- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- roditelite i sexa...
аз като правих секс за първи път нямах търпение да разкажа на нашите. с майка ми сме говорили за секс още когато бях на 14 години, а преди месец баща ми ми даде пари да иотида на гинеколог и да си взема противозачатъчни щото според него били по-сигурни. супер си ме кефят с тях можа да говоря за всичко.![]()
Животът е шарен!
ЕФИР 2!
napalno otkrito govorq s maika mi na taq tema,kogato razbra samo kaza da vnimavam i ponqkoga kato mi zakusnee se 6a6ka mnogo,tq e super 4ovek s neq moga da govorq za absolutno vsi4ko
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
Аз разговарям с майка ми за абсолютно всичко и темата за сакс никога не ни е била тема табу![]()
s moite ne sme govorili na tazi tema, prosto te ne sa se opitvali nikoga da govorq s mene na tazi tema.
Хехе...точно пък за това ще говоря с тях!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
mi moite znaqt,ama as sum golqm znaqt, 4e sam go pravil sas priqtelkata mi kato sam ve4e godina i mesec![]()
ami az do sq s nashte ne sum govorila za sex-a.ama imah edin zdravosloven problem i trqbvashe da hodq na genekolog..taka 4e maika mi predi ako e predpolagala 4e vodq polov jivot...e to sega ve4e e sigurna i ot vreme na vreme me bazika...ama samo tva.nishto ne mi e kazvala nito sme govorili seriozno za sex-a
Edva kogato neshto si otide,Edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi i zapochvash da tujish! i mukata ot strashnata razdqla dulboko v surceto ti gori i razbirash che za nego si jivqla, za neshtoto s koeto se prosti!!!!
Ами...мойте родители...те знаят, че правя секс, все пак съм на 17 години - нормално е!
Но секса е отговорност и поредната крачка, която ни прави големи и сериозни хора!
На повечето родители им се иска децата им да си останат деца завинаги и да не се сблъскват със ериозния живот! Ето защо сефтето и секса като такъв са таралеж в гащите на мама и татко![]()
Ami znaqt horata, sled kato mi vidqha smu4kite 2-3 pati i vzeha da se bazikat ni6to 4e sam 88Tova e savsem normalno ne6to!
vajnoto e da ne ebe6 roditelite
Moderated by Aia
11 tochka ot pravilnika!!!
Blagodaria za vnimanieto!!!
nz hora to vse ki si znae roditelite,no........ne smqtam 4e e tolkova stra6no
az s na6te(i dvamata)si govorim na ABSOLUTNO VSQKAKVI TEMI vklu4itelno i za sex.tova opredeleno ne e tabu.daje ot izvestno vreme zapo4nah i s tqh da si govorq taka kakto s priqtelite si-da se bazikam na taq tema i se hilim trimata stavat mn gotini momenti!![]()
![]()
Mi s maika mi sum si govorila za sexa, ama e malko staromodna, normalno e..I znae gore - doly kakvo pravq, no nikoga ne me e pitala direktno ,za koeot i blagodarq!!! A ba6ta mi - toi izob6to ne znae dali si imam gadje, puk kamo li dali pravq sex... I taka e po-dobre! toi me misli za 1 klas o6te....
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Аз мисля, че родители са наясно за тва, какво праят децата им.. ос0бен0 за Секса! Те ако знаят че имаш гадже, и си на повече от 14 което може би за някои родители е недопостима възраст за секс.. но нали ги има сякви ше се сештат че го правите! + Тва.. Възрастен човек като види как се обличат младите хора.. и му става пределно ясно!
bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!
[b]az pa ne sum govorila i ne znae 4e pravq sex. i kak da znae kato sum devstvena![]()
![]()
![]()
ps:aneD ako ti ili BSG kajete ot kolko vreme ste zaedno 6te go 4uem za pruv put!
