- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- imate li si gadjeta
да аз си имам приятел,на когото много държа-даже май прекалено много![]()
Да ви кажа не бих тръгнала с такъв,но какво са 5 години?!НИЩО!Разбирам той да беше на 17 а тя на 12!Това щеше да е адското...Но тя е на 15 малко по-различно е!Пак казвам аз не бих тръгнала с такъв,но тя ако иска нека!Първоначално написано от p0w3r
А сега по темата в момента нямам.
Да ви кажа не бих тръгнала с такъв,но какво са 5 години?!НИЩО!Разбирам той да беше на 17 а тя на 12!Това щеше да е адското...Но тя е на 15 малко по-различно е!Пак казвам аз не бих тръгнала с такъв,но тя ако иска нека!
Тва е много вярно.. представете си момиче на 12 и момче на 17.. след време тя ще е на 27 а той на 32 разликата далеч не е толкова страшна.
малко по различно е обаче когато 12 годишното момиченце ходи със 17 годишен батко който има BMW 3-ka и татко който притежава 7-8 дискотеки...(трудно бих приела че става дума за любов).
по темата: имам си най-якото момче на светатой е на 18 а аз на 16 не сме заедно от дълго време но мисля че бая се привързахме един към друг.. дано да продължи повече време
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
az nqmam....
Здравей,BG_NATIONALIST!Ще ти отговоря на въпросчето.
По принцип момчетата се развиват и съзряват по-бавно от момичетата(изостават с материла с 2 год.) и е напълно нормално момичетата да си търсят по-големи момчета като се има в пред вид,че са по-зрели от тях и са на техният акъл.Не искам да обидя никого!
Това е мнението ми!
Btw,и аз нямам гадже.
Успех на всички с гаджетата и летните флиртове!![]()
![]()
az sum na 14,a toi na 16! hodim ot 7 meseca..
az si imam .. az sam na 14 t0i na 15 .. h0dim 0t 12 dena.. za sq .. pr0st0 edna teen vrazka .. ;-]
И тази вечер те сънувах,трупът ти носех на ръце.Убих те, за да те спечеля,макар и със изстинало сърце!
Еми и аз имамАз сам на 17 (тази година ще правя 1
, а той на 21
Заедно сме от година и 9 месеца
![]()
От около седмица две ходя с един невероятен сладур... Така, че имам! Аз съм на 15... почти 16,а той на 17 (октомври прави 1. Много съм happy с него и ви пожелавам и вие, всички да срещнете деалното момче!
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
imam az sam na 14 toi e na 18![]()
Az - 16
Toi - 18
Prodaljitelnost: po4ti godina
Status: obi4ame se \/
![]()
![]()
![]()
mi az sum na 19 priqtelqt mi e na 18 i polovina
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
AZ niamam ot mnogo vreme i ve4e mi e mnogo tapo sam...iskam gadje!
dolu pi6e kolko vreme hodim
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
неиздьржам с момиче повече от месец писва ми ловя ги като мухи бих казал не се водя за сваляч или нещо такова но с 1но момиче немога да бьдапредпочитам с повече
Имам си.Той е на 18, аз съм на 17![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
nqmam![]()
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
И аз нямам
Любовта е по-силна от всичко
[color=blue] Имам \/ И МноГо Си Го ЛОфКъМ
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Абе за любовта няма граници,ако се обичат хората нека са си заедно...ама истинска любов де
Даот почти 2 години.
Imam si priqtel veche 2 meseca az sym na 16 kakto i toi![]()
Everything happens for a reason..