.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    ZLoB
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fuuuuuuuuuck
    пии боза
    За ко Служи ???

ЮНАК
    Guest
    НА МЕНЕ ПА КУРО МИ Е ДО КОЛЕНЕ И БОЗА ПИЕМ И МАС ЯДЕМ И ЧАТ ПАТ ФАНЕМ ПОЕБЕМ КРАВАТА

Може би не са били доволни, защото ти си комплексиран и си мислел за малкия си пенис по време на половия акт.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    НЕШО СА МИ СЕ ПОЕБАЛИ СОФИЙСКИ БОКЛУЦИ!!!ИДЕМ ДА ВИ СКЪРТИИИИИИИИИИИИИМ!!!!!!!

the evil one
    Guest
    Poseti thundersplace to4ka kom i po4vai da se obrazova6 bratle , 6te go ugolemi6 za nula vreme

pii boza
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Guest
    abe nishtu kato e malka vajnoto e da e rabotna

Кебапчето
    Guest
    Не е важно колко е голяма вълшебната пръчка, а колко е вълшебна !!! Това да знаеш от мен.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    xa az naskoro go pravix s edno mom4e koeto ne beshe osobenno nadareno no puk znae kak da go izpolzva za razlika ot drygi koito sa nadareni no puk..ne znaqt kak to4no da dostavqt udovolstvie..taka che spoko :P

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    да ти кажа ако патката ти е 25 санта и виснала е 15 няма да ти е много удобно нали.. пък и не те шибат тебе че да ти пука колко е голям тей че спох.. нямаш проблеми
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Човече според мене можеш да предразположиш една жена много по-добре с всички други твои части на тялото отколкото с пениса си.Любовната игра е много важна в секса и незнам защо всеки си мисли,че му е малък.Пък аз ще кажа,да секса е изключително важен в една връзка,но ако знаеш как да доставиш удоволствие на момичето и го предразположиш да се чувства върховно дори и с твоя проблем (и то какъв проблем никъв ) ще устане с добри впечатления,поне така си мисля де....айде жени казвайте

Град
    Село.София
    15см си е съвсем нормално ве тия като искат по голям си фанат си заврат некой прът....
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Guest
    ehe moq e 10 puk sum na 13 god

Guest
    ne e vajno kolko golqma e pra4kata ,a kakvi magii vladee

Guest
    abe moq da go eba kat bqh v 6-ti klas beshe 14 santima i si vikah brei burzo raste toq we sa 4-godini po kusno kopelenceto e porasnalo samo s 3 santima we neshto da ne mi ima kva stava... ?

Guest
    абе да не те ебе че неса доволни на моят съм му бил парафин и сега да не ти казвам колко е голям и пак има недоволни тъй че някой жени и десет негара да ги ебат пак няма да им стигне

Град
    Някъде покрай пудинга
    Абе пич как ша си биеш парафин в оная работа бе....ти после знае6 ли туй как се маха....еи много идиоти се навъдиха...
    Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера

Re: Малък член

Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    Awe spoko,ne e vajno kolko e golqm,a kak go izpilzva6,i ne samo nego,zatova Gospod ni e nadaril s ezici i ra4i4ki
    точно така \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си