Любовта е най-висшата степен на омразата
ammmmmmmmmm az pak sam govrila s maika si za tova tq znae 4e sam go pravila.Pak i sama se doseti za6to vse pak gadjeto mi e po golqmo s deset godini ot meni enromalno da pravim sex sled kato hodim ve4e devet meseca.I me e pitala kak mi varvi seksa i az ob6to vzeto i kazvam dobre vsimisal ne se zadalbo4avam v obsajdaneto.A i vse pak tq mi e maika i me obi4a edvali bi i bilo priqtno ao po4na da i razkavzvam kade sa mi se praznili d ai obqsnqvam za svirki i drugi taiva ne6to.Ne 4e ne gi e pravil ano znam 4e nqma da i e priqtno da gi 4ue tezi ne6ta ot men za6to 6te i se stori izvrateno 4e to4no na neinoto momi4e pravqt takiva ne6ta
emi maika mi i sestra mi znaqt za men na maika si kazah v denq v koito go napravih ne che sum durjala da znae no tq znaeshe che shte hodq v edno momche i me razpitvashe da ne stanelo neshto ala bala i az i kazah mi kato stane .... she stane i tq mi se usmihna i mi posochi shamar i mi kaza bez taka da stava ama se smeeshei kato se pribrah me pochna razpita ko stana stana li neshto ? vikam da i tq i k`fo boleshe li te vikam mnogo i tq kruv imashe li a az neznaeh dali trqaa da ima i i vikam ne itq kak taka ne znachi ne te e otvoril i posle se vidqh i imah kruv i i kazah i t`fa si beshe a i me pita dali s prezervativ sme go pravili kazah da i t`fa e nito mi se kara nito nishto s liubopitstvo me razpitvashe ama inache sme si govorili i otkrito i znae che sum pravila svirki i che sa me lizali i tq se smee
ama se radva che mi e kef
i taka
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
DAm mn qsno ama maika mi e super pe4enaina4e ba6ta mi ne znae za kvo staa vapros hxuaxa :P
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
hahaa mama razbra po4ti ot samoto na4alo...(biah na 14)..i stana slu4aino i incidentno..ne iskah da razbira - pone oshte tolkova rano ama hodeh s momche po golqmo s 8 godini ot men...
ama sega ne sujalqvam - s nikoi drug ne moje6 da govori6 taka kakto s roditel ako ne mu spestqva6 ni6to i ne go luje6...Vse pak tova sa hora s opit!
p.s.kakto nqkoi gore kaza...gadno e samo kato mi zakasniava 6toto i tq se spi4a)
Ами аз не съм сигурна дали нашите знаят, в смисъл такъф стана веднъж въпрос за това, когато трябваше да ида с майка на гинеколог, ама тогава не посмях да им кажа и отрекох, защото и без това татко (щото с майка по не мога да си говоря) каза, че според него съм била малка, но все пак си мисля, че може и да подозират, пък и то си е нормално в крайна сметка.
Иначе не говорим чак толкова много за секс, но не е някакъф проблем между нас![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
zavijdam na vsichki koito kazaha che mogat da govorqt za tova s roditelite si.ne znam dali osuznavate no imate neshto za koeto mnogo hora na nashata vuzrast(vkliuchitelno i az) mechtaqt.imalo e momenti v koito tolkova mnogo sum se nujdaela da pogovorq s nqkoi ot tqh dvamata no uvizatova se opravqm sama
![]()
AMI AZ GOVORQ S MAIKAMI AMA TOCHNO TAZI TEMA NE SME ZASQGALI DA VI KAJA CHESTNO NE MI I TRQBVA NQKAKSI KOMFYZNO E DA GOVORQ S MAIKA ZA TAKIVA RABOTI PREDPOLAGAM CHE ZNAE AMA NE SAM Q PITALA NITO TQ E PODHVASHTALA VAPROSA![]()
am zavisi!govorq ama ne prekalqvam ne moga da otida da kaja na maika naprimer- sno6ti ma ebaha a az praih svirki! suobrazqvam se takaaa!
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
Vna4aloto maika mi samo me predupredi da izpolzvam prezervativi i ako iskam da vodq redoven polov jivot da mi zapazi 4as pri genekologa si za da me pregleda.Tova be6e vsi4ko,tq e qka pi4ka![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Emi na6te ne me pitat dali prava sex ili ne i az ne zasqgam temata!
Всеки път печеля,освен когато губя,но това не се брои!