- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- roditelite i sexa...
Ne..i spored men tova i ne e normalno..ne moje da sedna da si govorq s mama kak pravq svirki na gadjeto si ili..nqkvi takiva!!!Mnogo e tapo nqkvo i nepriqtno..te 100% znaqt kakvo pravim..no predpo4itat da ne govorqt snas otkrito!!!
nashte ne me razpitvat, i az ne sym umrqla ot jelanie da govorq s tqh de...samo ot vreme na vreme puskat nekvo pazi se vnimavai i t.n.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
hahaah kato zavedesh nekoq madama vuv vas da spite te dali ne se seshtat kakvo pravite govorite si sigurno TE SAMI SE SESHTAT SE PAK I TE SA GO PRAVILI NA VREMETO TAKA CHE SPOKS!!Първоначално написано от Анонимко
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
Ami da ne sym luda da govorq s tqh zatva!?!?Edinstveniq mi rodnina,s koito govorq za tova e brat4edka mi,tai 4e roditelite mi da se spasqvat!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
az govorih s mama predi okolo sedmica za tova.....tq me popita dali iskam sega6noto mi gadje da mi e pyrviq i az i kazah 4e ne sym sigurna...kazah i 4e ve4e tqloto i psihikata mi sa gotovi za tova,no tyrsq pravilniq 4ovek...i taka stana mi mnogo hubavo 4e si pogovorihme...mislq,4e 6te kaja pone na maika mi kogato se slu4i! a za ba6ta mi....4oveka tolkova se trevoji za men 4e nz dali moga da mu kaja i dumi4ka po-dobre toi da e v nevedenie... pyk i mama sigurno mu kazva:P
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Ave az sym pogovorval malko s nashta ama nishto novo ne mi e kazvala a i za prezarvativite sme si govorili malko s neq baq raboti razbra.Se pak po tqhno vreme e tq ne e polzvala :}} Za tva i sega vi pisha tuka (sheguvam se )
Ами аз една седмица, след като го напавих, казах на майка ми и тя ме попита "И как беше?"![]()
та така.Моята майка е най-доБрата ми приятелка и знам, че винаги мога да си споделя с нея
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
ne posmqna da mi kajat ni6to poneje znaqy 4e kakvoto i da mi kajat as si go znamba6ta mi me pozdravi mai ne be6e zapodozrql :P
![]()