.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Zaporeden put..

........
    Guest

Zaporeden put..

Takam nachi dnes s edna priqtelka se ugovorihme v subota da hodim na diskoteka i prashtam na bashtami SMS za da go pitam dali shte me pusne i mu pisha:"Tate shte moje li da si pomislish dali shte me pusnesh na diskoteka tazi sedmica"i toi otgovarq:"NE" pri polojenie che az nito hodq chesto nito se durja losho s tqh(nashite)i az mu prashtam:"Are de molq te vji,che az nito hodq chesto,slusham vi,ucha si i se durja dobre"i toi taka i ne otgovori samo se karame za taq diskoteka zashtoto po vestnicite pishat sqkakvi neshta otdelno sega me e strah da povdigna temata za da ne se skarame!I neznam kakvo da pravq!

Guest
    ami govori s maika ti i ako tq e po-liberalna i te puska 6te go ubedi i nego. a ti na kolko godini si?i 6tom sa te puskali na diskoteka i predi,zna4i i sega 6e te pusnat ako se postarae6 da gi ubedi6,no ne sus skandali i karanici,a spokoino i civilizovano.ne gi qdosvai i izberi moment,v koito ne sa nervni da gi pomoli6 pak.uspeh!

........
    Guest
    na 15 sam,no ne mislq,che shte uspeq inache sega e momenta v koito ne sa nervni no...ne mi se vqrva da me pusnat

Guest
    trqbva da opita6 kogato misli6,4e e podhodq6t momenta.kaji,4e nqma da zakusnqva6 mnogo,4e 6e budete s priqtelkata ti,nqma da pravite ni6to lo6o.ako imate kola moje ba6ta ti da otide da te vzeme sled tova da e spokoen,4e ni6to nqma da ti stane i 6e ojivee6. :P izpolzvai dovodite,koito izbroi po-gore i taka.dano da stane.ot opit glava ne boli.pone 6e znae6,4e si opitala.posle pi6i kakvo e stanalo.

.........
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    trqbva da opita6 kogato misli6,4e e podhodq6t momenta.kaji,4e nqma da zakusnqva6 mnogo,4e 6e budete s priqtelkata ti,nqma da pravite ni6to lo6o.ako imate kola moje ba6ta ti da otide da te vzeme sled tova da e spokoen,4e ni6to nqma da ti stane i 6e ojivee6. :P izpolzvai dovodite,koito izbroi po-gore i taka.dano da stane.ot opit glava ne boli.pone 6e znae6,4e si opitala.posle pi6i kakvo e stanalo.
    amiii shte pogovorq s tqh samo bashtami da si doide i shte kaja kakvo e stanalo

Повече от фен
    ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ........
    na 15 sam,no ne mislq,che shte uspeq inache sega e momenta v koito ne sa nervni no...ne mi se vqrva da me pusnat
    mi moje bi spored tqx o6te nqma6 godinite taka 4e kakvoto kazvat te ,zna4i e zakon dlajna si da gi slu6a6

.........
    Guest
    da be nqma da stane ako 6te 6te izbqgam ot nas ama na diskoteka 6te otida!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Мен никога не ме пускаха,каквото и да правех.Сега вече мога да правя каквото си искам,но не ме кефи да ходя по дискотеки...Между другото зависи къде си-в голям град по-рядко има проблеми по дискотеките,просто никой не знае кой си и с кого си,та не смеят.А в малко градче може да отнесеш нещо-просто ще се окажеш на неподходящо място в неподходящо време...Пък и като си на 15 как те пускат в дискотеката?Аз съм на почти 21 ама докато не ми видят личната карта не ме пускат никъде даже и алкохол по барчетата не дават без карта!
    e v sofiq e drugo tuka seki prodava kakvoto si iska i pravi kakvoto si iska

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от .........
    probavala sam go i dori ne razbraha
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    probavala sam go i dori ne razbraha
    te shte razberat zashtoto nqma da ima koi da gi drazni i koi da im iska kinti

ohhhhhhhh i az imah sa6tiq problem!!! kvo im stava na tiq roditeli?!? emi stava s mnogo molbi(pone pri men taka stana)
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

.........
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от simemel
    ohhhhhhhh i az imah sa6tiq problem!!! kvo im stava na tiq roditeli?!? emi stava s mnogo molbi(pone pri men taka stana)
    dam taka stana ama sled kato obeshtah che nqma da pipna kompa cqla godina i che nqma da hodq na disko cqla godina ama nishtu pone dnes shte hodq

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз по принцип не ходя на дискотеки,но майка ми би ме пуснала ако знае,че ще има доверени хора с мен(например някои от приятелките ми,въпреки че тя да не ги познава) и че ще има с какво(автобус или такси) и с кой да се прибера поне до близкия квартал(тъй като в моя нямам познати).А то пък на дискотека като че ли е голяма работа - шумна тълпа и чалга - нищо особено!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ми...... Говори и питай смело. По този начин имаш повече просперитет от колко ако си мулчиш.... Вярвай ми.... А за каква дискотека става въпрос?
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

.........
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Аз по принцип не ходя на дискотеки,но майка ми би ме пуснала ако знае,че ще има доверени хора с мен(например някои от приятелките ми,въпреки че тя да не ги познава) и че ще има с какво(автобус или такси) и с кой да се прибера поне до близкия квартал(тъй като в моя нямам познати).А то пък на дискотека като че ли е голяма работа - шумна тълпа и чалга - нищо особено!
    em to za nqkoi Double Vision e selska,a i zashto kato hoish na diskoteka trqbva da slushash samo chalga ne e taka az v Double Vision sedq samo v 2ra zala!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    em to za nqkoi Double Vision e selska,a i zashto kato hoish na diskoteka trqbva da slushash samo chalga ne e taka az v Double Vision sedq samo v 2ra zala!
    Podkrepqm te i az hodq tam
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами защо не помолиш баща ти да ви чака пред дискотеката,когато стане време за прибиране и така хем той ще е спокоен,че ти си добре,хем ти ще с испокойна,че няма да се карате а и на теб ще ти е по-леко като си с татето по тъмно
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

мен кат не ме пуснат някаде на дискотека ли било на купон или на концерт излизам взимам мангизи и отивам нащте са ми свикнали и вече ме пускат навсякаде дори и да сам сама
    Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}

Супер фен
    Аз за дискотеки не мога да си помисля да ме пуснат(на 14 съм).Никога!!!Дават ми да излизам в парка,но(ето го номера) трябва да съм с някой който те познават.Примерно имам една фр която живее точно в съседния блок и като майка ми ми звънне да си ида рано и аз и викам с кой съм и така съм седяла до 10:30(което за моите родители е много) така че : намери някой от твоя квартал с когото да отидеш и/или когото вашите познават за да знаят че си във сигурни ръце

П.П.:Идеята да те чака баща ти отпред също не е лоша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си