.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

с Какви бански ще сте това лято ?

още не мога да си харесам бански за това лято затова реших да ви попитам и вас с какав бански ще сте това лято... сега са модерни тези които са с триъгълна чашка и се вразват около врата ,а долнището е изрязано или тип боксерки .. вие какво ще кажете ? какъв е вашият бански ?
    oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    az skoro si kupih banski i sa s triugulna 4a6ka i dosta plitki bokserki,a za cveta:6areni i to dosta s iskrq6ti cvetove i kato hvane6 qko ten4e izglejda gotino

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi minalata godina si vzeh edin mnogo qk na triumph edin rozovi4ak na palmi4ki s meki 4a6ki i plitki bikini

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

i gorni6teto e s triugulna 4a6ka koeto se vruzva okolo vrata

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен
    С хубави
    Ами аз имам едни на Panos Emporio и един на Mango..
    И двата много си ги харесвам.Първият е светлосин с малко тъмносиньо ,с много безцветни маниста и с едни тъмносини печати триъгълничета и много изрязано долнище,отстрани почти е само една лентичка
    Вторият е с боксерки и потниче,много цветен -искрящо розово,оранжево,светлосинь о,но цветни са само надписите,а иначе те са на бял фон .
    Ама смятам да си купя трети,само да си харесам ,че не съм излизала по магазините от 1 седмица..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az sigurno shte sym si sas tezi ot minalata godina... Makar che iskam nof da si kupq.. Shtoto minalata godina iskah da e s chashki shtoto imam malki cici (uj da izglejdat po golemi) a pyk sega ne mi puka i iskam da e samo s parcalki otgore.. gore dolu da mi prikrivat prelestite..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    тази година съм много доволна от банският, който си купих
    черен и с бели букви пише нещо по него.. т.е черно-бял се води..
    аммм ... плитки боксерки и горнището триъгълничета, които се връзват около врата, трябва се снимам да ви го покажа
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    със същия, с който бях и миналата година ... триъгълничела и плитки бикини... един такъв дънковосин и с малки нарисувани цветенца в него в ярки цветове ..
    абе много грозно звучи, но е адски хубав. и горнището не е само някъф такъв слузест плат, през който да ми прозират зърната .. а е някъв по-дебел... абе много е готин
    алелуя.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Моя е черен с триъгълничета, на които има бродирани розички (много шик изглежда) и на долнището имам една такава. С ужасно ниска талия са и много си ги харесвам

Пчелата Лайнарка
    Guest
    Кафяв отзад, червено-жълт отпред.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    еми въпреки че не му се кефя толкова вече може би ще съм с този от миналата година...
    червени прашки с ниска талия и горното триъчълничета,също червени, на някви палмички.. връзва се през врата
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Наскоро си купих един нов с триъгълна чашка-връзва се около врата и отзад като сутиен с плитки бикини,с ярки цветчета,с много различни цветове-много е сладурски!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Град
    Pleven
    ami az 6te buda s banskiq mi ot minalata godina.toi e s triugulni 4a6ki,vruzva se prez vrata s plitki bikini-mnogo izrqzani s vruzki otstrani.a desena mu e rae v bqlo i razli4ni nuansi na sinio i zeleno.mnogo si me kefi.

Moq banski e pra6ka.Tq e triugulna ne mn razgolena ne mn pribrana a gorni6teto se zavruzva prez vruta i ne e s 4a6ka.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

мопят е такъв само че е друга шарка.на едни цветя е и по чашките има маниста.аз много си го харесвам

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    моя бански мн си го харесвам:} оранжев е с някви златни и сребърни морски звезди, горнището е на триъгълници и се вързва зад врата, а долнището е по-изрязани бикини, дето имат някви висулки със сини топчета от страни
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Ми аз мн се кефя на тоя бански дето си го купих тая година светло син е с жълти надписи жързва се отзад зад врата, обаче не е с триъгълни чашки, а долнището са бикини с ниска талия и с жълти връзки отстрани. Сега като го описвам звучи някво адски тъпо, ама аз мн му се кефя, а пък др ми е като този на мацката от аватара \/

Фен
    Град
    В нас ;)
    аз май тая година ще съм си с тея от миналата година .. ама аз тях мн си ги харесвам, единия е червен с оранжеви и жълти фигурки .. триъгълничета и мн плитки бикини, а другия е мн шарен .. всякакви цветове има по него

Фен
    Град
    Канзас сити
    Банският, който си купих тази година е светлосин на тъмносини цветя(малко тъпо звучи като го описвам така, ама иначе е сладурски). Горнището не е "триъгълници"( всъщност миналогодишния ми е такъв), а долнището е боксерки. Доста бързо си го харесах, и как няма като обожавам синьо

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    taz godina bez banski , nqma da se hodi na plaj

Повече от фен
    Град
    sofia
    az taq godina si vzeh edin mn sladyk banski,s sinio i rozovo i na dupeto pi6e diva

Голям фен
    Град
    софия
    Имам едни за сърф.. O`neill и едни Quicksilverki......

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от *PaPi*

мопят е такъв само че е друга шарка.на едни цветя е и по чашките има маниста.аз много си го харесвам
    tozi e unikalen. otkude si go vze? az mn iskah da si vzema nqkuv 4eren banski ama ne si namerih nikuv hubav vie va6ite otkude gi kupihte?
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    az trazi odina si vzeh dva 4erni-edin s potnik i bokserki i edin s 4erni triagalnici na koito ima tigrovo v 4erno i sivo a bikinite sa plitki iizrqzani v tigrovo samo!ina4e ot min god imamdva mnogo qki-ediniq e v sinio i rozovo a drugiq v zeleno s kamyni!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    Цитирай Първоначално написано от *PaPi*

tozi e unikalen. otkude si go vze? az mn iskah da si vzema nqkuv 4eren banski ama ne si namerih nikuv hubav vie va6ite otkude gi kupihte?
    toq naistina e mn qk .otkyde si go kupi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си