.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Тема: SMS-Любов ?!?

Мега фен Аватара на Hilary_
    За мен смс-ът е нещо малко, което ти подсказва, че някой се е сетил за теб ... и когато прочета нещо мило написано от някой ми става приятно ... Но съм съгласна, че на живо е сто пъти по-добре ...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    За мен смс-ът е нещо малко, което ти подсказва, че някой се е сетил за теб ... и когато прочета нещо мило написано от някой ми става приятно ... Но съм съгласна, че на живо е сто пъти по-добре ...
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Повече от фен Аватара на YourPoison
    еми когато сме далече един от дръг ..ама ние сега говориме безплатно иначе предпочитам като ми каже тези мили неща в очите .. : )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми аз не ги обичам тея ,които са вече измислени от някой друг . . ама нещо оригинално да.Примерно вчера получих смс "Сега като си лягаш ,ще си най-хубавата ,която си ляга, като заспиш ще си най-хубавата ,която ще спи, като се будиш ще си най-хубавата ,която се буди, като се събудиш пак ще си най-хубавата ,която е будна" И това естествено ме накара да се усмихна

Голям фен
    обичам всичко да се казва очи в очи ,но обичам да ми прати смс от сорта : лекинка,мекинка,сладки и пухкави слънце или липсваше ми (hug),миличко е :P
    love is gone!

Мега фен Аватара на vagarious
    Дали пък не е адски стара тази тема
    Иначе е много мило да получиш мили думи на малкото екранче.Пращат ме на седмото небе
    Big or small, lies are lies!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Защото в последно време всички гледат как само да киснат пред компа или как да си намерят някой по интеренет понеже в реалният живот това няма как да стане по различни причини.Гадно си е ,но си е факт.Аз обичам да получавам смс-си в рамките на нормалното ,и просто ей така.Но определено е глупаво да кажеш въобще ,че по виртуалният свят е по-добре да ти кажат мили думи ,или че те обичат.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

аз не съм фен на СМС кореспонденцията,ако някой се е сетил в 2 часа за мен или няма възможност да ме види,за да ми каже подобна лиготия,по-добре да се обади да му чуя треперещия глас (ако го казво от сърце евентуално)... Не си ли ми казал нещо специално в очите,все 1 не си ми го казал,защото вече не е спациално. Казваш ли ми го всеки ден,все едно не го чувам.Няма смисъл да ми цитираш романи,след като само 2 думи,казани искренно,са много по-ценни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си