.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: moje li?

darkstep
    Guest

moje li?

moje li da zabremenee momi4eto ako go eba v dupeto?

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    НЕ

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

mnogo qsno 4e ne moje,logi4no e
    Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!

0% вероятност!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Супер фен
    Да, може Такава вероятност реално съществува! Може да забременее, ако свършиш вътре, след което тя ако не отиде да се измие, а заспи по корем спермата се стича към влагалището и твърде вероятно тя да попадне вътре, след което оплождането на яйцеклетката е един твърде вероятен изход
    Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
    Домакиня - вкъщи;
    дама - в обществото;
    курва - в леглото.

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    E tva e qko
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

е това е то необразовани хора!
    Животът е шарен!
    ЕФИР 2!

Е аз мисля че тоя въпрос вече е обсъждан но...Не! Вероятност момичето да забременее от анален секс няма! Съществуват обаче други условия при които може да стане белята...Значи както каза Съни ...спермата може да се стече...Другото е да внимаваш ако си свършил в нея и си изкарваш пениса от дупето да не опреш по влагалището. По члена ти със сигурност ще има още сперма и...като нищо ония упорити атлети ще стигнат до целта си. Просто трябва да си внимателен това е.
    Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P

съни и дидо_ен ве4е казаха квото има да се казва
    моля ви се хорица не казваите 4е не може да се забременее,има ли сперматозоиди и яицеклетки на близо ВИНАГИ има възможност да се забременее,та нали тва им е целта и затва се борат и те в тоя живот,хех
    аиде успех
    ...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    ne
    : AMG Corporation ::

Повече от фен
    Град
    HELL

Re: moje li?

M spored men ne,daje i da e vazmojno,veroqtnostta e 1:500

Guest
    kakvi sa tezi gluposti sas zaspivane po korem i sti4ane...
    vii znaite li kolko trudno se pravi dete ? imate li ideq ?
    maja triabva da se izprazni vutre v jenata za da mogat spermatozoidite da stignat do qicekletkata ina4e dosta trudno kato zaspi po korem i ot zadnika i vav vlagalishteto... haha kak 6te stignat chak do qicekletkite be?
    to ako ne se luja oshte vav vlagalishteto shte izginat...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    do sega ne sum 4uvala nikoi da se opla4e ot zabremenqvane ot dupeto .... kvo 6te si pomisli nqkoi ot vas ako razbere 4e roditelite mu sa go za4enali v dupeto (ako naistina ot tam moje da se zabremenee)

Guest
    HE

В ануса "средата" (ако може така да се нарече) е доста неблагоприятна за сперматозоидите, за това те измират за отрицателно време. И все пак, ако някои гадинки стигнат по някакъв начин до влагалището, то едва ли ще са много "качествени".

Град
    Burgas
    Logi4no e tova s poti4aneto! ae.. trqbva da se vnimava
    Dori i da ima opasnost 1:300000 .. ako ti si tozi .. 1...?!?!?!?
    zamylchi i ... prosto se zaslushai v tishinata ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    maja triabva da se izprazni vutre v jenata za da mogat spermatozoidite da stignat do qicekletkata ina4e dosta trudno kato zaspi po korem i ot zadnika i vav vlagalishteto... haha kak 6te stignat chak do qicekletkite be?
    verno e prav si

Guest
    sani kaza kvoto trqbva

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Напълно вярно!
    Ако бъде погледната със страстно око, действителността може да бъде приказна...

Guest
    Moita sperma e mn jiznenosposobna i mnogo trudno umira!!!Umira trudno!!!

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    Цитирай Първоначално написано от Съни
    Да, може Такава вероятност реално съществува! Може да забременее, ако свършиш вътре, след което тя ако не отиде да се измие, а заспи по корем спермата се стича към влагалището и твърде вероятно тя да попадне вътре, след което оплождането на яйцеклетката е един твърде вероятен изход
    DAammm i az sam go chel nqkade tova.Vse pak shansa ne e koi znae kolko goolqm noooo....
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Бе хора аз съм влизала в един форм за бъдещи майки и там четох теми на жени, които са в процес на забременяване. Значи тия жени опитват с месеци (до 6 някъде) преди да забременеят. Значи през тва време е некъв интензивен секс и мъжа си свършва в нея и пак може да не стане бебе. Бебетата не се правят толкова лесно. Сега, тва не значи да почнете да праите безразборен секс без предпазни средства щот първия път може да не стане нищо, ама на втория - третия...Така де, разбрахте ми мисълта. Следователно тва със стичането и лежането по корем и ала-бала, дрън-дрън звучи като лилави човечета на Плутон. Не шашкайте момчето сега - приятелката ти няма да забременее от това в никакъв случай!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от charovnicata
    съни и дидо_ен ве4е казаха квото има да се казва
    моля ви се хорица не казваите 4е не може да се забременее,има ли сперматозоиди и яицеклетки на близо ВИНАГИ има възможност да се забременее,та нали тва им е целта и затва се борат и те в тоя живот,хех
    аиде успех
    sorry 4e ti go kazvam direktno ama si prosta .... ne stava tolko lesno govorime za slu4ai 1 na 1000000000000000000000000 shva6ta li prakti4eski e nevysmojno
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от dido_en
    Е аз мисля че тоя въпрос вече е обсъждан но...Не! Вероятност момичето да забременее от анален секс няма! Съществуват обаче други условия при които може да стане белята...Значи както каза Съни ...спермата може да се стече...Другото е да внимаваш ако си свършил в нея и си изкарваш пениса от дупето да не опреш по влагалището. По члена ти със сигурност ще има още сперма и...като нищо ония упорити атлети ще стигнат до целта си. Просто трябва да си внимателен това е.
    i as tva vikam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си