- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da se razdelim i da boli..ili da stradame dokato sme zaedno
zdr.Mojebi 6te si kajete porednata tapa tema..no naistina nz,kakvo da pravq..a pak i nqma kogo drugigo da pomolq za savet..
i taka..hodq s edno mom4e..ot 1god. i11 meseca...ot 6 meseca toi e v kazrmata..i ne ponasq tova i se opitva da si go izkara na men..6tom toi nemoje da izlzia..zna4i i az nemoga..naskoro mi postavi uslovie..ili nqma da izlizam ili nqma da sam s nego..az mu kazh 4e nqma da stoq zatvorena samo za6toto toi e v kazrmata....i toi kaza 4e sam go lagala-kato sam mu kazvala 4e 6te napravq vsi4koza nego..i kazva 4e se razdelqme..tova nqkolko pati-a az se mu kazvam..4e 6te ograni4a izlizaneto,4e 6te mu zvanna po-4esto..no az go zabravqm,zabravqm 4e toi sa6testvuva v moq jivot,za opredeleno vreme..a nai-tapoto e 4e mu go kazah..iskam da bada 4estna..a ne trqbva6e..toi e stra6no kaprizen..ve4e mi pisna ot nego..iskam da go skasam..no ne mi stiga smelost..obi4am go mnogo..ili prosto tolko mnogo sam sviknala da sam s nego..dnes se pak se slu4i sa6toto..toi se razsardi 4e sam izlqzla s priqtelki..i se skarahme..toi kaza 4e e po-dobre da se razdelim..a az pak kazah ne..pak obe6tah..otnovo lajlivite obe6taniq..znam 4e i sega nqma da go izplana..kakvo da naprav..po-dobre li e da se razdelim...
Оле милатаНе искам да звуча тъпо,но тук приказката "Слушай сърцето си" е много на място.Как го чустваш?Мислиш ли , че можеш без него?Със сериозната връзка идват и сериозните проблеми...така е ,човек се привързва..почват се ограничения от страх,от ревност и това убива всичко.За жалост щом се е стигнало до тук много лошо.Не мога да говоря точно за теб или него защото не ви познавам,пък и нямам право да ви съдя.Не прави глупости от инат.Щом е поискал да се разделите защо не се се съгласи след като и ти не искаш да ходите?ох и аз къде се бъркам незнам мацка .. пробвайте ако щете с "почивка" един от друг,но не прави необмислени решения.
Едва ли помогнах с нещо,но все пак искрено - Успех.
мисля 4е сам изпадала в твоята ситуация и то 2пъти.и 2те връзки продължиха близо година и половина мислех си 4е съм щтастлива 4е не мога да живея без него(и в 2та слу4ая) но караниците ставаха все по 4ести и аз неиздържах,говорех ме ли говорехме но решение нямаше докато непроведох няколко сериозни разговора със маика ми(тя е в 4ужбина но сме страшно близки)и осъзнах 4е всъщност не го оби4ам а бях обедена в противното(вси4ко е въпрос на нагласа)та ние имаме толкова спомени и щтастливи моменти.....сега ве4е знам-когато хората се привързват един към друг си проли4ава дали си пасват или не ние много 4есто допускаме грубата грешка да сме със някои само заштото си въобразяваме някакви нешта и не искаме да вярваме на фактите а именно 4е не се разбираме с някои.затова аз те съветвам разделете се и така ще е наи добре и за двамата.знам 4е в момента това ти изглежда немислимо,но бъди сигурна няма да съжеляваш просто деистваи!!!!!!!!!И запомни наи важното в живота е да се 4увстваш добре,да не правиш нищо на сила,живота оби4а хората които рискуват така 4е деистваи!!!!!!!!!!!!!!!
