- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Asociacii
otcystfiq ;}
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
klasna/klasen
sladur
Любовта е най-висшата степен на омразата
;}} roshaf
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
таралеж
(-Татко, с какво се хранят еднооките смоци?
- С таралежи и малки котенца, синко.)
п.с. този виц ся си го измислих
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
xaxaxaxaxaxa dooooooooobur siПървоначално написано от SanDRo
...taralej bodli4ki
Sladurana
dulga kosa
metla-->lopata
4istene
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
bokluk
1.nqkoi hora minavat burzo prez jivota ni.drugi spirat za mig i ostavqt dirq v surcata ni.posle nikoga ne mojem da budem su6tite.
2.Jivei v nastoq6teto,a ne v minaloto i bude6teto 6te ti se otblagodari!
az
nepoznata
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
непозната tedi{P}{P}{P}
sladurana :P :P :P
bonbon4e
Любовта е най-висшата степен на омразата
qgodka
червено
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
roklq
bal