- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Big Brother
zashto mi se struva naglaseno malko ?
Abe tuka v Bg nqma da stane Show...Tova e naglaseno 100% az vi kazvam.....
http://poetry.rotten.com/worm/
Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!
Na4i men me kefi nqkvi ludi sa
I bih u4astval da si pokaja dali stavam za jivot sred hora
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
a koi nai-vi kefi ot 6outo, za oi bihte glasuvali![]()
ami gotino e predavaneto,mn me kefi,ama ne bih se zapisala v nego-da be da me snimat kvo pravq...thanks no ne
Любовта е най-висшата степен на омразата
KieS хаххх мамка му ега ти българите повечето са някви страшни песимисти.всичко трябва да е нагласено. и винаги гледаме скептично към всичко.просто на нищо не се вярва.много се дразня от такива изказвания.
бих гласувала за силвия-александра.най-симпатична ми е,най-печена.може и за зара.
а иначе си умирам от смях със стойка![]()
![]()
днес спасяваше "пИперудата"
![]()
![]()
![]()
![]()
няма да остави алиджан да спи то се е видяло.горкия той![]()
![]()
в топла нощ през юли
Ама диалекта на тая Стойка верно много ме кефи!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
men ne me kefqt 6toto mnogo miekat
: AMG Corporation
::
Първоначално написано от moviemaker
http://store1.find-bg.com/Audio/Audio/E/Eletronic/Paul%20Oakenfold/Paul%20Oakenfold%20-%20Travelling%20(CD2)/11%20Element%204%20-%20Big%20Brother%20(Original%20Mix).mp3
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
ebati kyv smeh stava ,,cqla BG im se podigrava na miekaneto,,az bih potunal ot stam ako sum na tqhno mqsto
: AMG Corporation
::
Оффффффф тоя Найден и тая зъбестата няма ли най-накрая да се изч*кат че ми писна от тъпите им свалки и флиртове!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Baby_Sexy_Girl много ти благодаря,само че от там тегля с 1 килобайт ... това по-зле тегля от международния ...Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Гледали ли сте това не цензурираното....щото аз не.Ама сега смятам да го гледам!
Тоя Найден на моменти дразни!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Не ми е евро-то .. подразделение на HomeLan ми е ... ама пак : 61% от 9MB ги тегля 10 мин вече![]()
hahah emi tochno v momenta gledam necenzuriranata versiq ...... haha jestoko si e predavaneto i ako imah 18 bih u4astvala shtqh da gi poburkam si4kite deaaaaaaa nikoi s malko akul v glavata nemashe da me izdurji tri meseca tamhahaha
*** traffic aide da si napraim big sister![]()
Baby_Sexy_Girl много ти благодаря...това е музиката...страшна си![]()
hahaa necenzuriranata beshe super. i toia dimityr e biseksualen ...am ne se uchudih osobenobtw na stoika liubimia film e SHREK
)))))))))))))
NAIDEN ROCKS!!!!!!!!!!
в топла нощ през юли
хаха ето четете: митко големо педалче:
Компанията се е разположила в хола. Анелия задава неудобни въпроси. Митко признава, че би спал с Бербатов. Щото това е единственият футболист, който познавам. Плюс това той е готин, споделя Митака. Останалите изглеждат леко озадачени. Кво като съм мъж? Не отказвам на никакво добро предложение, независимо от коя страна.- продължава своята изповед лондончанинът и пред шокираните погледи на останалите, напуска полесражението. Бъдете себе си в Big Brother
*взето от bigbrother.bg*
аз си гледам тоя канал дето е 24/7 и много си ме кефи.![]()
като няма какво да правя си го пускам. иначе и по нова ТВ гледам в 8.30 най-интересните моменти, щото доста пропускам през деня като съм на даскало.
аве идеята е добра.аз бях гледала подобно нещо по мТВ и беше и то готино. и бих участвала. би било много готино![]()
иначе Силвия- Александра най ме кефи от жените, а от мъжете - Здравко.![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Аааааа за Здравко ще си скубеме косите, да знаешПървоначално написано от raffy
![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
haha vii si skubete kosite ... az puk az shte si go otkradna tiho mulkom....ama i nedqlko ne e za izhvurlqne
....
haha oba4e necenzuriranata versiq e mnogo po gotinka ot tva deto go davat po ntv v 8 i polovina![]()
![]()
Ооооооооооо това е адски яко предаване!Гледам го с огромно удоволствие и с нетърпение чакам да стане 20.30 и 23.00 за да пусна НТВ и да му се кефя!
А относно това дали бих участвала..незнам,може би не,защото не искам цяла България да ме гледа ко прая в тоалетната, и с кой какво правя..как се къпя и т.н.А относно това с парите - е да вярно че за толкова пари всеки би участвал,но няма гаранция че ще ги спечели нали?:P
хаха
Днес Здравко като се издрайфа и си събра драйфаното в шепичка ... хахах