.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

pritesnitelno. girls, help!

sled posledniq put kogato s priqtelq mi go pravihme otkrih grapavini po malkite sramni ustni.izglejda kato razkusano, a sum sigurna 4e predi tova go nqma6e. ne sme pravili nikakvi experimenti nito sum usetila bolka ..
    i dvamata sme popritesneni. vuprosite mi sa:
    1) ot kakvo moje a se e polu4ilo?
    2) 6te se vuzstanovi li tova `razkusvane`?
    ako trqbva da se konkretizira o6te ne6to pi6ete ..pls

don`t know ..
    moje bi ima oba4e nqkoi na koito da my se e slu4valo ..

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от silver_angel
    don`t know ..
    Ами аз си мисля,че е претъркано тъй като кожата там долу е много нежна и когато примерно е по-сухичко и се наранява.
    При мен се е получвало така от претъркване,когато съм по суха,а акта е бил по-дълъг.В такива случаи се намазвам с едно кремче и за 2,3 дена ми минава.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Аз нещо немога да разбере какво точно се е случило... Имаш грапавини по вътрешноста на срамните устни? Попринцип момичето като е било девственно срамните устни са били затворени(като пъпка на роза )... И след полов акт малко по малко се разтварят(розата цъфти )... При мен поне е така А тези грапавини... немогад а си ги представя... но не е повод за притеснение, можеби това е особенност ... всяка жена си има някаква особенност отдолу... можеби преди векове, неандерталците по това са си познавали жените Вече глупости говоря Абе не би трябвало да се притесняваш, освен ако не те сърби нещо или ти пари при уриниране, ако тези проблеми се явят... отивай на лекааарррр

Според мен е по-добре да се посъветваш с лекар...

golqmo MERSI na ultra
    predpolojih, 4e e tova no se stresnah dali nqma da si ostane taka poneje dosega ne be6e mi se slu4valo.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Цитирай Първоначално написано от silver_angel
    don`t know ..
    Ами аз си мисля,че е претъркано тъй като кожата там долу е много нежна и когато примерно е по-сухичко и се наранява.
    При мен се е получвало така от претъркване,когато съм по суха,а акта е бил по-дълъг.В такива случаи се намазвам с едно кремче и за 2,3 дена ми минава.
    Мда, подкрепям. Май си се протрила.
    И на мен ми се е случвало. Ще ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си