I az izpadnax v sa6tata situaciq predi okolo polovin godina!Gadjeto mi be6e mnogo revnivo,a az obi4am mn da se zabavlqvam da izlizam s pove4e fr(pove4e ot koito sa mom4eta)!I nakraq az mu kazax 4e se nujdaem ot po4ivka i taka!Razdqlata e nai-sigornoto ne6to!Ako smqta6 4e moje6 bez nego...daVai!Nqma smisal postoqnno da si trovi6 JiVoTTa s tiq laji,nqma smisal i dvamata da stradate i da se naranqvate dopalnitelno!PO-dobre e da se razdelite,a ako sled vreme otnovo se obi4ate Vaob6te ne pre4i otnovo da se saberete..PO4ivKaTa e nai-dobroto sredstvo za vazvra6tane na purvi4nite 4ustva!Uspehhh..![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Така значи от казармата мисля, че не ги пускат да излизат и ако е така, просто си излизаи спокоино. 2 - момчето държи на теб и не иска да те изгуби, това е нещо като "задушаваща любов" ама ти май вече и дъх не може да си поемеш. Както и да е...не се разделяйте...с времето това ще мине и отношенията ви ще се оправят. Айде успех!
![]()
Колкото и да боли скъсвайте
Според мен просто си свикнала с него...ако не чувстваш понякога липсата му,просто не се мъчи повече...и това той да ти определяяя.....ааааааааааар моля ти се,къв човек трябва да си.Не бих търпяла такова отношение,ако ще да не мога да дишам без него![]()
Еми може би ще е по-добре да се разделите,но....може би той е изнервен от тази казарма.Но трябва да си наясно с чувствата си-дали го обичаш или не,дали можеш без него или не!!!Иначе съм съгласна с идеята да се разделите за малко.Така ще разберете дали чувствата ви са все още силни
Но и ти прецени
ami po dobre e da ne se mu4ite vzaimnosledva6tiq put si pogovorete i kato ti predloji da se razdelite,prosto kaji ''da''
Първо ще кажа слушай сърцето си и после моето мнение!
Може просто да му казваш че ще излизаш най-много веднъж на ден!АКо не се съгласи му тегли една м**на и пак ще посторя СЛУШАЙ СЪРЦЕТО СИ!
еми питай го него дали ако ти бе6е далече от него той не би излизал с неговите приятели и би стоял затворен по цял ден у тях. а ако се обичате наистина по-добре не се разделяйте- на него му остават май о6те няколко месеца в казармата, до сега сте издаржали все пак... но може като се варне да не се разбирате за6тото 6те се е променил, все пак сте били дълго време далеч един от друг.
ти си знае6 какво 6те е най-добре за теб. УСПЕХ!!!!!!
значи тоя не е порастнал
и ти мн си ме позволила
без коментар повече
най добре е раздяла
Раздялата тук ще е най-на място!Той какво иска?Значи той като е в казарма и не може да излиза значи и ти трябва да си седиш като затворничка във вас?Ми представи си че си бременна.Кво?Да не го накараш и той да ражда с тебе?Разбирам го как се чувства,ама сега трябва да се държи малко като мъж на място!Той е изнервен и затова се държи така,но все пак трябва да прояви и той някакво разбиране за това как се чувстваш ТИ!Поговорете пак,кажи му че не си птиче ,че да стоиш в кафез,кажи му да преосмисли поведението си и евентуално да се разделелите,може и за кратък период.Имате нужда от малко отпуск,от малко свобода и време.Ако след няколко месеца например нещата се променят,чувствата не са охладнели и т.н. може пак да се съберете,но на този етап и двамата се измъчвате с тази връзка![]()
Според мен първо си отвори очите защото до колкото разбрах ти е възложил ултиматум да не излизаш.Вярно че ти е гадже ма за к'во трябва да ти казва к'во да правиш след като не ти е нито баща,нито майка.И второ на твое място нямаше да трая така да ми заповядват.Един така си изпати с мен като ми се правеше на господар и ми казваше кога да ставам да ходим за кафе обаче му сложих чертата.Вярно че ако се разделите той ще те гледа накриво,но само ако те е имал като вещ,а ако истински те е обичал ще ти се обажда и ще ти "досажда",ще те моли да се върнеш при него...