- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pak problem ..
iskam da si kupq test za bremenost, no mina mesec i ne6to sled akta, ako si vzema 6te mi pokaje li ima li mi ne6to? a ako sam v cvetna bremenost pak 6te mi pokaje li? i o6te edin vapros kogato mom4e e svar6ilo nqkade, naprimer na kniga da e kapnalo malko, se zabelqzva nali, aide ima 3 vapros4eta koeto me valnuvat, pomognete mi![]()
Kakvato i bremenost da imash badi sigorna che testa shte pokaje!!!Kolkoto za ediniat mesec tova niama znachenie!!!A za svrshvaneto ....toi da niama nevidima sperma????Razbira se che se vijda!!!!!!!! :PПървоначално написано от Анонимко
mi testa 6te ti pokaje, a ako ima sperma nqkude 6te se vidi![]()
Ооо.. има и невидима сперма... Генерирана е в огромни капсули в лабораториите на НАСА и се разработва специално за да й е мазно на тая дето е пуснала темата!
П.С. --> Закво ти е тест за бременност! бременна си, разбира се!
Била генерирана! в лабораториите на НАСА! Ти пръскаш от акъл бе пич. хахаХаХаахахахахаПървоначално написано от Flooder
![]()
По темата...да ще ти покаже. Ще се вижда ако не предприемеш нещо за да я изтриеш.
Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P
a testovete ot4itat li veren rezultat sled 3-tia mesec?
testovete pokazvat rezultat sled sedmiq den ot akta
Първоначално написано от Flooder
за поред път тоя човек ме кефи с мненията си,и сигурно предполагате че се съгласявам с него!!!![]()
Мразя тъпи и тесни девственици,дебели и къдрави момичета,лицемерието,лъжат а и водката!!!
Нека и аз се присъединя към вас. Разбира се че си лижи като има сперма някъде !!!Първоначално написано от Razboynika
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :P:P:P:P:P:P:P:P:PПървоначално написано от NSpi4
nqma za kakvo da si pravis6 etst za bremennost,az 6te ti kaja otgovora!BREMENNA SI!no ako ne isak6 bebeto,moje6 da se izturkalq6 po stulbite i to da umre,a ako tova ne pomogne si zabii noj v korema!tova e re6enieto!
![]()
![]()
nau4i se da jivee6 6tastlivo i nikoga da ne si zaet da dava6 ili polu4ava6 lubov!
Първоначално написано от twweetty
tova be6e mnogo glupavo...........![]()
po-dobre si mal4i
No MaN, No CrY!!!
\m/
аре по хубу ти го остави щото мнеинието му е супер якоПървоначално написано от monka
Oh s taq cvetna bremennost .... 4uli ste go kato ponqtie znaete kakvo e i ve4e cvetna bremennost ta cvetna bremennost ..... ne razbrahte li 4e tfa e supper rqdko qvlenie ne moje na vsqko 2-ro momi4e da se poqvi
Bql 4ovek, prost 4ovek![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
tova momi4e(koeto e pusnalo temata) qvno ima problem. zatova e re6ila,44e tuk 6te polu4i dobar savet,a ne nqkvi prosti mneniaПървоначално написано от NSpi4
![]()
naistina,tova koeto toi napisa be6e mn gadno
No MaN, No CrY!!!
\m/
AMI TO OT TAKIVA SHIBANIACI KATO TEZI KAKVO UMNO DA O4AKVASH ????MNOGO IASNO 4E SHTE PO4NAT DA MISLIAT PROSTOTIII, drygo ne mogat![]()
Еми нз кое к'в ще покаже щот не съм момиче обаче за спермата ако е засъхнала няма как да познаеш дали е сперма може и нещо друго да е ама ако не е засъхнала ебати то си личи![]()
Дам просто пращи от оригиналност и интелект. То и затова форума е на такова "високо" ниво, нищо лично.![]()
testa 6te si pokaje![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Щом ти се ебе,еби се мила,ама ползвай презерватив поне