност до колкото знам е по-малка от тази да се получи цветна. /може и пълни глупости да говоря, но така сме учили в училище/.
а сега на въпросите може да ти закъснее, може и да ти дойде 2-3 дена след като си го пила/ второто е по-добрият вариант, защото се успокояваш, че е подействало хапчето по-бързо/.
Процентите са толкова високи при правилна употреба. Естествено, че ако пиеш Постинор Дуо една седмица след акта, нищо няма да се получи.Първоначално написано от shadow4e
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Edinstvenoto 100% sigurno e da se prekusnat kanal4etata kum qu4nicite!
az sa6to 6tqh da puskam takava tema!poneje i az imah malak takava problem v sabota ve4erta!pih postinor v nedelq sutrinta i vse o6te ne mi e do6lo!sega sam dosta pritesnena dali izob6to mi e podeistvalo hap4eto i dali 6et mi doide!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
При някои идва няколко дни след хапчето, при други подранява малко, при трети закъснява, а при четвърти - цикълът идва навреме. Щом си била ДВАТА Постинора в рамките на 72 часа, няма нужда да се притесняваш. Все едно да се притесняваш дали ще ти падне тухла на главата и постоянно да ходиш на ръце.Първоначално написано от vivian
nadqvam se da e taka.blagodarq ti mn za uspokoenieto!i stiskaite palci da mi doide...Първоначално написано от shizzle
When you're ready to go
I Love Nick
Мила, не искам да те притеснявам, но познавам момиче на което Постинор не му е подействал - говоря за себе си, при това го пих 2 часа след акта, а на упътването пише, че може да подейства до 72-рия час (разбира се с всеки час действиети му отслабва). Говорих с гинеколожката ми и тя каза, че изобщо не съм й първият такъв случай. Действието на Постинор се изразява в това, че забавя перисталтиката на маточните тръби, но ако така или иначе си имаш по - добра перисталтика в най - добрия случай (въпреки, че хич не е добър, даже обратното) може да се получи извънматочна бременност и аборт се налага 100% по медицински показатели. Малко дългичко стана, но исках да обясня добре. Надявам се при теб всичко да е ок.![]()
Ами миличка спокойно аз пих Постинор и ми дойде след точно една седмица..е при всеки е различно де ама само казвам...а и при мен подейства..вече 2ри месец съм спокойнаПървоначално написано от vivian
![]()
даже не смей да си го помисляшПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
п.с. какво по дяволите е перисталтика на матката и как да разбера дали ми е добра
И аз пих Постинор началото на месеца и ми дойде за 2 дена...сега трябваше да ми дойде, но нещо не ми дойде и съм много притеснена![]()
i na men mi zakasnqva sled postinor i sled mnenieto na Jonna sam o6te po pritesnena!da si napravq li test za bremennost pri uslovie 4e sam pila postinor v sabota?kak mislite?
When you're ready to go
I Love Nick
Перисталтика на маточниче тръби е способността им да изтласкват към матката оплодената яйцеклетка. Когато перисталтиката се намали или изчезне, изчезва и вероятността от забременяване, но се получава в някои случаи риск от извънматочна бременност (в повечето случаи до там не се стига, но все пак вероятността си остава). Чувала съм доста погрешни схващания за действието на Постинор-а, едното от които е, че той убива сперматозоидите и те не могат да оплодят яйцеклетката, това не е така, единственото действие на това хапче е да се опита да спре перисталтиката. Обяснявам по - подробно, защото след като ми се случи исках да събера възможно най - много информация по темата. Надявам се, че при вас всичко ще е ок [-o<Първоначално написано от fake
![]()
дано вс е ОК..
Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
vsi4ki se nadqvame!!!
When you're ready to go
I Love Nick
дойде ми![]()
п.с. Регулон - първи ден е днеска, нали
![]()
WOOT! lol
як подпис![]()
![]()
![]()
Тогава не съм си и помислял че може и аз да те направя мамаПървоначално написано от fake
"Искаш ли да съм ти първия?"![]()
![]()