.
Отговор в тема
Страница 1 от 15 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 367
    sar4iceto
    Guest

imate li si gadjeta

privet na vsi4ki sladuri ot toia forum!!! iskam da vi popitam imate li si gadjeta,na kolko sa godini,a vie na kolko ste!!! sajaliavam ako ve4e e imalo takava tema,ama sam nova i neznam....pojelavam na vsi4ki v teenproblem.net da nameriat 4oveka ,koito obi4at i koito,gi obi4a! uspeh i mnogo celuvki!!! :P

mi az nqmam
    Don't worry, be happy

бате енчо
    Guest
    и бат енчо си няма!

Град
    Montana
    da,imam si priqtel ot po4ti 3 meseca...am az sam na 15,a toi e na 22
    pitam se vseki pat kogato doide6 ti,za6to taka jestoko vremeto leti,kolko si mil s men i kak da sam 6tastliva,kogato tai e kratyk tozi mig,i utre ve4er e tai dale4e,do utre ve4er e cqla ve4nost

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    И аз нямам, ама много мразя тва - "am az sam na 15,a toi e na 22 " ... Кви са тия педоооооофилски ииистории, баси няма ли момчета на 15-16 ?!
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    И аз нямам, ама много мразя тва - "am az sam na 15,a toi e na 22 " ... Кви са тия педоооооофилски ииистории, баси няма ли момчета на 15-16 ?!
    И между другото , ако си мислите , че момчетата на 15-16 години не са "зрели" или пък тия на 22 са с нещо "по" от тях, много се лъжете... Не че имам проблем с тва ама е тъпо, тва е педофилия все пак!?
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

aми то има мом4ета...но не стават за ни6то, не 4е ги обиждам де...извинете ме..мно ясно 4е тия на 22 са мно по зрели...ако си на 15/16 и се мисли6 за много зрял 6е доиде ден в които сам 6е осазнае6 4е си бил в гре6ка....не си мисли 4е света е твои и си голям ма4о..има балкан разлика между мисленетео на 15 годи6ните и на тези на 22(с изклу4ения де,има някои на 15 по зрели от някои на 22,ам тва е рядко,може ти да си изклу4ение,нз)мисленето е друго...наи малкото тези на 20 имат пове4е опит в живота и т.н..и тва не е педофилия....оле,сега не6то не ми се обяснява ...
    аиде peace
    ...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...

аз не6то се отлконих от темата...та да имам гадже...ам ни6то сериозно аз съм на 15 а тои на 19...
    ...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...

Фен
    Град
    Монтана
    И аз в момента си нямам....но няма да стоя дълго на сухо Успех на всички сладури
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

бате енчо
    Guest
    сандро, пич, аре недей сега и ти така де! недей завижда!
    не се познаваме с теб, но няма начин да не се съгласиш, че твойте приятели (а може би и ти - нямам представа, не се обиждай) единственото което искат от живота е да дръпнат една трева, да направят малко мрежа, да пиинат малко и да се омагьосат и после да викат "мннннннннооооооооооооооо оо яко! супер!" и да се смеят като картечница.

i az v momenta si nqmam

Фен
    Град
    vku6ti
    v momenta nqmam

az ot sedmica 2 si nqmam

Цитирай Първоначално написано от charovnicata
    aми то има мом4ета...но не стават за ни6то, не 4е ги обиждам де...извинете ме..мно ясно 4е тия на 22 са мно по зрели...ако си на 15/16 и се мисли6 за много зрял 6е доиде ден в които сам 6е осазнае6 4е си бил в гре6ка....не си мисли 4е света е твои и си голям ма4о..има балкан разлика между мисленетео на 15 годи6ните и на тези на 22(с изклу4ения де,има някои на 15 по зрели от някои на 22,ам тва е рядко,може ти да си изклу4ение,нз)мисленето е друго...наи малкото тези на 20 имат пове4е опит в живота и т.н..и тва не е педофилия....оле,сега не6то не ми се обяснява ...
    аиде peace
    e charovnice biva li takiva komentari ot tfoq strana?

