- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всеки с1с своето..
Реших да направя темата, дано я няма и не се повтарям..
Значи.. нека всеки напише за себи си с какво е най-доб1р...
Някои имат дарба да рисуват, други да б1рничкат по PC-тата, трети практикуват екстремни спортове..схващате замис1ла нали..
Само аз ли съм пълна бездарница...
![]()
Имах напъни да рисувам, след седми клас щях да кандидатствам с рисуване, но поради абсоклютния конформизъм ,който ме обзе, отидох в езикова гимназия. Не съм рисувала от години.
Пишех стихове, умряла работа вече...
Имах добър потенциал да стана плувкиня... Много бях добра (7-8 клас някъде)...Фанах синузит, а когато се оправих, сестра ми хвана гъбички от басейна. Не се записах пак...
Тъкмо взех да се оправям с тренировките по волейбол, и един контакт гръмна в ръцете ми, 4 месеца с бинт...
Имам голямо желание да се занимавам с какво ли не, и нищо не правя по въпроса...![]()
Абе плужек отвсякъде.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Тц-тц,даже в самото заглавие има правописна грешка.
В какво съм добра?
Мога да рисувам добре..аммм добра приятелка съм(ако това се брои де),тренирала съм 12г худ.гимнастика и далеч бех стигнала..
в какво не съм добра..мм много съм зле по руски..като отворя капака на колата знам само къде да налея вода за чистачките..
и други 'таланти' имам,ама не се сещам сега..
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Във всичко с което се захвана съм неповторим и уникално добър
Сетих се! \
/ Лесно уча езици. Добре знам английски и немски, оправям се горе- долу с френския... Лесно ми е да помня думи и такива неща... Само руския ме мъчи сега, защото е прекалено близък до българския и стават много обърквации, а и защото адски много ме мързи да се занимавам с него...
Хайде да врътнем някакъв бизнес.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
До този момент не съм открил нещо, в което да съм толкова добър...или поне не го осъзнавам.
![]()
с нищо особено. а дори и да има... все ще се намери някой по света, който се справя по-добре от мен.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
малееее до болка познато аз съм същиятПървоначално написано от rosskata
![]()
![]()
С бараникане по компа,баскетол(много съм добър),рисуване,зоология и още няколко но се отличавам с 1 изключителен мързел съм![]()
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
ами в рисуването и много съм добра в литературата...
В много неща не съм добра.Но знам че най-добрите идеи ще дойдат от моята глава![]()
И аз съм тъй.Първоначално написано от пор
Еми мене ме бива в тениса (на корт)!То това ми е хоби,и може би приэвание![]()
[size=7][b][u]fosse cos
В кво ме бива ли... хм..
Цял живот (или поне от 10на год.) се занимавам основно с компютри и И-нет. На времето се занимавах и с разни писаници, обаче ся съм остайл тая ми черта мноо на страни, нямам време. В кво др. ме бива .. мм.. мноо говоря, обичам да говоря, падам си малко дървен философДаже мн. хора са ми казвали, че съм бил сладкодумец (не е хвалба), щот не само мацетата... мии.. приятели, нашите ако щете.. Др. др.. историк си падам малко, космоса също го владея що годе, както и малко от физика и химия. Общо взето тфа са ми интересите.
Не съм добър в мноо неща. Като например в плуването. Хвърлящ ме в басейна и потъвам кат Титаник на секундата , хехеС математиката същото нещо, все едно да ме караш да ти чета сутрешната преса в Индия. Сигурно има и мнооо др. неща, и няма как, не съм перфектен, ма ся не се сещам
![]()
Vsi4koooAmi prosto sum vsestranno razvita li4nost i 4estno da si kaja su u4udvam kak moje da sum tolkova dobra
Umeq da peq,da tancuvam,da risuvam,da u4a 4ujdi ezici,adski artisti4na sum, mnogo mi se otdava sporta-burza i plasti4na sum,biva me vuv vsqkakva nasoka,pravq gotini masaji,a,da,i svirq na piano...o6te o6tee , ami ob6to vzeto za tova se se6tam sega
![]()
Ама скромна беПървоначално написано от ponichka
Умря циганката дето те хвалеше,а?
Molq,molq? Ko mi se durvish,be! Az spodelih za umeniqta si,a ti mi se praish? Q se stegni malko!Първоначално написано от rosskata
Правя ти се... Хах. Аз си казах че съм талантлива колкото един галош...Първоначално написано от ponichka
Просто отбелязвам силно развитата ти скромност
![]()
Dae dobre ,rosskata![]()
Ми кат се замисля...обичам да рисувам,ама не ми се отдава кой знае колко![]()
П.П-какво означава с"едно"с/от заглавието/![]()
тва е модерният начин да напишеш буквата "ъ".Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ами добра съм в рисуването.преди ми беше страшно хоби,но сега не ми остава много време,а и в училище нямаме изобр.изкуство...от доста време не съм практикувала...
мога да пея,въпреки че повечето не знаят,тъй като много обичам да се правя,че не мога да пея и да им дразня слуха.честно казано срам ме е да пея пред много хора.
4 години съм се занимавала с народни танци.преди това и съвсееем малко с балет,но разбрах,че това не е за мен.![]()
в даскалото по всичко имам отличен успех,но само аз си знам в кое съм най-добра-езиците(Английски и Немски) и Литературата.другите просто не ме влекат...
ама и аз излязох много "скромна"![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Сега най-големият ми успех е в математиката- три пъти бях първа в областта тази година на националната олимпиада и тестовете, по биология съм номер едно само на училищно ниво, пиша стихотворения, мога да пиша на Тенгвар, говоря английски....
Мога да пея като Анджела Госоу и въртя яки хеликоптери.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Първоначално написано от Muse_of_Madness
ако можеш и мусакичка да правиш те зимам за жена.![]()
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
^Който готви мусака, става яка жена!!11
Аз...май мога да пиша хубаво стихове, книга ако имам въображение, що-годе пиша ревюта на албуми (метАлни)...Сигурно и други неща мога да правя добре, де да знам...ако нещо ми стане интересно мога да науча всичко за него и...стига толкова ;p
си меташ косата кат обезглавен.тва и аз го мога,щото е дълга,гъвкав ми е врата,но за ваша жалост не съм закУравял метул..Първоначално написано от exploitedteen
инак тука сме големи таланти събрани..
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...