.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    Ne..i spored men tova i ne e normalno..ne moje da sedna da si govorq s mama kak pravq svirki na gadjeto si ili..nqkvi takiva!!!Mnogo e tapo nqkvo i nepriqtno..te 100% znaqt kakvo pravim..no predpo4itat da ne govorqt snas otkrito!!!

nashte ne me razpitvat, i az ne sym umrqla ot jelanie da govorq s tqh de...samo ot vreme na vreme puskat nekvo pazi se vnimavai i t.n.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Re: roditelite i sexa...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Iskam da vi pitam govorite li otkrito s va6ite roditeli za sexa,
    te znaqt li 4e vodite polov jivot,kogato razbraha kak go prieha,kakvo vi kazaha i t.n
    hahaah kato zavedesh nekoq madama vuv vas da spite te dali ne se seshtat kakvo pravite govorite si sigurno TE SAMI SE SESHTAT SE PAK I TE SA GO PRAVILI NA VREMETO TAKA CHE SPOKS!!
    Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Ami da ne sym luda da govorq s tqh zatva!?!?Edinstveniq mi rodnina,s koito govorq za tova e brat4edka mi,tai 4e roditelite mi da se spasqvat!
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    az govorih s mama predi okolo sedmica za tova.....tq me popita dali iskam sega6noto mi gadje da mi e pyrviq i az i kazah 4e ne sym sigurna...kazah i 4e ve4e tqloto i psihikata mi sa gotovi za tova,no tyrsq pravilniq 4ovek...i taka stana mi mnogo hubavo 4e si pogovorihme...mislq,4e 6te kaja pone na maika mi kogato se slu4i! a za ba6ta mi....4oveka tolkova se trevoji za men 4e nz dali moga da mu kaja i dumi4ka po-dobre toi da e v nevedenie... pyk i mama sigurno mu kazva :P

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Ave az sym pogovorval malko s nashta ama nishto novo ne mi e kazvala a i za prezarvativite sme si govorili malko s neq baq raboti razbra.Se pak po tqhno vreme e tq ne e polzvala :}} Za tva i sega vi pisha tuka (sheguvam se )

Ами аз една седмица, след като го напавих, казах на майка ми и тя ме попита "И как беше?"
    та така.Моята майка е най-доБрата ми приятелка и знам, че винаги мога да си споделя с нея
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Супер фен

:)

ne posmqna da mi kajat ni6to poneje znaqy 4e kakvoto i da mi kajat as si go znam ba6ta mi me pozdravi mai ne be6e zapodozrql :P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Моите само предполагат и се базикат понякога
    I mopita neznaqt i predpo4itam da e taka 6e zemat da si dokarata nekoi infarkt
    FraKE 420Crew!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си