- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za podpisite...
Hey q kajete ot kude sa vi podpisite.... nqkoi citat ot lubima pesen ot lubim avtor ili li4no si gi izmislihte...za6to izbrahte to4no tqh?![]()
Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you
Ami ot saitove...Za takiva ne6ta..Ili ot nqkoi drug ako vidq :P nz..
Ami izbiram to4no tqh, za6toto mi haresvat...Savpadat s tova koeto mislq...Izrazqvat ne6to oeto iskam da kaja v nqkoi slu4ai..Ima6e edin mnogo hubav tuk na nqkoi potrebitel ma zabravih na koi...Kato se seta 6te napi6a!
I am the substance and the one who has no substance.
Eto namerih go:
"...Ако любовта беше избор кой би избрал такава изтънчена болка...."
Tva e na Devilkin
Mnogo mi dopada tozi podpis...Ako nikoi go nqma6e bih si go slojila :P
Izrazqva 4uvstvata mi...Na4ina mi na mislene...Za lubovta...uhh
Su6to mi haresva i o6te edin na..m.. may4e devil4e ako ne se luja...
"Ever tried.Ever failed.No matter.Try again.Fall again.Fail better!"
a i moq si mi haresva....![]()
I am the substance and the one who has no substance.
ami....
luda i absol7tno iztre6tqla prirodoza6ti4ni4ka sym
prosto ne me zaka4aite na taq tema, 6toto poludqvam![]()
WWF e edna organizaciq.....svyrzana s moita ludost :P
Give me your best shot motherfucker!
Vij tuk - ima mnogo citati, frazi i tem podobni ot roda...![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
ami moq e ot edin put kato bqh mnogo dylboko v lubovna depresiqmai e vreme da go smenqm ve4e ma ne mi se zanimava
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
ami moq e ot edna pesni4ka'my happy ending' i poneje mn me kefi re6ih da si go sloja kato podpis4e :P
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Моя е от Мечо Пух. Освен, че съм му голяма фенка, мненията ни по много въпроси съвпадат...Особено по въпроса за храната и мисленето...
Понеже и аз съм Мече С Малко Ум...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ami mnogo otdavna LunaTrick be6e pysnal edna tema v koiato ima6e mnogo gotini citati i idei za podpisi i si go kopirah :P . Az sum goliama feministka i tova izre4enie me kefi mnogo! Btw kazal go e 6ekspir![]()
Еми това две отделни мисли, които реших да обединя, защото... няма причина, но така ми хрумна. Второто е цитат от новото сериалче по Бтв - "Джоун". Супер ме изкефи и е много вярно.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Amm kartinkata si q izkopah ot google.com...Kakto wsi4ki wijdat twa e shredder4e...a kakto powe4eto znaqt citata e ot pesen na DrS![]()
Ми изречението с червен цвят е припева на песента "Hey Luv" на Mobb Deep-страшно много ме кефи. А второто изречение е вдъхновено (то даже си е от там но леко префразирано) от песента на Royce Da 59-Hip Hop-мисля че този подпис най-добре ме характеризира,ето защо си го и сложих...проблема е че никъде не личи че съм момиче..ма да е по интересно![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
Moqt podpis e pripeva na pesenata na Beyonce - "Naughty girl", koqto e edna ot nai-lubimite mi pesni! Stra6na fenka sam na Beyonce!!!
А пък моя подпис е от едно стихотворение на 2pac ..и много си ми харесва![]()
Много обичам различни мисли и даже си ги записва. Намирам ги най-често от форуми или различни сайтове, понякога си ги вадя от книги.
Мисля, че подписа си го намерих някъде в интернет, но вече не помня къде точно![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Na4i moq nqma ko da go obqsnqvam![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Moq e ot edno moe stihotvorenie![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
Моят е от един филм за Хитлер. Казваше се "Зората на злото" и много ми хареса. Има много истина в това изречение...
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
moq mi go kaza edna priatelka.mnou me kefi.![]()
Пиенето bilo bavna smbrt-4e koi barza!!!