Цитирай Първоначално написано от obarkanoto momi4e
Hora iskam da vi pitam ne6to! Imam gadje ot 1 godina i s nego pravim sex ot okolo 10 meseca! pravim go vsqka ve4er i znam, 4e na nego mu haresva. dori prez lqtoto sqka ve4er sme go praveli po 2 pati. Ot 6 dni oba4e ne sme go praveli. nqkak si mi se struva, 4e nqma jelanie! predi e imalo ve4eri sa6to kogato ne sme go praveli primerno, za6toto sam bila ne razpolojena, no toi e iskal da mu napravq svirka! tezi dni dori i za tova ne mi e spomenalval. preminavat mi nqkvi misli ot roda, 4e mi izneverqvam, no ne vqrvam 6toto mnogo se obi4ame! neznam kakvo stava! tazi ve4er be6e izmoren i si tragnah rano i pak ne go pravehme. spored vas kakav e problema ili nqma takav. naistina sam obarkana. pomognete mi
Hehehe.Vij nqma za kakvo da se pritesnqva6.Nqma nujda.Mnenieto na gorniq gost ne e vqrno.Tvoqt priqtel si nqma nikakvi problemi v ka6ti.Prosto mn mu e do6lo .Razbira6 li me ta vie ste go pravili po dva pati na ve4er.Tova kolko pati si go napravila ti nqma zna4enie.Momi4etata mogat da go pravqt postoqnno dokato pri mom4etata ne e taka.Omraznalo mu e no skoro pak 6te go pravite ne se pritesnqvai.Prosto trqbva da si vazvarne izgubenoto kol.sperma.A kogato tova stane do edna sedmica 6te go pravite.Ne kazvam 4e toi nqma sperma.Prosto nqma neobhodimoto koli4estvo koeto mu e nujno.Ne se pritesnqvai.Mom4etata sa taka.