- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pritesnitelno. girls, help!
sled posledniq put kogato s priqtelq mi go pravihme otkrih grapavini po malkite sramni ustni.izglejda kato razkusano, a sum sigurna 4e predi tova go nqma6e. ne sme pravili nikakvi experimenti nito sum usetila bolka ..
i dvamata sme popritesneni. vuprosite mi sa:
1) ot kakvo moje a se e polu4ilo?
2) 6te se vuzstanovi li tova `razkusvane`?
ako trqbva da se konkretizira o6te ne6to pi6ete ..pls
don`t know ..
moje bi ima oba4e nqkoi na koito da my se e slu4valo ..
Ами аз си мисля,че е претъркано тъй като кожата там долу е много нежна и когато примерно е по-сухичко и се наранява.Първоначално написано от silver_angel
При мен се е получвало така от претъркване,когато съм по суха,а акта е бил по-дълъг.В такива случаи се намазвам с едно кремче и за 2,3 дена ми минава.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Аз нещо немога да разбере какво точно се е случило...Имаш грапавини по вътрешноста на срамните устни? Попринцип момичето като е било девственно срамните устни са били затворени(като пъпка на роза
)... И след полов акт малко по малко се разтварят(розата цъфти
)... При мен поне е така
А тези грапавини... немогад а си ги представя... но не е повод за притеснение, можеби това е особенност ... всяка жена си има някаква особенност отдолу... можеби преди векове, неандерталците по това са си познавали жените
![]()
![]()
Вече глупости говоря
Абе не би трябвало да се притесняваш, освен ако не те сърби нещо или ти пари при уриниране, ако тези проблеми се явят... отивай на лекааарррр
![]()
golqmo MERSI na ultra
predpolojih, 4e e tova no se stresnah dali nqma da si ostane taka poneje dosega ne be6e mi se slu4valo.
Мда, подкрепям. Май си се протрила.Първоначално написано от ultra
И на мен ми се е случвало. Ще ти мине.![]()