- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- PLS DAITE SPE6NO SYVET
Takaaaa.Haresvam edno mom4e.Ot edna poznata razbrah 4e toi ne iska da hodi s men.Oba4eeeee.....v4era iska6e da se e*em,imahme takava vyzmojnost.Toi po4na da mi se natiska.No az mu kazah 4e ne sym ot "LESNITE".I taka...Dnes tazi sy6tata poznata mi kaza 4e toi misli samo za sex i ako go napravq s nego moje bi 6te stane.No ot moq gledna to4ka:
1-Ot klasa na bartov4ed mi e.
2-Moje bi samo za edin -dva pyti i pove4e nqma da me pogledne.
3-A pyk az izpitvam samo sexualno privli4ane kym nego.
4-Mai ne si struva samo taka za edin pyt bez vryzka.
5-Toi 6te razkaje na vsi4ki.
Daite syvet kak po drug na4in,a ne samo 4rez sex moga da go privleka.PLS![]()
Priqtel e ne tozi koito ti b1rshe s1lzite,a tozi,koito ne ti dava povod da plachesh!
1. Ако си любопитна как е, направи го .
2. Ако не си, просто го зарежи (особено щом е от класа на братовчед ти)
Май първо трябва да се разбереш със себе си! Ако искаш сериозна връзка и мислиш,че ще я получиш като преспиш с него, дълбоооко се лъжеш!Съветът ми е да не му пускаш и ако не става така, просто не си заслужава! Ако пък ти е само за едната вечер,давай,но после не очаквай нищо - ще те захвърли като парцал и ще започне да пуска разни гадни коментари по твой адрес и в крайна сметка в очите на другите ще се превърнеш в к*рвичката на училището/квартала...От тук нататък изборът е твой, успех !!!
НЕ СЕ СБЪДВАТ САМО ЗАБРАВЕНИТЕ МЕЧТИ...
Ми като искаш спи с него,но не се надявай на сериозна връзка.
Как по-друг начин можеш да го привлечеш...незнам,той явно не те харесва...зарежи го!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Zareji go skupa,sama kaza 4e tvoqta poznata ti e kazala,4e toi ne iska da hodi s teb,posle su6tata ti e kazala 4e toi iska samo sex,nqma smisal,kolkoto i da go haresva6 ne si zaslujava da mu se dade6 samo za6toto ti go haresva6,toi ne izpitva moje bi ni6to kum teb i taka ili ina4e priemi go -6te te naebe i 6te te zaebe!!!
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
glei sa mackaaaaa
mojem samo da ti kajem da spi6 s negooo 6toto ina4eeeeee toi 6e po4ne da si izmislq razni gadni raboti za tebeeeeeee taka 4e sama sii re6ava666 ama tva e na6iq suvet kum tebeeeee ako si ymna 6e ni poslu6a6
axxAXXxaxXAXxaxxAXXaxXAXxaxxaxXAXaxXAxaxXA
![]()
:lo
![]()
![]()
Няма друг начин да го привлечеш, ясно е, че не те харесва. Гадно, но си е така...
И тука вече сама решаваш - искаш ли да го направиш с него или не? Някои хора са готови на всичко, само и само да са с човека, когото обичат (не зависимо по какъв начин ще са с него) нали все пак това носи удоволствие? Дори и да го направиш с него какво толко? Нали и двамата ще сте доволни? Стига ти да не си създаваш напразни надежди за напред де...А ако пък не го направиш просто нямаш шанс да бъдеш с него, в какъвто и да е смисъл...
Какво си избираш?
Пробвай без особени очаквания пък може и да се получи нещо.
For those who never try
They are sure to fail
iz4ukajte se i na drugiq den mu kaji 4e ne iska6 da go vijda6 poneje ne moje da te zadovoli i kato kapak moje da razkaje6 kakva nula e v legloto na nqkolko poznati
имам идея:спи с него,и гледай на всяка цна да забременееш,така ще го задършиш доста дълго до тебе,и тва е!!!![]()
Мразя тъпи и тесни девственици,дебели и къдрави момичета,лицемерието,лъжат а и водката!!!
abe izlezte na sre6ta i ako toi tragne posle da se ebete napravi go i na sledeva6tiq den ako se darji se edno ne se ponavate kaji mu 4e e bilo samo za edna no6t i 4e ne izpitva6 ni6to kam nego i v negovo prisastvie se pravi 4e vaob6te ne te ebe za nego i taka zaka4ai se s negovite priqteli i povqrvai mi nego 6te go hvane adski qd i 6te zapo4ne da izpitva nqkvi 4uvstva kam tebe deistva probvai :P![]()
zakvo ti sa nqkvi seriozni vruzki-pravi si kefa,dokato e vreme-haha![]()
Така ме е ударил хормона, че ме е страх да спя сам.
Ти можеш ли да правиш свирки?
- Не, не мога!
- Нищо, ти го лапни пък колкото можеш
sexa bez obvyrzvane e nai qk vseki moje da ti go kajeOpitai i 6te razbere6 :P
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeee nedei!6te sajelqva6 acki mnogo!ne si zaslujava!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
nqma smisal samo da spi6 s nego i podsle da ti kaje 4AO . qsno e 4e pove4e ot sex toj ne iska ot teb taka 4e po-dobre go zareji.