- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kvo da pravq...
hi kato na4alo
ami problema e 4e ot skoro imam senki pod o4ite kakvo da napravq za da gi mahna kajete mi plss
10x predvaritelno![]()
Sing what you can`t say
forget what you cant play
hasten to drown into beautiful eyes
walk withhin my poetry this daing music
my lovevetter to nobody
http://www.tialoto.com/zdrave/article.php?id=41
тук ще намери необходимата информация
mnogo mersi
super si![]()
Sing what you can`t say
my lovevetter to nobody
Аз използвам един крем на Avon против сенки под очите и съм доволна (въпреки че съм доста скептично настроена към "бялата" козметика, която се предлага в Бг). Е, не ги заличава 100%, ама то това няма и как да станеобаче значително ги намалява (въпреки, че аз както винаги не го ползвам редовно
).
Иначе можеш да си правиш "маска" на очите с резенчета суров картоф или краставица, чувала съм че помага. Също може да си слагаш използвани пакетчета от черен или зелен чай (не си спомням кое от двете беше), може и от лайка. Знам и за един масаж с лъжици - вземаш 2 супени лъжици, пъхаш ги в хладилника за около 10-15 минутки да се охладят, след това с изпъкналата им част ги поставяш върху очите и леко ги масажираш в продължение на 5-10 минутки -> това дава ефект - пробвала съм го, ама все не ми остава време за такива процедури (особено сутрин) и за това предпочитам някакъв крем (в случая на Ейвън, обаче преди време бях ползвала един на Виши... и като свърша тоя ще си търся май пак такъв).
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
Домакиня - вкъщи;
дама - в обществото;
курва - в леглото.
mersii![]()
Sing what you can`t say
my lovevetter to nobody
Az li4no vinagi tova pravia kato imam senki pod o4ite i vinagi mi pomaga!Първоначално написано от Съни
![]()
na avon ima edin korektor za senki pod o4ite i mn pomaga da se prikriqt
Първоначално написано от playful_girlll
![]()
a tva s lujicite vurhu o4ite li se masajira(zatvoreni est) ili vurhu senkite..sry za tupiq vupros![]()
Emi i vurhy dvete.Az purvo si gi slagam malko na o4ite(ako sa mi podyti i otgore) i posle si gi durja vurhy senkiteПървоначално написано от Анонимко
![]()