[b]kefi li vi pozata 69? praveli li ste q nqkoga?
Да, но странично, т.е. като лежим на раменете си.
Е то това си е класическо 69, но не ни харесва така. Все пак зависи и от височината на партньора и партньорката.![]()
Аз съм пробвала, кефи ме, препоръчвам не всеки, който не е пробвал да я опита, пък ако не му хареса - здраве , само друг вид секс ще практикува, пак си е яко![]()
![]()
ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.
Аз съм пробвала и преди ми се струваше нещо не толкова хубаво, но като го пробвах ми хареса доста повече отколкото всеки поотделно.. ама си има и минусите де.. защото аз съм се концентрирала върху партньора и не мога да обърна достатъчно внимание на удоволствието и сигурно и обратно и при негоно като цяло си е яко де
![]()
Da i ne me vpe4atlqva koi znae kolko...68 e po-dobra![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Az ne sym![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
miiii to mai 69 e nai-upotrebqvanata poza da ti kaja..oshte i kazvat misionerska i da mai e vazmojno nai udobnata ako ne si padash po nestandarten sex![]()
![]()
miiii to mai 69 e nai-upotrebqvanata poza da ti kaja..oshte i kazvat misionerska i da mai e vazmojno nai udobnata ako ne si padash po nestandarten sex![]()
![]()
mi ne6to dosta si se oburkala, ima ogromna razlika mejdu misionerskata i 69, a ina4e men 69 mnogo me kefi, i 4esto q pravimПървоначално написано от SANDRETO
![]()
69 е нещо много приятно
67 е по-добра![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
mene mnogo me kefi,po dobre pitai dali nqkoi ne q e pavil taq poza,ta tq e nai razprostranenata moje bi,mnogo malko sa horata na koito ne im haresva spored menПървоначално написано от whore
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
Abe kefq se kak ina4e![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
абе мен не ме кефи мноо!по добре си е секи по отделно!много по добре можеш да се концентрираш върху своето удоволствие или съответно върху това на партниора си!
"Понякога седя и си мисля... а понякога просто си седя."
А. А. Милн ("Мечо Пух")
ami.....devstvena sam..........![]()
Ami men nai me kefi edna poza amaaaa ne i znam nomera tochno.
Abe v kama-sutra 42-ra stranica gore v lqvo.s kartinka e![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
az ne sum q probvala no mi haresva kato si predstavq ... iskam da q probvam . . . 70 moje da e po qka![]()
ponqkoga
: AMG Corporation
::
hahah....az haresvam samo 6-cata.... :P![]()
![]()
mnoooo qkoooo
Така ме е ударил хормона, че ме е страх да спя сам.
Ти можеш ли да правиш свирки?
- Не, не мога!
- Нищо, ти го лапни пък колкото можеш