- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imate li si gadjeta
а курвите трябва да пуснат по 3 поста че си имат гаджета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стискаме [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от kisS``me
Еми нямам,но сега се опитвам да направя нещо с 1...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
имам си , имам си !!!в подписа ми пише от колко време сме заедно
иначе аз съм на 13 тя е на 23 ... проблем ?=
![]()
А
![]()
проблемация
![]()
А
![]()
![]()
базикам се ... тва го мразя и го намирам за педофилщина и много мразя да ме пренебрегват заради некви "батковци" дето би трябвало да са по-зрели от мен ... та така аз съм на 15 , тя също ...
И двамата сме на 15, тя се казва Деница и влиза в този форум с ник CuHu{{o4u}} и за разлика от мен от време на време намира теми, които и допадат
обичам дениту ми{}
mi imam gadje ve4e godina i 2,3 meseca. i se cuvstvam super,makar 4e ponqkoga se 4uvstvam ograni4ena, no tova e momentno systoqnie
Imam sii mn si go obi4am
az sum na 15 a toi na 17(spored mene idealna razlika)
The pain is temporary!
Не, че искам да се меся на някого, но ми се струва адски неподходящо да ходиш с някой, който е 5 години по-голям от теб ... той може да ти бъде баткоДалеч съм от мисълта, че интересите ви и приятелите ви могат да бъдат еднакви. Ако е така, значи сте ограничени
Съжалявам, ако съм засегнал някого с думите си, не съм го целял. Просто изказвам мнение![]()
обичам дениту ми{}
Ако са пълнолетни, поне не е аморално. Обаче 13 годишно момиче да ходи с 18 годишно момче...е гадно. Не че казвам, че на него няма да му пука, обаче когато той кандидатства във висше учебно заведение, тя ще кандидатства след 7-ми клас. Нищо общо.
В момента нямам
вече не моята скаса с мен заради един на 22 тя е на 15като я чупи до 1 месец след като я мине много ще се кефя
i az sam na 15 a gadjeto i e na 19 pove4eto mi poznati sa protiv na6ata vryzka ama mn vajno ne mi puka \/
)))
Дам и много си го обичкам![]()
![]()
Тои е на 18 ,а аз на 15.
Имам .. мн се обичкаме тя е супер секси и сичко и е 6 няя по доистоина за мен .. аз сам на 14 тя е на 13
Обичам моя милост - Александра
mi v momenta si nqmam![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Ne e nqkva seriozna vrazka ,az sam na po4ti 16 toi na po4ti 20![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
imam , da . tq e na 17 az na 16![]()
ИмамАз съм на 18, а той на 10 юли прави 20 и ходим от...Година и 9 месеца почти без 14 дни.
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!