- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- с Какви бански ще сте това лято ?
още не мога да си харесам бански за това лято затова реших да ви попитам и вас с какав бански ще сте това лято... сега са модерни тези които са с триъгълна чашка и се вразват около врата ,а долнището е изрязано или тип боксерки .. вие какво ще кажете ? какъв е вашият бански ?![]()
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!
az skoro si kupih banski i sa s triugulna 4a6ka i dosta plitki bokserki,a za cveta:6areni i to dosta s iskrq6ti cvetove i kato hvane6 qko ten4e izglejda gotino
mi minalata godina si vzeh edin mnogo qk na triumph edin rozovi4ak na palmi4ki s meki 4a6ki i plitki bikini
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
i gorni6teto e s triugulna 4a6ka koeto se vruzva okolo vrata
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
С хубави![]()
Ами аз имам едни на Panos Emporio и един на Mango..
И двата много си ги харесвам.Първият е светлосин с малко тъмносиньо ,с много безцветни маниста и с едни тъмносини печатитриъгълничета и много изрязано долнище,отстрани почти е само една лентичка
![]()
Вторият е с боксерки и потниче,много цветен -искрящо розово,оранжево,светлосинь о,но цветни са само надписите,а иначе те са на бял фон .
Ама смятам да си купя трети,само да си харесам ,че не съм излизала по магазините от 1 седмица..![]()
Az sigurno shte sym si sas tezi ot minalata godina... Makar che iskam nof da si kupq.. Shtoto minalata godina iskah da e s chashki shtoto imam malki cici (uj da izglejdat po golemi) a pyk sega ne mi puka i iskam da e samo s parcalki otgore.. gore dolu da mi prikrivat prelestite..![]()
тази година съм много доволна от банският, който си купих![]()
черен и с бели букви пише нещо по него.. т.е черно-бял се води..
аммм ... плитки боксерки и горнището триъгълничета, които се връзват около врата, трябва се снимам да ви го покажа![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
със същия, с който бях и миналата година ... триъгълничела и плитки бикини... един такъв дънковосин и с малки нарисувани цветенца в него в ярки цветове ..
абе много грозно звучи, но е адски хубав. и горнището не е само някъф такъв слузест плат, през който да ми прозират зърната .. а е някъв по-дебел... абе много е готин
алелуя.
Моя е черен с триъгълничета, на които има бродирани розички (много шик изглежда) и на долнището имам една такава. С ужасно ниска талия са и много си ги харесвам![]()
Кафяв отзад, червено-жълт отпред.![]()
Наскоро си купих един нов с триъгълна чашка-връзва се около врата и отзад като сутиен с плитки бикини,с ярки цветчета,с много различни цветове-много е сладурски!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
ami az 6te buda s banskiq mi ot minalata godina.toi e s triugulni 4a6ki,vruzva se prez vrata s plitki bikini-mnogo izrqzani s vruzki otstrani.a desena mu e rae v bqlo i razli4ni nuansi na sinio i zeleno.mnogo si me kefi.
Moq banski e pra6ka.Tq e triugulna ne mn razgolena ne mn pribrana a gorni6teto se zavruzva prez vruta i ne e s 4a6ka.
мопят е такъв само че е друга шарка.на едни цветя е и по чашките има маниста.аз много си го харесвам
моя бански мн си го харесвам:} оранжев е с някви златни и сребърни морски звезди, горнището е на триъгълници и се вързва зад врата, а долнището е по-изрязани бикини, дето имат някви висулки със сини топчета от страни![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ми аз мн се кефя на тоя бански дето си го купих тая година светло син е с жълти надписи жързва се отзад зад врата, обаче не е с триъгълни чашки, а долнището са бикини с ниска талия и с жълти връзки отстрани. Сега като го описвам звучи някво адски тъпо, ама аз мн му се кефя, а пък др ми е като този на мацката от аватара\
/
аз май тая година ще съм си с тея от миналата година .. ама аз тях мн си ги харесвам, единия е червен с оранжеви и жълти фигурки .. триъгълничета и мн плитки бикини, а другия е мн шарен .. всякакви цветове има по него![]()
Банският, който си купих тази година е светлосин на тъмносини цветя(малко тъпо звучи като го описвам така, ама иначе е сладурски). Горнището не е "триъгълници"( всъщност миналогодишния ми е такъв), а долнището е боксерки. Доста бързо си го харесах, и как няма като обожавам синьо![]()
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
taz godina bez banski , nqma da se hodi na plaj
Имам едни за сърф.. O`neill и едни Quicksilverki......![]()
tozi e unikalen. otkude si go vze? az mn iskah da si vzema nqkuv 4eren banski ama ne si namerih nikuv hubavПървоначално написано от *PaPi*
vie va6ite otkude gi kupihte?
moq nevinnost i greh.....
az trazi odina si vzeh dva 4erni-edin s potnik i bokserki i edin s 4erni triagalnici na koito ima tigrovo v 4erno i sivo a bikinite sa plitki iizrqzani v tigrovo samo!ina4e ot min god imamdva mnogo qki-ediniq e v sinio i rozovo a drugiq v zeleno s kamyni!