мно ясно 4е тия на 22 са мно по зрели...ако си на 15/16 и се мисли6 за много зрял 6е доиде ден в които сам 6е осазнае6 4е си бил в гре6ка.... - dobre de to toa w e qsno 4e mom4e na 22 e po zrql ot towa na 16 ama dobre de ne misli6 li 4e i edna jena na 22 e mnogo po zrqla ot edna na 16 axaxaxxaa mai te zatapih a? Akko sledvame putq na logikata (pa i na matematika ako shte6)vinagi shte stignem do izvoda 4e 16 = 16 !!!!!!!!

i da wi zadam 1 vupros ! shtom mislite 4e mom4etata trqq da sa mnogo po golemi ot vas. DA vi pitam zashto i jeni i muje se rajdat na 0 godinki ? Prosto ne vijdam fizi4esko obqsnenie za towa
    Ili vie si mislite 4e ste po zreli zashtoto batkovcite vi obru6tat vnimanie ?
    Ami te tursqt samo 1 neshto ot vas !! SEX SEX SEX ~! Tqh gi interesuvat suvsem drugi neshta a ne decki istorii.

Град
    ...Nqkade pod slanceto...

.......................

...mi...az..takova. ..predi edna sedmica go skasax,no dnes 6te si go varna-nadqvam se...tai,4e otgovora e Da...xax...
    Have a nice trip!

Имам си!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ami i az si imam... na 15 sym, a toi e na 19, i trqbva da vi kaja 4e go obi4am pove4e ot vsi4ko na toq svqt... mamka mu, za 1-vi pyt sym vliubena ! A i toi mnogo me obi4kaaa :P :P :P
    The art of love is not to let your heart get broken !

Супер фен
    И аз имам, с една година е по-голям и сме заедно от около година и половина
    По въпроса за 21/2-годишните - направо падам от смях като чета как ги наричате "зрели"... лелеее, ще ме уморите от смях
    Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
    Домакиня - вкъщи;
    дама - в обществото;
    курва - в леглото.

:D
    Guest
    хм.. и аз си нямам и да ви кажа, като се замисля не ми и трябва.. като се огледам виждам или някви педофили, или някви келеши, които не могат сами да си избършати носа, ама иначе се правят на много просветени.. не мога да намеря някой, който дори да ми харесва, че камо-ли да станем гаджета.. (не че не са ми предлагали.. просто аз винаги отказвам :P) направо имам чуството, че съм в криза.. :P

Guest
    I AZ SI IMAM AZ SUM NA 4 A TQ ENA 95 !!!
    MAMKA VI!!!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    не няам си:Р
    а туй....за 21/22 годишните бе вие нормални ли сте...тц.тц.тц....незнам как може толкова как да кажа..значително по умни хора от некви...едва ли не тъпи"тийнчета" да се занимават с 13-14 годишни....че и 15-16...абе мое мнение..забравете

..But why?...

me4encenceto
    Guest
    mmm ne
    SaNdro napulno te potkrepqm 4ove4e... tfa si e 4ista pedofiliq ...
    az sam na 16 !

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Az ot edna - dve sedmici nqmam ne 4e mi trqbva de ama se pak hubavo e da znaesh 4e nqkoi te obi4a

Град
    ...Nqkade pod slanceto...

............

............e,sorry.........nqmam si..................... ....................o6te ni6o ne e kazal...deba....
    Have a nice trip!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ама сте маса тъпи , АМа много ! Бате Енчо или къвто си там ! Ти ако пушиш трева - аз не пуша ?! &Т^#$ Аз и цигари не пуша и не съм на принципа , да пия за да съм пиян, а не защото алкохола ми харесва ! Баси селящината пък тва за зрялоста може да ми лапнетеееееееее ************#$*^@!#*** щото няма такова нещо. Всеки е такъв какъвто го направи жиивота . &АС^ТДУи знервих се и не ми се пише повечееееееееее 65у6иласд СапАМА Ама спрете с ШИБАНИТЕ ПЕДАЛСКИ работи с тея 56 годишни гаджета>! Щото той ви вика "Да да, да да д,а разбирам, да да да, разбирам те, да да, занм че не ти е лесно, да да да ,да да разбирам те ,да даа" и така добезкрай, а в същото време си мисли, кога ли ще ми даде да и сцепя малката слииивка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си