- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SMS-Любов ?!?
Еми пич мен не ме кефат любовни СМС-и от рода на без теб нищо нема значение, всичките звезди ще ти сваля и т.н. Повече ми харесват некви закачливи, шегувити, весели![]()
Da 0bi4a6, kogato te 0bi4at, e krasiv0.
Da mrazi6, kogato te 0bi4at, e pozorno.
Da 0bi4a6, kogato te mrazqt e veliko!
Вярваш ли в любовта от пръв поглед или трябва да мина пак?
Не съм много добър по математика, но Аз + Ти не прави ли 69?
Във всеки психопат се крие по един гений. За съжаление все още не съм открил твоя.
Господ е създал Ева от реброто на Адам. С това той е искал да ни покаже, че кражбите не водят до нищо добро.
Щеше ли да си купуваш обувки ако нямаше крака? - Не, нали! Тогава не разбирам защо си купуваш сутиени?
Какво е общото между жената и гумените ботуши? И в двете се влиза трудно, а после те е срам да излизаш с тях.
Не е вярно, че жените си търсят мъж, който да работи много, достатъчен им е такъв, който да печели много.
Нещо от тоя род??
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
hi da naistina mnooo im se kefim na tezi sms 4eta![]()
zdr sladuri az sam fenka na r&b
za men tiq sms-i oznachavat super mnogo.vsqka ve4er poluchavam sms za leka nosht...i kato vidq 4e sms-a mi e ot nego...i mi stava mn dobre...znam 4e tochno sega si msili za men...oba4e ima i drygo.kato go vidq sms i mi stava mnogo gadno 4e ne mojem da sme zaedno sega i se natujavam malko...no po dobre s sms za leka nosht ot kolkoto da se chudq kvo pravi i za kakvo si misli.
OBOJAVAM SMS-ITE ZA LEKA NOSHT...NE ISKAM DA ZASPIVAM BEZ SMS!!!
Edva kogato neshto si otide,Edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi i zapochvash da tujish! i mukata ot strashnata razdqla dulboko v surceto ti gori i razbirash che za nego si jivqla, za neshtoto s koeto se prosti!!!!
razbira se,4e predpo4itam da gi 4uq ,no ,kogato ste razdeleni nqma na4in i estestveno,4e 6te se zaradvam na 1love-sms![]()
А какви SMS-и обичате да получавате от любимия когато сте далече от него--весели и шегувити, мрьсни или нещо от сорта на Обичам те! - Казвам го високо и ясно, с толкова нежност и топлина. Две думи свързани толкова тясно, защо две сърца не се свържат така?!
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
на всяка жена и харесва да бъде обгърната с внимание .. и няма нищо по хубаво от това да чуе (или види написано в този случай под формата на смс) че е обичана ..
т. 2, 9
az mnogo se kefa nqkoi ako mi prati luboven sms i tva mnogo ozna4ava za mene.dori da ne e ot 4oveka koito obi4am pak se radvam 6oto po toq na4in vijdam 4e ima hora koito mislqt za men.i dori da izglejda mn nezna4itelno samo 1 SMS na momenti vur6i mnogo golqma rabota.
Няма нищо по-хубаво от това около 2 сутринта да получиш сладко SMS-че. Няма значение дали в него пише ОБИЧАМ ТЕ, ЛИПСВАШ МИ ИЛИ ИСКАМ ТЕ! Най-важното е да е от сърце, а не от споменика на баба ми. Евала правя на всички, които измислят сами SMS-ите които изпращат. Няма нищо по-приспивно от звъна на GSM-a за ново съобщение. Така че ако има човек на когото държите, човек за когото ви е мъчно или просто нямате какво да правите - ПИШЕТЕ!!!!!!!!!!!
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
Тези "любовни смси", които са копирани от някой тъп сайт са скучни. Все едно момчето не може да измисли нищо сам. Таа исках да кажа, че не ме кефят. И всичкото това обичам те, което се повтаря постоянно. На мен би ми било много по-приятно, ако човека до мен ми го казва по-рядко, но с повече чувство и да знач, че е искрено и заслужено. Просто не харесвам лигавите истории.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ДА обичам да получавам такива смс-и но не от типа копирай и прати.Самия жест когато през нощта към 3 се събудиш разярена че телефона ти звъни с мелодията за смс-а /заейки от кой е/ и в смс-а прочетеш няколко мили думи които наистина мога да стоплят сърцето ти,това е идеята на всичко поне според мен.Не да пише нещо изтъркано както знаете важен е жеста и що се отнася до мен оценявам го.![]()
![]()
Откъде изровихте тая тема отпреди 5 години бе![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първоначално написано от ecstazy
![]()
Търсех си рингтнове за смси в гугъла и темата ми се стори интересна, и реших да отговоря. Не гледам от преди колко години е.
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Мразя лигавите спомени,лигавите хора и лигавщините. Оо
Повече бих се зарадвала на нещо спонтанно,кратко и ясно като например "Постоянно си мисля за теб : )" , "толкова мн искам да те гушна" , "не ми излизаш от главата" ...придружено с някое друго човече,прегръдка или целувка. ^_^ Дори бих се зарадвала на смс в 2 през ноща с нещо такова от колкото на нещо лигаво и банално.. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
сладко е това с смс-сите, особенно като се събудя и видя някой смс от сорта "Обичам те" или "Ще те изям"...
Просто аз
Еми смс-ите ме радват много когато не мога да се видя с любимия човек![]()
+1Първоначално написано от Baccara
Да ще се зарадвам много.Даже ми е много хубаво нощем в 3 - 4 да се сети да ми прати някой смс с някви глупости вътре даже.Моя ме беше научил всяка вечер по няколко смс-а и сега решихме да спрем и ми липсватПървоначално написано от Г0ст
Наистина предпочитам да чуя думите,от колкото да ги прочета,но когато го няма и си взема да чета смс-ите ми става много хубаво.