- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Posledniq sms koito polu4ihte
;}Tyk napi6ete posledniq sms koito ste polu4ili..
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
"Piratin4e toku 6to ti polu4ih pismoto mnogo me trogna naistina!blagodarq OBI4AM TE!v nai skoro 6te ti otgovorq"
Ot moqta nai-dobra priqtelka
"Snimkata ti e pred mene sega! Mamka my iskam te na jivoooo!!" ot edno mom4e v BG![]()
"nameri na4in da se izmukne6 i ela"-ot edno mom4e koeto iska6e da otida na edin kupon v 2,00h![]()
"Ами питам, защото от тук не се виждат, а искам да знам" (става въпрос за звездите)![]()
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
Домакиня - вкъщи;
дама - в обществото;
курва - в леглото.
Току що чух нашата си песничкаВсе едно си до мен. Таками действа! Много хубаво усещане! Една много силна прегръдка имного слънчево настроеие от мен
![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Milo mn te obi4kam spinkai i si misli samo za men
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Ot lUbo:Shte te ybiq kak mojesh tochno togava da mi zvynnesh onazi shteshe da mi iskara zyba bicham te i leka nosht![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
"e dobre de...obeshtavm che nikoga pak nqma da se poluchi tAka.syjaliavam sbyrkah.prosto mi milichka" ot nai-dobria mi priaTel
![]()
в топла нощ през юли
"Sled kato tvurdish,che me obichash bi trqbvalo da si gotova na vsichko.I tezi prechki koito mi izbroi ne trqbva da sa problem za teb"-ot bivshoto mi gadje koeto vse oshte obicham
"Az smqtah s kolata ..." shtqhme da hodim s edin frend na kafe ama zavalq i az mu kazah da ne hodim i vse pak otidahme
![]()
So when you feel like hope iS gone
look inSide you and be Strong
and you'll finally See the truth
that a hero lieS in you...
Nali se 4akame? - ot edna priqtelka tazi sutrin predi daskalo
Zacharce moe,jelaia ti uspeshni posledni uchebni chasove i ti prashtam mnogo strastni celuvki navsiakade![]()
Аре идвай бе тъпак.
"ha ha ha, bravo mucka, nas pyk neska napravo na skapaha, toku-6to imahme trevogaaa i sq lejim kato prebiti a oniq "na4alnicite" vikat po koridora kato ludi, obi4kam te {P} " - tva e ot priqtelq mi, vkaraha go v kazarmata i mi pi6e kak gi tormozqt tam... mamka mu, mnogo go obi4aaam !!!
The art of love is not to let your heart get broken !
Uspja li?6te razbiem li amor tazi subota ili ne-obi4am te
Ot moita best fr-ka![]()
Shta skasammmm
От един приятел![]()
Da vi imam liubovnite sms-i![]()
Puk moq posledniq e: "Igraem Karti az shte ti se obadq kato se pribera obicham te" Nai-dobrata mi priqtelka !
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ot Misho:Az choplq semki.Posle se pribiram kum 7 ako iskash mojesh da doidesh do sopot"
idvai do nas da te obli4a
имаш си обожател!!! от 8б е...повече не казвам
(поредната простотия...)![]()
![]()
..But why?...
Shte mina prez magazina.Da ti vzema li nshto?
"az ti kazvam 4ao zavinagi,pro6talna celuvka za sbogom"ot edno mom4e koeto si be6e vtalpilo 4e toi kato e vluben v men i az sam,ama kato rtazbra 4e nqma da mu se otvori para6uta...
Любовта е най-висшата степен на омразата