.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Тема: SMS-Любов ?!?

Фен
    Град
    Некъде из НадеЖда

Re: SMS-Любов ?!?

Еми пич мен не ме кефат любовни СМС-и от рода на без теб нищо нема значение, всичките звезди ще ти сваля и т.н. Повече ми харесват некви закачливи, шегувити, весели
    Da 0bi4a6, kogato te 0bi4at, e krasiv0.
    Da mrazi6, kogato te 0bi4at, e pozorno.
    Da 0bi4a6, kogato te mrazqt e veliko!

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Вярваш ли в любовта от пръв поглед или трябва да мина пак?

Не съм много добър по математика, но Аз + Ти не прави ли 69?

Във всеки психопат се крие по един гений. За съжаление все още не съм открил твоя.

Господ е създал Ева от реброто на Адам. С това той е искал да ни покаже, че кражбите не водят до нищо добро.

Щеше ли да си купуваш обувки ако нямаше крака? - Не, нали! Тогава не разбирам защо си купуваш сутиени?

Какво е общото между жената и гумените ботуши? И в двете се влиза трудно, а после те е срам да излизаш с тях.

Не е вярно, че жените си търсят мъж, който да работи много, достатъчен им е такъв, който да печели много.

Нещо от тоя род??

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

hi

hi da naistina mnooo im se kefim na tezi sms 4eta
    zdr sladuri az sam fenka na r&b

Град
    PlOvDiV
    za men tiq sms-i oznachavat super mnogo.vsqka ve4er poluchavam sms za leka nosht...i kato vidq 4e sms-a mi e ot nego...i mi stava mn dobre...znam 4e tochno sega si msili za men...oba4e ima i drygo.kato go vidq sms i mi stava mnogo gadno 4e ne mojem da sme zaedno sega i se natujavam malko...no po dobre s sms za leka nosht ot kolkoto da se chudq kvo pravi i za kakvo si misli.
    OBOJAVAM SMS-ITE ZA LEKA NOSHT...NE ISKAM DA ZASPIVAM BEZ SMS!!!
    Edva kogato neshto si otide,Edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi i zapochvash da tujish! i mukata ot strashnata razdqla dulboko v surceto ti gori i razbirash che za nego si jivqla, za neshtoto s koeto se prosti!!!!

razbira se,4e predpo4itam da gi 4uq ,no ,kogato ste razdeleni nqma na4in i estestveno,4e 6te se zaradvam na 1love-sms

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    А какви SMS-и обичате да получавате от любимия когато сте далече от него--весели и шегувити, мрьсни или нещо от сорта на Обичам те! - Казвам го високо и ясно, с толкова нежност и топлина. Две думи свързани толкова тясно, защо две сърца не се свържат така?!

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Голям фен
    Град
    United We Love You
    на всяка жена и харесва да бъде обгърната с внимание .. и няма нищо по хубаво от това да чуе (или види написано в този случай под формата на смс) че е обичана ..
    т. 2, 9

az mnogo se kefa nqkoi ako mi prati luboven sms i tva mnogo ozna4ava za mene.dori da ne e ot 4oveka koito obi4am pak se radvam 6oto po toq na4in vijdam 4e ima hora koito mislqt za men.i dori da izglejda mn nezna4itelno samo 1 SMS na momenti vur6i mnogo golqma rabota.

Град
    На оня свят
    Няма нищо по-хубаво от това около 2 сутринта да получиш сладко SMS-че. Няма значение дали в него пише ОБИЧАМ ТЕ, ЛИПСВАШ МИ ИЛИ ИСКАМ ТЕ! Най-важното е да е от сърце, а не от споменика на баба ми. Евала правя на всички, които измислят сами SMS-ите които изпращат. Няма нищо по-приспивно от звъна на GSM-a за ново съобщение. Така че ако има човек на когото държите, човек за когото ви е мъчно или просто нямате какво да правите - ПИШЕТЕ!!!!!!!!!!!

