- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SMS-Любов ?!?
За мен смс-ът е нещо малко, което ти подсказва, че някой се е сетил за теб ... и когато прочета нещо мило написано от някой ми става приятно ...Но съм съгласна, че на живо е сто пъти по-добре ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
еми когато сме далече един от дръг ..ама ние сега говориме безплатноиначе предпочитам като ми каже тези мили неща в очите .. : )
Еми аз не ги обичам тея ,които са вече измислени от някой друг . . ама нещо оригинално да.Примерно вчера получих смс "Сега като си лягаш ,ще си най-хубавата ,която си ляга, като заспиш ще си най-хубавата ,която ще спи, като се будиш ще си най-хубавата ,която се буди, като се събудиш пак ще си най-хубавата ,която е будна"И това естествено ме накара да се усмихна
![]()
обичам всичко да се казва очи в очи ,но обичам да ми прати смс от сорта : лекинка,мекинка,сладки и пухкави слънце или липсваше ми (hug),миличко е:P
love is gone!
Дали пък не е адски стара тази тема![]()
Иначе е много мило да получиш мили думи на малкото екранче.Пращат ме на седмото небе![]()
Big or small, lies are lies!
Защото в последно време всички гледат как само да киснат пред компа или как да си намерят някой по интеренет понеже в реалният живот това няма как да стане по различни причини.Гадно си е ,но си е факт.Аз обичам да получавам смс-си в рамките на нормалното ,и просто ей така.Но определено е глупаво да кажеш въобще ,че по виртуалният свят е по-добре да ти кажат мили думи ,или че те обичат.![]()
аз не съм фен на СМС кореспонденцията,ако някой се е сетил в 2 часа за мен или няма възможност да ме види,за да ми каже подобна лиготия,по-добре да се обади да му чуя треперещия глас (ако го казво от сърце евентуално)... Не си ли ми казал нещо специално в очите,все 1 не си ми го казал,защото вече не е спациално. Казваш ли ми го всеки ден,все едно не го чувам.Няма смисъл да ми цитираш романи,след като само 2 думи,казани искренно,са много по-ценни...