- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък член
За ко Служи ???Първоначално написано от fuuuuuuuuuck
![]()
![]()
![]()
![]()
НА МЕНЕ ПА КУРО МИ Е ДО КОЛЕНЕ И БОЗА ПИЕМ И МАС ЯДЕМ И ЧАТ ПАТ ФАНЕМ ПОЕБЕМ КРАВАТА
Може би не са били доволни, защото ти си комплексиран и си мислел за малкия си пенис по време на половия акт.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
НЕШО СА МИ СЕ ПОЕБАЛИ СОФИЙСКИ БОКЛУЦИ!!!ИДЕМ ДА ВИ СКЪРТИИИИИИИИИИИИИМ!!!!!!!
Poseti thundersplace to4ka kom i po4vai da se obrazova6 bratle , 6te go ugolemi6 za nula vreme
pii boza![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
abe nishtu kato e malka vajnoto e da e rabotna![]()
Не е важно колко е голяма вълшебната пръчка, а колко е вълшебна !!! Това да знаеш от мен.![]()
![]()
![]()
xa az naskoro go pravix s edno mom4e koeto ne beshe osobenno nadareno no puk znae kak da go izpolzva za razlika ot drygi koito sa nadareni no puk..ne znaqt kak to4no da dostavqt udovolstvie..taka che spoko :P
да ти кажа ако патката ти е 25 санта и виснала е 15 няма да ти е много удобно нали.. пък и не те шибат тебе че да ти пука колко е голям тей че спох.. нямаш проблеми
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Човече според мене можеш да предразположиш една жена много по-добре с всички други твои части на тялото отколкото с пениса си.Любовната игра е много важна в секса и незнам защо всеки си мисли,че му е малък.Пък аз ще кажа,да секса е изключително важен в една връзка,но ако знаеш как да доставиш удоволствие на момичето и го предразположиш да се чувства върховно дори и с твоя проблем (и то какъв проблем никъв) ще устане с добри впечатления,поне така си мисля де....айде жени казвайте
![]()
15см си е съвсем нормално ве тия като искат по голям си фанат си заврат некой прът....
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
ehe moq e 10 puk sum na 13 god![]()
ne e vajno kolko golqma e pra4kata ,a kakvi magii vladee![]()
abe moq da go eba kat bqh v 6-ti klas beshe 14 santima i si vikah brei burzo raste toq we sa 4-godini po kusno kopelenceto e porasnalo samo s 3 santima we neshto da ne mi ima kva stava... ?
абе да не те ебе че неса доволни на моят съм му бил парафин и сега да не ти казвам колко е голям и пак има недоволни тъй че някой жени и десет негара да ги ебат пак няма да им стигне
Абе пич как ша си биеш парафин в оная работа бе....ти после знае6 ли туй как се маха....еи много идиоти се навъдиха...
Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера
точно така \Първоначално написано от mary_jane_666
/