- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много малко котенце!
Здравейте на всички! Подарявам много малко котенце, което се събира в шепата ми. Трябва да си намери дом спешно. Котенцето е момиченце шарено е има красиви сини очи. Обезпаразитено е! Побързайте! БЕЗПЛАТНО! благодаря!
Колкото шепата ти?
Тва ще мре.
Прибирала съм такова, защото майка му беше блъсната от кола и нямаше кой да го храни с мляко, а братчетата му бяха разкъсани от кучета.
Тогава бях малка и нямах никакви познания и хранех котето с кравешко мляко, което не е никак хранително за малките котенца - нещо, което научих наскоро от книгата ми за котките.
Малките котенца следва да се хранят само с котешко мляко. Не знам дали се продава във ветеритарни аптеки, ама сигурно има някакво сухо, което да приготвяш и да му даваш.
Вземи го спаси, защото ако е наистина толкова малко, ще умре само. При мен така стана. Една седмица издържа и после бавно и постепенно умря. Във фаталния ден го заведохме на ветеринар, защото бяхме учудени, че не е жизнено като предния ден и едва ли не е с единия крак в трапа. Той обезателно ни каза да го нахраним с котешко мляко. Ние бяхме wtf. И котето почина.Беше много травмиращо за мен, защото мислех, че ще успеем да го спасим, или че досега сме го спасявали с кравешкото мляко.
Не прави глупости да го продаваш, ами го спаси. То е малко и не може още да яде твърда храна, а всякакво друго мляко, освен котешкото, няма да е хранително за него и ще предизвиква диария. (на котките не им понася козето/кравето мляко, защото не могат да смелят лактозата)
И котето е синеоко, точно защото е още МНОГО малко. Всички малки котенца са синеоки, после си променят цвета на очите, особено ако не са породисти. Щом още е синеоко, го отписвай, в случай че го подариш на някой, който сигурно ще е и той толкова невеж.
Гледай да го спасиш. И чудно как толкова малко животно сте го обезпаразитили?:О
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
от къде си![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
от русе съм и може би твоето коте е умряло защото се е отровило то не може да ходи само до тоалетната така че... съжелявам за твоето, но при мен няма да стане така!![]()
^ недей да си мислиш така...а jghgh е напълно прав/а,отивай спешно да търсиш котешко мляко,после му намирай дом...
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
Не се инати ,няма полза от детски позитивизъм.![]()
Слушай патило и прави каквото ти казва .Все пак е живот и щом си го прибрала носиш отговорност за него.
Мда, пък и на всички в тоя живот дните ни са преброени.. Защо това коте да изпусне шанс да живее, като може да има един хубав котешки живот 8-10 години и да му е добре, а не да умира младо.
Не ми се е отровило котето, просто беше малко и имаше нужда от майчино мляко или поне подобно на майчиното (а както казах, кравето/козе млякото не е и процент подобно на котешкото)
Ти вземи го подари, пък след седмица-две като се умори котето от глад и евентуална диария, питай човека какво е станало и не бъди учудена ако разхлипан ти съобщи, че не е оцеляло животинчето.
пп. Или поне ако ще го подаряваш, го подари на отговорен човек и го инструктирай за котешкото мляко - да отиде да търси! Казвам ти, малцина знаят с подробности за котките, може и да не му потърсят кот.мляко, да решат и те да хранят с краве/козе и гледай к'во става..
Хората тънат в огромни заблуди относно тези същества. Масова е заблудата с млеката, които дори навреждат... и то не само на малки, но и на големи котки!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
виж кво аз съм се погрижила за котенцето хранено е с котешко мляко не съм си и помисляла да му дам краве или козе знам достатъчно за котките малкото котенце вече се е стабилизирало и на ветеринар е водено тъй че ако обичаш не ми наливай акъл в главата аз не те моля за съвети аз питам ако някой иска котенце че му го подарявам не съм те молила за никакви съвети!![]()