- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- extreemeeeeeeee
Занимавам съм се със: Ски, Каяк, Кану, Рафт, Подводен риболов (води се екстремен спорт).... Преди месец навих бащата да скачаме с бънджи и ся следващият път мисля да отидемискам и да скоча с парашът, което ще ми е доста лесно, само да намеря време и да ми оредят нещата
![]()
iskam s bundji i s parashut iskam iskam![]()
![]()
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Grebane s lajica, sportno sedene, lov na 6opska salata, vozene v asansior i vartelejka.....tfa sportuvam az.....:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ами..скачане с бънджи,ски и сноуборд най-много ми харесват!![]()
miii az iskam da skocha s parashut ili da karam snoubord...mmmm![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Еми карам скйт и си му се кефя ест веднъж си чупих ръката преди около 2 месеца скейта излетя и ме прасна в главата точно м/у очите (доста кръв изтече) ама не се отказвам тая година ще карам и сноъборд мам огромно желание да скоча с бънджи и общо взето тва е
Eei ^efas^,s teb mai sme kolegi otnosno sk8-a,aПървоначално написано от ^efas^^
Ot kude si?4e koi znae..ako si ot Pleven ili Sofiq moje i da se znaem :P
Бънджи и парашутизъм,макар че до сега не съм се престрашила да ги изпробвам![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Обожавам ги! Бих пробвала какво ли не само заради адреналина! Дори да ме е страх, нали точно в това е тръпката? Но все още не ми се е отдавала възможност.
obojavam gi.....nai se kefq (ot tia koito sum probvala ) na snowboard -ve4e vsqka zima ..ne propuskam , bunji - taka si preodolqh straha ot visoko i ve4e mi e napravo fixideq , motox - to tva beshe pokrai edno gadje i ot togava nesum ............ a ina4e si me kefqt vsqkvi takiva gluposti koito vdigat adrenalina
![]()
hihihi ...samo 4e ne e li "sinhronno grebane s lujica panica " .......... a i za vurtelejkata sum suglasnaПървоначално написано от Momchence
mnogo e sladursko
*btw zabravih da kaja 4e mi se sportuva extremno zasqdane v asansior gotin batko![]()
PARKOUR(FREE-RUN) 4 LIFE
i na vsi4ko nenrmalno koeto moje
da me nakara da poludeq hahah
dve raboti si4ko svarzano s koleleta ne samo bmx i est skokove vav voda ot viso4ko![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Искам да скачам с бънджи. Много ме е страх ама съм и много навита!
Определено бънджи...
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Еми аз се занимавям с много екстремни спортове: Ски (днес тябваше да ходя, но..), Подводен роболов, малко съм карал колелета из горите, но съм пробвал, карал съм каяци и кану, Аз съм един от 5-те първи българи които се пуснахме в рафт в България, Мечтата ми е да скоча с бънджи (вече навих бащата да ходим да скачаме) и парешут, но там работата е по-сложна.
ei polovinata kazvate i koe ste probvali mai sam ot malkoto, koito se kefqt na ekstremnite use6taniq ama ne sa probvali nikoi extremen sport ina4e iskam da ska4am s para6ut, bunji. da probvam da karam snowbord![]()
ми аз искам да скоча с бънджи
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
bundji,sk8,snoubord....po4ti vsi4ki
In the middle there is no beginning and no end...
Бънджи
i mnogo,mnogo,mnogo iskam da opitam
LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....
парашутизъм