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

ami 4ovekut kito 4ete love sms-a 6te e super dovolen i ne moje postoqnno da ste zaedno za da go povtarqte

[size=10][b]

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тези "любовни смси", които са копирани от някой тъп сайт са скучни. Все едно момчето не може да измисли нищо сам. Таа исках да кажа, че не ме кефят. И всичкото това обичам те, което се повтаря постоянно. На мен би ми било много по-приятно, ако човека до мен ми го казва по-рядко, но с повече чувство и да знач, че е искрено и заслужено. Просто не харесвам лигавите истории.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

ДА обичам да получавам такива смс-и но не от типа копирай и прати.Самия жест когато през нощта към 3 се събудиш разярена че телефона ти звъни с мелодията за смс-а /заейки от кой е/ и в смс-а прочетеш няколко мили думи които наистина мога да стоплят сърцето ти,това е идеята на всичко поне според мен.Не да пише нещо изтъркано както знаете важен е жеста и що се отнася до мен оценявам го.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Откъде изровихте тая тема отпреди 5 години бе
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

ооо,аз си обожавам смс-те имам 220 ии няма да ги изтрия за нищо на света...
    Аз си ги пазя,защото в тях е изразена цялата му любов към мен(не че не ми го е казвал и в очите,де) ,ама не знам..чесно казано,нямам много точно обяснение,но си ги обожавам..

Цитирай Първоначално написано от Г0ст
    А какви SMS-и обичате да получавате от любимия когато сте далече от него--весели и шегувити, мрьсни или нещо от сорта на Обичам те! - Казвам го високо и ясно, с толкова нежност и топлина. Две думи свързани толкова тясно, защо две сърца не се свържат така?!
    Да ми каже колко му липсвам аз и всичко,което правиме заедно..

Не ми харесват тези смс-и, които са по сайтовете. Предпочитам сам да го е измислил...

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Търсех си рингтнове за смси в гугъла и темата ми се стори интересна, и реших да отговоря. Не гледам от преди колко години е.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен
    Град
    <3
    Мразя лигавите спомени,лигавите хора и лигавщините. Оо
    Повече бих се зарадвала на нещо спонтанно,кратко и ясно като например "Постоянно си мисля за теб : )" , "толкова мн искам да те гушна" , "не ми излизаш от главата" ...придружено с някое друго човече,прегръдка или целувка. ^_^ Дори бих се зарадвала на смс в 2 през ноща с нещо такова от колкото на нещо лигаво и банално.. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

хахаха леле ама много наблюдателни има...

Град
    [На Метри От Земята]
    сладко е това с смс-сите, особенно като се събудя и видя някой смс от сорта "Обичам те" или "Ще те изям" ...
    Просто аз

Еми смс-ите ме радват много когато не мога да се видя с любимия човек

Цитирай Първоначално написано от Baccara
    Няма ли да се зарадваш ако вечер преди да си легнеш получиш едно смс-че с нежни думи от любимия човек?
    +1

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Г0ст
    Цитирай Първоначално написано от Baccara
    Няма ли да се зарадваш ако вечер преди да си легнеш получиш едно смс-че с нежни думи от любимия човек?

А ако го получи след като е заспал и ти го сьбудиш.Дали пак ще се зарадва така
    Да ще се зарадвам много.Даже ми е много хубаво нощем в 3 - 4 да се сети да ми прати някой смс с някви глупости вътре даже.Моя ме беше научил всяка вечер по няколко смс-а и сега решихме да спрем и ми липсват Наистина предпочитам да чуя думите,от колкото да ги прочета,но когато го няма и си взема да чета смс-ите ми става много хубаво.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    на мен приятелят ми ми го казва хем в очите,хем на смс и много ме радва когато чуя как ми шепне ,че ме обича,за мен също не е проблем да му отвърна както на смс ,така и директно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си