- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- roditelite i sexa...
Iskam da vi pitam govorite li otkrito s va6ite roditeli za sexa,
te znaqt li 4e vodite polov jivot,kogato razbraha kak go prieha,kakvo vi kazaha i t.n
mi moite znaqt,ama as sum golqma![]()
![]()
i moite neznaqt, ne im trqbva..
Моите само предполагат и се базикат понякога
е стига ве...само аз ли не си говоря с на6те...те хорицата може би се досе6тат ам сигурно им се иска да вярват 4е съм..невинна....се пак аз сам тяхното..малко...моми4енце...
...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...
хех се6там се един приятел вика6е...4е ако разбере 4е приятелката му е бременна и е моми4е...дирекно 6е го махне хехе,вика по добре мом4е...4е после ако е моми4е трия избия вси4ки мом4ета,как 6е ми ебат детето....аз 6е го гледам да ми го ебат простаците,хехе,тва в кръга на 6егата ам се пак и на6те родители малко от малко разсъждават така
...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...
E da de ma ako mom4eto oburne rezbata.........???
11 to4ka ot pravilnika!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
Emi az lichno ne govorq s tqh po tazi tema ili to ako govorq sa nqkakvi syper obshti i vmetnati neshta..Nito te sa imali jelanie da pogovorim,nito az..A i nqmam nyjda tochno s tqh da govorq zatova.
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
Mi az dosta si spodelqm s moite, shtoto te sa gotini hora, a i taka mi imat povechko doverieZnaqt, 4e pravq sex s gadjeto si, ama nie hodim ot mnogo vreme, taka 4e to e normalno. Prieha go OK, shtoto predpolagam znaqt, 4e ne mogat da me sprat, a samo da mi pomognat da go pravq po bezopasno. Makar 4e oshte ne sym im kazvala neshto ot tipa: "Q daite kinti za prezervativi 4e mi svyrshiha djobnite." :P
Be angel, Be devil, Be fame
Не говря с родителите ми за секс. С баща ми сме засягали темата, обаче твърде бегло -> те май го смятат за нещо твърде интимно![]()
Естествено, че знаят -> достатъчно съм голяма за да си поема отговорността за евентуалните последици, те ми вярват и знаят, че не бих направила нещо необмислено и безотговорноМи нищо не ми казаха, когато разбраха... всъщност аз не знам откога точно знаят, ама сигурно още от самото начало -> тогавашното ми гадже беше на 33, не е логично да не правим секс просто
![]()
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
Домакиня - вкъщи;
дама - в обществото;
курва - в леглото.
az poprincip govora bez zadrujki,,
na 19 sum imam gaje,,,,dose6tat se razbira se,,,,ta nali i te sa minali po tozi put
: AMG Corporation
::
Da ti kaja posledniqt pat daje tatko mi ze prezarvativite 6toto ne mi se obli4a6emalko diskonfortno mi be6e ama
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
aaaa ne mersi
nqma nujda da govorq s tqh za tva
az po princip za ni6to ne govorq s tqh i taka mi e po dobre
neka si jiveqt na predpolojeniq
znaqt 4e nqma da napravq nqkoq velika glupost
e az moje i da q napravq ama te nqma da razberat![]()
no predpolagam 4e se dose6tat za istinata
Give me your best shot motherfucker!
Родители те ми със сигурност знаят, че правя секс, защото съм на такава възраст вече ( 18г ), че е съвсем в реда на нещата.
И все пак не говоря с тях на тази тема, просто не са ни такива отношенията.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
sushtoto e i pri men samo deto az sum na 19Първоначално написано от Гал
: AMG Corporation
::
a maleee stia leki raoti e hora .... kak 6i govorq s na6te - nqmam godini o6te....
ba6ta mi ako razbere ... maleee hi4 ne mi se misli
nekasa4a^![]()
Ami na6te znaqt 4e vodq polov jivot... nie i predi da zapo4na govorihme za tova... kak razbraha - ami setiga se, to ne e trudno, a kak go prieha - ami normalno, vse pak vse nqkoga i tova se slu4va, prosto mi kazaha da vnimavam i da go pravq bezopasno...\awe na6te sa to4ni hora :P\
The art of love is not to let your heart get broken !
abe nashte znaqt i me bazikat qko da vi kaja ne e nujno vashte da znaqt za kvo stava na vupros she sujelqvate!!!!
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
az pyk s nashite newijdam kwo ima da goworq
karam si gadjeto w nas w moqta staq swyshwame si rabotata i i wikam edno taxi posle spa... nashite daje i nikoi da nqma pak ne mi preparwat w staqta pyk ako ne se pribera 3-4 dni togawa mi zwanqt na gsm-a da me pitat kyde sam![]()
Оооо, наще не знаят, а и не мисля да разбират скоро време...Може би след 3-4 годинки, като стана на 17-18 тогава може би ще разберът...
Обаче веднъж се получи малък фал и мисля, че майка ми се досети...и все пак...не е засягала тая тема, само ме разпитваше разни работи...Абе тя може и да си го мисли на ум тва, но 100% го отхвърля и се успокоява...Е, щом така и изнася...![]()
Е добре де... Защо разговорът с родителите за секс да трябва да е страшен??? Аз водя полов живот от 3 години и родителите ми знаят от самото начало... Как разбраха ли??? Ами чантата ми падна от закачалката и съдържанието и се изсипа на земята... И вътре имаше кутийка презервативиТрябва да са леко малоумни, зада не разберат...
А от тогава си говорим на тази тема често =)
Единствения дискомфортен момент е, когато се приберат и гаджето е вкъщи, или пък когато майка ми забележи, че ми закъснява и се шашка повече и от мен =)
Fuck what I said it dont mean shit now...
Fuck the presents might as well throw 'em out...
Fuck all those kisses, they didn't mean jack...
Fuck you, you hore, I dont want you back!
Znaqt, 4e sam go pravila sas priqtelq mi, s koito sam ve4e godina i mesec, no 4ak da im govorq za tova - ne...
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
правих секс за първи път миналата година, а наште разбраха едва преди месец и нещо. майка ми и сестра ми не са от хората, с които може да се говори на секви теми. особено пък мамка ми. и не казаха нищо и двете, като разбраха - просто свиха рамене и продължиха да си гледат "дързост и простота".![]()