- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- poglednete tova momi4e...
miiiiiiiiiii,stava,ne e golqma krasavica no pak dobre
Любовта е най-висшата степен на омразата
as ne razbrah za kvo ni pokazva tva momi4e![]()
Na men ne mi haresva.
А стига бе тая май я познавам как се казва че не съм сигурен ?
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
аз също.ако съм на мястото на момичето(което бтв е мн симпатично) бих се разсърдила на този, който ми сложил снимка публично и иска мнение на хората...щото все пак всеки си е индивидуален и в по-голяма част красотата идва от характера и душата, от една снимка не може да се разбере!също така не знам как може да кажем ние мнение без да познаваме момичето..както и да е, от снимката аз смятам че е мн сладкаПървоначално написано от e4o
![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
а ве хора ко сте напраили ве? тва да не е бележник за майли на форумците??? егати работата... докато я ка4ите зор, зор, дабай яко майли, а съ6тествената 4аст - да отговорите на въпроса, след като я видите, сте я пропуснали пове4етоспоред мен моми4ето не е нищо особено на вън6ен вид, но това първо е само снимка (може и ка4еството да не е добро), а обикновено на живо е разли4но, защото някой път снимката не може да покаже 4ара на даден 4овек, който играе голяма роля, пък и второ това е само вън6ен вид, с който рано или късно се свиква. Понякога даже не е хубаво да си голям красавец,защото така знае6,4е 4овека до теб не е с теб,заради това. С едно оба4е съм съгласен - ако моми4ето не знае е адски неети4но и никак не е приятелска постъпка. Айде със здраве и да се нау4ите как се ка4ва в нета!
![]()
bih kazal edar kokal nishto mu nqma na momi4eto ama ne e i nishto osobeno
ball till i fall
Нормално момиче.Какво му има![]()
: AMG Corporation
::
WHAT ARE WE TALKING ABOUT ?
Otnosno momicheto ot snimkata
-NE , NE E SLADKA i SUSHTO TAKA NE NQMA HUBAVO TQLO
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
НЕ МИ ХАРЕСВА... И ТЯЛОТО
Spored men ne e grozna,no teja 4erveni o4i4ki ja pravjat da izglejda taka.
Ima gotina kosa, no ustnite i sa muni4ki.Da si slaga pove4e glanc za ustni ina4e mi haresva momi4eto,kvo li4i si 4e se poddurja po njakakav na4in![]()
ne mi izlizaПървоначално написано от Murderdoll
moje li da go prika4i6 drugade pls
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ми просто вероятно го е махнала,защото и на мен не ми излиза, трее сте благодарни,4е ви го ка4и,кво ли щехте да праите ина4еземете се нау4ете - не е толко трудно
айде с мир
)))
Ami moga da kaja samo che e sladka, ama chak krasiva ne...
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
na men ne mi se otvaria stranicata((
KAK SLADKA WE ?! GROZNA EEEEEEEEEEEEEE
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
mi na men lichno ne mi haresva![]()
moje kato harakter da e mnogo gotina (ne q poznavam) , oba4e kato vunshnost ne e nishto osobenno![]()
НЕ МЕ КЕФИ !
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
Sun Oct 17, 2004
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни