- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Big Brother
aBeP4eTo не разбрах точно в коя страна има и тийн версия на играта.дадоха снощи от 23:30 част от нея![]()
в топла нощ през юли
izglejda mi mnogo izkustvenoi opredeleno ne mi haresa
i ne mislq 4e bih se u4astvala
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Mнооого яко изглежда, направо идеята много ми харесва, и бих участвала ей така,за шоуто, повечето затова го правят...
Мисля си, че бих разбрала много неща за себе си
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Туй е много яко предаване !! И аз искам ама нямам 18![]()
Не мисля, че е някво позорно или т.н.
точно пък сме умрели да ти гледаме голия задник, ай стига...hodq da sera i vie 4e me gledate
Забавното е това, че няма сценарий предаването и всичко се случва наистина. Не знаеш какво ще стане, интригуващо ще е(за разлика от тъпите сапунки)...Естествено няма да е non-stop екшън, но пък нали ще гледаме само отделни моменти от деня им.
Незнам ама според мен си е доста яко. Дано да го има докато стана на 18 за да се запиша![]()
slu4ice, правителството няма никаква власт над телевизията. Е, освен цензурата. Всичките пари си идват от частни компании. Иначе, браво ! Получаваш стикер "Щедро Сърце"![]()
Mene mn me kefi bih izdyrjala veroqtnozavisi s koi hora sym de..i est ako nqma kamera v banqta i wc-to
) shoto tfa veche e glupafo..
![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
Iavno ne sum se izrazila pravilno.Imah predvid 4e mi izglejda sme6no i jalko da te4e takova predavane po televiziata a navunka horata da prosiat i pravitelstvoto da razpravia 4e niama pari! Napulno mi e iasno 4e go sponsorirat suzdatelite.![]()
LunaTriCk,10x![]()
И мене ми харесва много предаването ... според мен ще е много яко
1 - Няма да гледаме гъзовете . Няма да се излъчва камерата от кенефа ако се ходи по нужда (само ако влязат 2-ма или се прави нещо друго освен обичайното )
2 - Страхотна организация има това шоу
3 - Някой може ли да ми каже музиката от "Big Brother"
то по таз логика дай и да се сърдим на тотото. Раздава пари на който му падне. Трябва да си разбереш, че помощ освен от себе си от друг няма да получиш. А най-малко от правителството. А още по-малко от Българското правителство. Така е устроен света, в хранителна верига, гледай да си колкото се може по-отгоре.Първоначално написано от slun4ice
![]()
А на някой на му отваря официалния сайта на Big Brother![]()
www.bigbrother.bg
На мен щот не...
LunaTriCk отваря ми го...опитай в друг час..може в момента да е натоварен сървъра ... аз така вчера точно като Ники Кънчев каза сайта се опитах да вляза ... и нямах особен успех![]()
Ами мен ме кефи супер многоВинаги съм си мечтала да гледам какво правят останалите хора в свободното си време, когато са си по домовете... Е, сега имам тази възможност и не смятам да я пропусна...Да, вярно че много кинти са хвърлени по този проект(не ми се мисли колко пари струва само къщата), но вярвам че в бъдеще ще има много фенове...Щото тва е нещо ново, интересно и привличащо...Готино е, че няма да снимат в тоалетната...Супер гадно ще е да гледаш как някой ти пърди пред лицето хахахах
Аз бих участвала, но и бих се замислила много преди тва щото се пак 3 месеца без да излизаш, без приятели и близки, затворен с 11 различни хора, с различни навици, да се съобразяваш с тях...ми не е мноо хубаво.Плюс това не е изключено да се сдрънкаш с някой друг от участниците..нооо парите и емоциите си заслужават ;]
Everything around you is HIP-HOP!!!
slun4ice![]()
![]()
и така да е...не си права. с този проект се осигуряват изключително много работни места,ако искаш и така го погледни.за построяването на къщата,технически екипи,дизайнери,фотографи и т.н..така се развиваме.такива шоута има в цял свят.пък и има много държави в много по-окаяно състояние от нашата. така,че не сме толкова зле.не се притеснявай.стой си в германия .тук ще ти е много зле сигурно
в топла нощ през юли
Ооо, предаването е много яко...Много е интересно, но нямам време да го гледам...Винаги го хващам точно накрая...Обаче много ме изкефи вчера единия как хъркаше ахахахахахахаха![]()
Никога обаче не бих участвала...Кво ще ходя до тоалетна и цяла БГ ще ме гледа...да бе да...Не ми се струва привлекателна идеята, а пак и сигурно от време на време им е одста скучно...Абе не си заслужават парите за 3 месеца прекарани така...
Ако бяха повече пари може, ама за толкова...![]()
Хаха, сега го гледах ... Найден е бати изрода![]()
O0o0o0o da Naiden ama mnogo me kefi toq pich strashen e golemi buzici fkarva qvno si pada po ZaraПървоначално написано от moviemaker
A inache vas koi nai vi kefi mene Naiden de ! Inache taq ot Pld ne q ponasqm adski tupa !
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Мене най ме кефи онзи от Приморско, не се сещам за името му, супер сладък еАм онази от Пловдив е пък най-печена, в смисъл някаква освободена, весела и не се превзема...Само където говори на миеко...Не ми допада този говор...А бе щоуто е супер
Оня високия ще "зарови кокалче в градинката на Зара" хахахахаххаха
[color=blue]Мммм...преди много ми харесваше Найден ама сега както се ебава със горката жена въобще не ми харесва!!!А иначе зъболекарчето е печено, и тая от Пловдив също.Момичетата също ми харесват само тая Зара ме дразни много!А тази от Пловдив много ми харесва някаква естествена,усмихната,не и пука за нищо само дето е малко вманиячена на тема грим
![]()
Хихихихи малко лима да печеняга си е!
тази силвия-александра ме кефи много и найден)
тоя найден е ненормален направо![]()
![]()
а тая от пловдив стойка май беше е АДСКИ ТЪПА!просто...и както си говореше сама докато си оправяше градината
пък Здравко в един епизод се хилиеше щото знаеше че го снимат и си седи сам и се хили .пич е![]()
в топла нощ през юли
A za6to purvo ne pro4ete6 vsi4ki mnenia i sled tva da zadava6 tupi vuprosi?Първоначално написано от Baccara
![]()
Първоначално написано от slun4ice
До колкото виждам тази тема е за Big Brother, а не за правителството, но както и да е.
По твоята логика трябва да се спрат всички предавания, игри и тем подобни в които се вливат пари. И тези пари да се дадат на бедните. Това трудно може да стане.
Относно бедните по улицата: Вярно е, че има бедни хора, но това не е само в България. Правителството има програми и мерки за заетост и обучение и всеки безработен би могъл да се включи в тях. Това, че хората очакват всичко на готово е друга тема.
Мен ме кефи ... Малко просташко найстина , ама бива... Искам да участвам...Първо за да покажа на себе си че мога, второ щото има тръпка...3-то хехе незнам трето![]()